- 4 Mart 2020
- 597
- 738
- 103
- Konu Sahibi annabelica
-
Yaa sizinki çok yükselmişBenimde bat 4 nisandı. Battan 2 gün sonra kan verdim 3630 çıktı :))
Benimde aynı nekadar çok aynı olan varBen varım kızlar testim pozitif çıktı
Sat 7 mart
Ben de dn doktora gittim benim de 5+4 :)) tsh 5 çıktı malesef bi ilaç verdi 2.5 olana kadar dozunu arttırarak gidecek sürekli kontrolde olmaktan başka Bi çare yokArkadaşlar ben dün keseyi görmek için doktora gittim 5+3 müş. 2-3 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gideceğim. Kan testleri yapıldı. Bir sorun yok ama Tsh 3,17 çıktı. Ocak ayında ölçtürmüşüm 3,31 di. 1. Trimesterde 2,5 altı olması öneriliyormuş. Endişeleniyorum bu konuda bilgisi olan var mı
Merhaba benim de 3.19 çıkmıştı kadın doğum doktoru dahiliyeye yönlendirdi dahiliye tiroid ilacı yazdı onu kullanıyorum.Arkadaşlar ben dün keseyi görmek için doktora gittim 5+3 müş. 2-3 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gideceğim. Kan testleri yapıldı. Bir sorun yok ama Tsh 3,17 çıktı. Ocak ayında ölçtürmüşüm 3,31 di. 1. Trimesterde 2,5 altı olması öneriliyormuş. Endişeleniyorum bu konuda bilgisi olan var mı
Sizdeki ilaç da euthyro muMerhaba benim de 3.19 çıkmıştı kadın doğum doktoru dahiliyeye yönlendirdi dahiliye tiroid ilacı yazdı onu kullanıyorum.
Hayır levotiron 25 mg, bir ay sonra tekrar gel yeniden ölçelim ilaç yeterli mi diye dedi.Sizdeki ilaç da euthyro mu
Sizin kaç mg? Birde sabahları mı alıyorsunuzBen de dn doktora gittim benim de 5+4 :)) tsh 5 çıktı malesef bi ilaç verdi 2.5 olana kadar dozunu arttırarak gidecek sürekli kontrolde olmaktan başka Bi çare yok
Benim de 25 mg .1 ay bekle dedi ama 1 ay beklemeyecegim sanırım çünkü 5 uzeri çıkanlar genel de 50 mg ile başlıyormuş bir kaç hafta sonra tekrar gidip tahlil yaptıracağım.of çok zor sureclerSizin kaç mg? Birde sabahları mı alıyorsunuz
Normalde var mıydı tiroidinizBenim de 25 mg .1 ay bekle dedi ama 1 ay beklemeyecegim sanırım çünkü 5 uzeri çıkanlar genel de 50 mg ile başlıyormuş bir kaç hafta sonra tekrar gidip tahlil yaptıracağım.of çok zor surecler
Hayir gebelikte çıktıNormalde var mıydı tiroidiniz
Çok stresli süreç ya Allah yardımcımız olsun vallaHayir gebelikte çıktı
Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla gelsinlerArkadaşlar ben ikiz bebek beklediğim için artık kasım annesi mi oldum? Kafamda deli sorular
Çok haklısın canım sağlıkla gelsin hepimizin bebişleriHayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla gelsinlerherkesin erken doğum riski var, bebeklerimizin ne zaman dünyaya geleceğini bilemiyoruz. O yüzden sonu değil de başlangıcı önemli. Yani bebişlerinizin gelişimi aralıkta doğacaklarmış gibi olacak, bu nedenle aralık annesi oluyorsunuz diye düşünüyorum
Çok geçmiş aslında, yazmışsınızdır ama bat neydi acaba ve kan vermiş miydiniz?Arkadaşlar merhaba sat 20 şubat geç döllenme olmuş olabilirmi hala adet olmadım testler negatif kaç gün daha beklemem gerekir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?