2 katı olması gerek değerim, sizinkide 2 katına çıkmış2 günde bir değer katlanıyor, bu hesaba göre yükseliş hızı normal.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 katı olması gerek değerim, sizinkide 2 katına çıkmış2 günde bir değer katlanıyor, bu hesaba göre yükseliş hızı normal.
İnşallah bakalımKesinlikle çok haklısınıziyi haberlerinizi bekliyoruz
![]()
Aslında tandem emzirme diye bir şey var, eskiler hamile kadının sütü zehirler falan dermiş ama hurafe. Tadından değil de emzirmek düşük riski olanlar için sakıncalı olabilir, çünkü rahim kasılması yapıyor. Ben bu sebeple yasak diye biliyorum, o da öyle bir riskiniz varsa. Doktorunuz yönlendirir en iyi sizi.Evet hamileliğin ilerleyen döneminde sütün tadı değişiyormuş ve bebek kendi kendine bırakıyormuş 1,5 a kadar emse yeter çünkü o dönemde bıraktrıcaktım zaten
Özel hastaneler çalışıyordur ya da üniversite hastanelerinde nöbetçi kadın doğumcu vardır diye düşünüyorum.Arkadaşlar merhabalar, şu an bayram tatili ya acil haricinde açık bir yer var mı? Muayeneyi nerede oldunuz ya da olabildiniz mi?![]()
Hayırlı olsun, kan ile mi test ile mi öğrendiniz?Bende Aralık annesi olarak yerimi alayım![]()
Evet bulunduğum ilde özel hastane yok ve üniversite hastanesine gittim kadın doğumcu yok dediler. İki kez kan verdim sadece. Salı gününe de randevu aldım. İnsan merak ediyorÖzel hastaneler çalışıyordur ya da üniversite hastanelerinde nöbetçi kadın doğumcu vardır diye düşünüyorum.
benim de adetimin 3. Günü 238 5. Gün yani bugün 573 çıktı doktorum sonucumdan memnun. çarşambaya da randevu verdi sanırım keseyi görecezmerhabalar adet günü betam 111 çıkmıştu bugün yani 2 gün sonra 258 çıktı sizce nasıl kızlar
Sizde sonuç nedirSat 26 subat bat 22 mart insallah ben de burda olurum allahim isteyen herkese saglikla ve kolaylikla bebegine kavusmayi nasip etsin insallah amin![]()
Benimde 16 şubat sat ama daha birşey yok beş günlük gecikme var test yaptım negatif kaç gün beklemeliyim çok stresliyimBen de aranıza katılmak istiyorumiki ay önce bir kimyasal gebelik geçirdim, bu ay ovulasyon takibi yaptım ve değerlendirdim, sat 8 mart bat 7 nisan, 24 mart yumurtlama 26 mart çatlama günümdü. Ama maalesef hiç belirtim yok. Acaba erken gebelik testi yapsam şu an sonuç yanıltır mı sizce? Negatif görmekten de korkuyorum bu arada
![]()
Testi ne zaman yaptınız markası neydi? Normalde de gecikmeler oluyor muydu döngünüzde?Benimde 16 şubat sat ama daha birşey yok beş günlük gecikme var test yaptım negatif kaç gün beklemeliyim çok stresliyim
Normalde gecikme yaşamıyorum pcos vardı yıllar önce iki aydır doktora gidiyorum herşey çok yolunda hiç bir engel yok demişti kist vs yok testi bir haftadır her gin yapıyorum denemediğim marka kalmadıTesti ne zaman yaptınız markası neydi? Normalde de gecikmeler oluyor muydu döngünüzde?
Erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor. Varsa çıkar bence şu an. Belirtiye takılmayın, genelde adet tarihi geçtikten sonra belirti oluyor.Ben de aranıza katılmak istiyorumiki ay önce bir kimyasal gebelik geçirdim, bu ay ovulasyon takibi yaptım ve değerlendirdim, sat 8 mart bat 7 nisan, 24 mart yumurtlama 26 mart çatlama günümdü. Ama maalesef hiç belirtim yok. Acaba erken gebelik testi yapsam şu an sonuç yanıltır mı sizce? Negatif görmekten de korkuyorum bu arada
![]()
Kan verin en kesin yöntemi bu. Ben olsam vermiştim epey geçmiş çünkü.Normalde gecikme yaşamıyorum pcos vardı yıllar önce iki aydır doktora gidiyorum herşey çok yolunda hiç bir engel yok demişti kist vs yok testi bir haftadır her gin yapıyorum denemediğim marka kalmadı
Verdim kanda adetimin gelmesi gerekn gün negatif çıkınca başka vermedim sonrada doktor geç döllenme olmuştur en az yirmi gün bekle dedi ama dahanamıyorum her gün test yapıyorum evdeKan verin en kesin yöntemi bu. Ben olsam vermiştim epey geçmiş çünkü.
Verdim adet günümdeBende de pcos var ve adetim çok düzensizdi ama yaklaşık 6 aydır tedavi gördüğüm için ilaç iğne derken düzene girdi. Umarım en kısa sürede dualarımız kabul olur. Kan verdiniz mi?