Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Seni çok iyi anlıyorum 😂 ilk gebelik prenses gibiydi. Uykum geldi uyu. Uykumu aldım istediğin saatte kalk. İstediğin vakit yemeğini ye . 😅 O zaman şey diyordum. Keke uyku stoğu yapılabilse 😁 sonuç olarak 2 sene hiç uyku 1 sene biraz uyku 6 aydır heh artık uyuyabiliyorum dedim ve hamile kaldım 😂
Aynı dediğin gbi 2 yaşında kızım bı kaç ay oluyor memeden keseli hala tam uyku uyuyamazken geliyor gelmekte olan ve bu sefer başıma ne geleceğini çok iyi biliyorum 😃😃😃
Bizler basina ne gelecegini bile bile kendini atese atan kahramanlariz.ayyy benimkide ayri vaka kizlar küçük oglum bes yasina giricek aylardir rahattim uyku konusunda cocuk düşünen arkadaslarima kiziyodum yeter susss ne guzel bebeleri büyüttük oturuyoruz rahatca ben dükkanı kapadim artik dunya turu yapalim gezelim diyodum çok büyük konusmusum galiba... ara ara Ağlama nobeti geliyor dogum anini düşündükce sonra tövbe estağfurullah diyorum.Bugunde doktor daha ultrasyondan bakmadan sagliksiz gebelikse kurtaj yapilirken baglatmak istiyorum aynı zamanda hocam dedim tabi doktor şok😂 ( bu kadin delirmis diyemedi tabi okumus insan)bunlari konusmak icin erken tabi once bir bakalim dedi.saglikli görünüyor deyincede sağlıkla doğsun insallah hocam dedim tabiki😅 deli gibiyim Allah akil fikir versin😅

Aşılama yaptıran varmi bizim grupta önceki sayfaları okuyamadim🙈🙈 aslında merak ettiğim birşey var kızlar cuma günü doktor randevum var o zamana kadar tabi bilgi edinmek istiyor insan.benim Aşılama üzerinden 2 gün geçtiğinde yani dün beta 1507 çıktı.arkadaslarim yüksek diyor malum korkuyu yüklüyorlar bana 🙊🙊🙊🙊tabi basım gözüm üstüne Rabbimden gelen ama birazda bu düşünceden ve ihtimalden tirsmiyor değilim 🥹🥹

Aşılama yaptıran varmi bizim grupta önceki sayfaları okuyamadim🙈🙈 aslında merak ettiğim birşey var kızlar cuma günü doktor randevum var o zamana kadar tabi bilgi edinmek istiyor insan.benim Aşılama üzerinden 2 gün geçtiğinde yani dün beta 1507 çıktı.arkadaslarim yüksek diyor malum korkuyu yüklüyorlar bana 🙊🙊🙊🙊tabi basım gözüm üstüne Rabbimden gelen ama birazda bu düşünceden ve ihtimalden tirsmiyor değilim 🥹🥹
Aşılamadan sonraki 2. Gün mü yoksa adet olacağınız tarihten sonraki 2. Gün mü

Kuzum pozitifse genelde aşılamanın 12. Günü pozitif çıkmaya başlıyor . Kaç yumurtan vardı
3 yumurta canım 2 tanesi kesin çatlamışti.idrara çok sıkışık olduğum için sağda olan yumurtayi gorebilmek için bastırdı ve dedim altıma yapıcam artık.tamam dedi birakti ondan emin değilim yani ki çatlamışti bence aşılamadan birgün sonra yine yumurta akı geldi benden

Seni çok iyi anlıyorum 😂 ilk gebelik prenses gibiydi. Uykum geldi uyu. Uykumu aldım istediğin saatte kalk. İstediğin vakit yemeğini ye . 😅 O zaman şey diyordum. Keke uyku stoğu yapılabilse 😁 sonuç olarak 2 sene hiç uyku 1 sene biraz uyku 6 aydır heh artık uyuyabiliyorum dedim ve hamile kaldım 😂
O zaman biraz daha gidip uyuyayim😂

Kuzum pozitifse genelde aşılamanın 12. Günü pozitif çıkmaya başlıyor . Kaç yumurtan vardı
Aslında ben 9 gün pozitifi görmeye başladım yerleşme kanaması ile beraber.sadece değer için biraz aklımı karistiriyorlar fazla diye.Asilamanin (13.gunu 368. )(14 günü 581.) (16 gunu1507)

3 yumurta canım 2 tanesi kesin çatlamışti.idrara çok sıkışık olduğum için sağda olan yumurtayi gorebilmek için bastırdı ve dedim altıma yapıcam artık.tamam dedi birakti ondan emin değilim yani ki çatlamışti bence aşılamadan birgün sonra yine yumurta akı geldi benden
Belki de ikizdir 😀😀😀

Aslında ben 9 gün pozitifi görmeye başladım yerleşme kanaması ile beraber.sadece değer için biraz aklımı karistiriyorlar fazla diye.Asilamanin (13.gunu 368. )(14 günü 581.) (16 gunu1507)
Kuzum önemli olan değer değil artış miktarı. Düzenli bi şekilde artmış önemli olan bu😍 benim de 70-215-677 şeklinde artmıştı iki günde bir. 3 kat arttığı için ben korkmuştum doktor da çok çok güzel demişti. Takılma o yüzden 😍 bir kaç güne keseyi görürsün zaten rahatlarsın 😍

Daha once anne olanlar ve 7nci haftaya girenler varsa 6nci haftada sadece ultrason yapilir ve kalp atişi mi bakilir başka yapilmasi gereken bir şey yok mu ?

Belki de ikizdir 😀😀😀

Kuzum önemli olan değer değil artış miktarı. Düzenli bi şekilde artmış önemli olan bu😍 benim de 70-215-677 şeklinde artmıştı iki günde bir. 3 kat arttığı için ben korkmuştum doktor da çok çok güzel demişti. Takılma o yüzden 😍 bir kaç güne keseyi görürsün zaten rahatlarsın 😍
İnsalalh canım doktor Çarşamba gel dedi.Ben cuma dedim gidip göremeden gelmek istemiyorum açıkçası.Bu hızda giderse inşallah cuma 6000 ve üzeri olursa daha net görülür.Rabbim güzelini kolayını sagliklisini nasip etsin inşallah🤲

Daha once anne olanlar ve 7nci haftaya girenler varsa 6nci haftada sadece ultrason yapilir ve kalp atişi mi bakilir başka yapilmasi gereken bir şey yok mu ?
Ultrason yapılır ama 6 larda bazen kalp atışı duyulmayabilir o yuzden 7. Haftami bekliyorum

Kızlar beni de ekleyin sat 30 Ekim bat 22 Kasımdı . Klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadan kendisi çatladı . Yumurta çatlama günüm 15 kasım 27 Kasım da ilk kan testim 28,9 geldi bugün 51 olmuş.umarım sağlıkla artar🙏🏻ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse tüp bebeğe gerek kalmadan kısmet oldu çok şükür
Canım sen listedeki tüm bilgileri yazarsan ekleyeyim. Sanırım o yüzden atlamışım.

X