Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    124
Benim birkaç gecedir kollarım ve ellerin uyuşuyor, özellikle dün gece çok uyuştu, sabah da uzun süre geçmedi. Akşamları da huzursuz bacak sendromu gibi bacaklarım durmuyor bir türlü rahat edemedim. Magnezyum kullanıyorum rahatlatsın diye ama çok da etki etmiyor gibi. Var mı bunları yaşayan, çözüm bulan

Tuzlu biseyler yediysen olabilir bende genelde tuzlu yiyince sisince oluyordu uyusma . huzursuz bacakta sekerim yuksek cikinca daha belirgin oluyor

20. Haftadayım bir iki gündür günde 1-2 sefer anca hissediyorum hareketini ancak bugün hiç hissetmedim. Sizler her gün hissediyor musunuz
Canım ben 21. Haftaya kadar nerdeyse hiç hissetmiyordum, ne zaman ki 21 oldum bi hareketlenme başladı bende şu an 23+2 kıpır kıpır maşallah o yüzden hiç kafana takma ben de çok stres yapıyordum hiç gerek yokmuş

Merhaba güzel anneler nasılsınız iyisiniz inşallah hamilelik nasıl geçiyor bebeğinizi hangi tarafta hareketleri hissediyorsunuz ben sağda hep hissediyorum.

Kızlar ya feci hemoroid oldum maalesef, canımı çok yakiyor. Kabız da değilim ama valla oturup kalkarken çok zorluyor. Şöyle bir rutin hazırladım kendime malum ilaç kullanamıyoruz bu süreçte. Bakalım işe yarayacak mı eğer yararsa güncellerim yine

Sabah:

1. Ilık su tut

2. Soğuk Kompres (5 dk)

3. Cadı Fındığı (Witch Hazel) ile Pamuk Ped
Eczaneden alacağın (veya evde varsa) saf cadı fındığına bir pamuk batırıp 1-2 dakika uygula.

Gün İçinde:

Bol Su İç
Günde en az 2-2.5 litre

Hafif Yürüyüş (15-20 dk)

Oturma Yastığı Kullan

Akşam:

1. Ilık Oturma Banyosu (10-15 dk)

2. Aloe Vera Jeli (Doğal, katkısız)

3. Rahat Pozisyonda Dinlenme
Sol tarafa yatmak
Yatmadan önce kısa bir bacakları yukarı uzat

Bakalım inşallah işe yarar valla hayat kalitem kalmadı

Merhaba
Ben ayakları solda oldugu için solda daha çok hissediyorum ve tam ortada göbek deliği hizasında sağda nerdeyse yok gib
Ma
Merhaba
Ben ayakları solda oldugu için solda daha çok hissediyorum ve tam ortada göbek deliği hizasında sağda nerdeyse yok gibi
Maşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah benim bebişte 20 ci haftadayım sürekli sağda tekmeliyor çok heyecanlı Güzel duygular bunlar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bizde 20+6 yız sagda ve solda esıt sekılde tekme atıyor Sanki heryerde ve hareket yerleri hep degısıyr cok hareketli devamlı oynuyor vuruyor bazen yukarı bazen kasıklarmda sagda solda hissediyorum ben hareket ettgnı 2 bucuk aylıktı ıcımde bısey kayıyr gbı degısık bır hisle hıssetmeye baslamstm.fakat bebegıme 16 haftalkken erkek gecen hafta bayramdan bir gün önce bacak arası kapalı Sanko kız gbi dedıler kafam cok karıstı.

Ama anneler hısseder mi bılmıyorum ama yogun bir erkek evladı var karnımda hıssı var hıc kız hıssettmiyorum oglum diye seviyordum birde

Sızlernde basına böyle bisey geldi mi ayrıntılı ultrasonda netlesir dedı doktr bir haftaya kalmaz gitmeyi dusunuyorm 23 haftayı gecmesin demisti

Çok geçmiş olsun canım

Amiiin Allah razı olsun hepimiz inşallah sizinde sağda ayakları muhtemelen

Benimde perşembe Allah izin verirse çok heyecanlıyım. Allah utandırmasın inşallah sağlıklıdır ve yüzünü görürüz

Canım bi önceki gebeliğimde böyle olmuştum. Ki hiç hayatımda yaşamadım kabızda değildim. Sonradan öğrendimki idrar yollarında iltihap nedeniyle olmuş. İdrar yolu iltihabının hemoroidle bağlantılı olabileceği benim aklıma bile gelmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…