Evet hamileliğin ilerleyen döneminde sütün tadı değişiyormuş ve bebek kendi kendine bırakıyormuş 1,5 a kadar emse yeter çünkü o dönemde bıraktrıcaktım zaten
Aslında tandem emzirme diye bir şey var, eskiler hamile kadının sütü zehirler falan dermiş ama hurafe. Tadından değil de emzirmek düşük riski olanlar için sakıncalı olabilir, çünkü rahim kasılması yapıyor. Ben bu sebeple yasak diye biliyorum, o da öyle bir riskiniz varsa. Doktorunuz yönlendirir en iyi sizi.
Evet bulunduğum ilde özel hastane yok ve üniversite hastanesine gittim kadın doğumcu yok dediler. İki kez kan verdim sadece. Salı gününe de randevu aldım. İnsan merak ediyor
benim de adetimin 3. Günü 238 5. Gün yani bugün 573 çıktı doktorum sonucumdan memnun. çarşambaya da randevu verdi sanırım keseyi görecez Hayırlı sonuçlarımız olsun inş.
Ben de aranıza katılmak istiyorum iki ay önce bir kimyasal gebelik geçirdim, bu ay ovulasyon takibi yaptım ve değerlendirdim, sat 8 mart bat 7 nisan, 24 mart yumurtlama 26 mart çatlama günümdü. Ama maalesef hiç belirtim yok. Acaba erken gebelik testi yapsam şu an sonuç yanıltır mı sizce? Negatif görmekten de korkuyorum bu arada
Ben de aranıza katılmak istiyorum iki ay önce bir kimyasal gebelik geçirdim, bu ay ovulasyon takibi yaptım ve değerlendirdim, sat 8 mart bat 7 nisan, 24 mart yumurtlama 26 mart çatlama günümdü. Ama maalesef hiç belirtim yok. Acaba erken gebelik testi yapsam şu an sonuç yanıltır mı sizce? Negatif görmekten de korkuyorum bu arada
Normalde gecikme yaşamıyorum pcos vardı yıllar önce iki aydır doktora gidiyorum herşey çok yolunda hiç bir engel yok demişti kist vs yok testi bir haftadır her gin yapıyorum denemediğim marka kalmadı
Bende de pcos var ve adetim çok düzensizdi ama yaklaşık 6 aydır tedavi gördüğüm için ilaç iğne derken düzene girdi. Umarım en kısa sürede dualarımız kabul olur. Kan verdiniz mi?
Erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor. Varsa çıkar bence şu an. Belirtiye takılmayın, genelde adet tarihi geçtikten sonra belirti oluyor.
Normalde gecikme yaşamıyorum pcos vardı yıllar önce iki aydır doktora gidiyorum herşey çok yolunda hiç bir engel yok demişti kist vs yok testi bir haftadır her gin yapıyorum denemediğim marka kalmadı
Verdim kanda adetimin gelmesi gerekn gün negatif çıkınca başka vermedim sonrada doktor geç döllenme olmuştur en az yirmi gün bekle dedi ama dahanamıyorum her gün test yapıyorum evde
Bende de pcos var ve adetim çok düzensizdi ama yaklaşık 6 aydır tedavi gördüğüm için ilaç iğne derken düzene girdi. Umarım en kısa sürede dualarımız kabul olur. Kan verdiniz mi?