Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    3
Herkese merhaba, son adet tarihim 2 mart'ti, gecen hafta cumadan beri belirtiler (göğüs hassasiyeti, karnımda hareketlenmeler, regl olacakmış gibi hissi) hissettiğim icin test yapmiştim ilk basta silik cikti sonra pazar gününden itibaren koyulaşmaya başladı. Dun de beklenen adet gunumdu en koyu testi o zaman aldim. Yurtdisinda yasadigim icin 7-8 haftadan once doktor göremiyorum. Sizde de belirtilerin gittiği oluyor mu, hic hamile değilmişim gibi oluyor bazen, o tarihe kadar nasil dayanicam bu sekilde bilemedim belki sizle paylaşmak iyi gelir diye yazmak istedim.

Eklentiler

• Screenshot 2025-04-03 at 4.13.05 PM.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba benim de aynı daha kese görmeye gitmedim ama hiçbir şey hissetmiyorum endişelenme bence bel ağrısı ara ara. Neden 7 haftadan önce gidilmiyor?

Merhaba, benimde 1 yaşında oğlum var ve 6 haftalık hamileyim:) siz emziriyor musunuz, bebeğinizi kucağınıza alırken dikkat ediyor mısunuz, bugün dr kontrolüm var soracağım ama benim bebeğim sürekli kucak istiyor bende korkuyorum bir şey olur diye

Merhaba, benimde 1 yaşında oğlum var ve 6 haftalık hamileyim:) siz emziriyor musunuz, bebeğinizi kucağınıza alırken dikkat ediyor mısunuz, bugün dr kontrolüm var soracağım ama benim bebeğim sürekli kucak istiyor bende korkuyorum bir şey olur diye

Hayırlı olsun benim de aynı şekilde ilk haftalarda yaşadığım bütün belirtiler tamamen yok oldu. Şu anda dışarı çıktığımda, dolaştığımda bazen unutuyorum bile hamile olduğumu

Arkadaşlar benim bu sabah uyandığımda kahverengi lekelenmem olmuş. Sizce normal midir ? Yaşayan oldu mu ?

Arkadaşlar benim bu sabah uyandığımda kahverengi lekelenmem olmuş. Sizce normal midir ? Yaşayan oldu mu ?
Bazıları yerleşme kanaması diyor buna ama bilemem. İstersen doktora görün, çünkü erken dönemlerde progestan tedavisi görenler oluyor böyle durumlarda. İletişimde olduğun doktorun varsa gitmeden de sorabilirsin.

Doktorumu aradım ama ulaşamadım. Dönüş yapmasını bekliyorum. Tüp bebek tedavisi ile olduğu için hali hazırda progestan kullanıyorum. Peki yerleşme kanamasında tek seferlik bir lekelenmemi yaşanıyor yoksa lekelenme bir kaç gün devam ediyor mu ? Bilginiz var mı ?

Hayırlı olsun, benim 23 aylık oğlum var, sürekli kucağımda, alıyorum yapacak bir şey yok. Bu kadardan bir risk oluşmaz diye düşünüyorum. Aynı zamanda emiyor hala ama 2 gündür kesmeye çalışıyorum. Tabii ben hamile olmasam da kesmem gerekiyordu, böyle planlamıştım. Fakat doktor bir risk görmezse emzirmeye devam edebilirsiniz siz. 1 yaş küçük çünkü henüz.

İnan ki hiçbir bilgim yok. Yaşamadım daha önce, panik yapmayın ama geç cevap veren biriyse hastaneye direkt gidebilirsiniz belki, içiniz rahat eder.

Hayırlı olsun, daha gebelik belirtisi için erken bence, bundan sonra başlar yavaştan, bende de henüz bir belirti yok.

Ben burada tüp bebekle pozitif görenlerin cogunda lekelenme oldugunu okumustum, sizinki de öyle bir şeydir korkulacak bir şey degildir diye geçti içimden

Ben burada tüp bebekle pozitif görenlerin cogunda lekelenme oldugunu okumustum, sizinki de öyle bir şeydir korkulacak bir şey degildir diye geçti içimden
Ayyy inşallah öyledir çok teşekkür ederim tüp bebek olunca insan her an kaybedeceğim diye düşünüyor ve süreç çok zor geçiyor gerçekten

Evet hamileliğin ilerleyen döneminde sütün tadı değişiyormuş ve bebek kendi kendine bırakıyormuş 1,5 a kadar emse yeter çünkü o dönemde bıraktrıcaktım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…