Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
Merhaba kizlar hepinize saglikli kolay bir hamilelik sureci dilerim bayadir takip edemiyorum nasilsiniz? 19+2 deyim 20. Haftada tetenoz asisi olucam 2 doz saglik ocagindan aradilar siz naptiniz bu konuda ayrica bazen kasik batmalari yasiyorum son 3 gundur endiselencek bisey degildir diye dusunuyorum sizde oluyor mu onun haricinde guzel geciyor sizler ne durumdasiniz

Kizlar hamilelikte sarimsi akinti normal mi? Forumda cok fazla kisi yasamis ama bilemedim doktoruyla bu konuyu konusmus biri var mi?
Bende de oluyor canım bi ara idrar tahlili yaptırdım Lökosit yüksek çıktı ama üreme falan olmayınca doktorum herhangi bir ilaç vermedi, bir ay sonra yaptırdım gene aynı büyük ihtimalle gebelikten dedi ben de bıraktım peşini

Kasık batması bende de sürekli oluyor hatta bazen çok afedersiniz vajinadan yukarı sızı oluyormuş gibi geliyor ama doktorum sorun yok dedi

En olucam tetanoz aşısı ilk gebeligimde de olmuştum. Detaylida sonra olcam sanırım haftaya Çarşamba o da

Teşekkür ederim canım kızlar mantığın sesine döndüm

Bu haftalarda sürekli pozisyon değiştiriyorlar. Daha önce kontrollerde baş aşağı da oldu popo aşağı da doktor normal dedi hepsine

Daha 17 hafta, kafayı yiyorum yahu. Göbek benden önde gidiyor. azıcık uzun cümle kursam oksijensizlikten bayılıcam.61 ile hanile kaldım 64.5 oldum. Ve 1.5 kilosu bu hafta

Lokosit bir iniyo bir cikiyor benim de bir sefer monurol kullandim gebelikte enfeksiyon cok oluyor ama sarimsi akintidan emin olamamistim rahatladim sagolun

Kızlar benim vajina ağrım devam ediyor doktor daha dün bişey yok dedi bebekte rahim ağzında.
cok tedirgin oluyorum ya

Daha 17 hafta, kafayı yiyorum yahu. Göbek benden önde gidiyor. azıcık uzun cümle kursam oksijensizlikten bayılıcam.61 ile hanile kaldım 64.5 oldum. Ve 1.5 kilosu bu hafta
Ya benim de karnim bu sefer cok cikti. İlk gebeligimde hic boyle degildi. Bu ay ben de 3 kilo aldim. Kilo konusunda Sekerimi olcuyorum ondan suphelendim tam sinirda cikiyor ama karnin buyumesi onunla ilgili degil. Konusurken aksamlari nefes nefese kaliyorum cook erken basladi

Kızlar benim vajina ağrım devam ediyor doktor daha dün bişey yok dedi bebekte rahim ağzında.
cok tedirgin oluyorum ya
Canim ayaklari mi basi mi asagida? Doktor sorun yok dediyse sorun yoktur diye dusunuyorum en ufak bir seyde ikaz ediyorlar cunku tedirgin olma hic agir kaldirma bol bol dinlen sansin olursa. Doktor dikkat et derdi kesin. Kasik agrisi bir cok seyden olabilir usutmus olabilirsin, enfeksiyon olabilir, rahim ile ilgili olabilir.

Bende gebe değilkende şeker vardı, gebelikte haliyle çıktı. Sürekli diyet yapıyorum ona rağmen bu hafta gelen kilo beni şok etti

Lokosit bir iniyo bir cikiyor benim de bir sefer monurol kullandim gebelikte enfeksiyon cok oluyor ama sarimsi akintidan emin olamamistim rahatladim sagolun
Ben artık saldım ya her hafta sağlık ocağında yapıp, hastanede tekrarlatıp kadın doğum doktoruma gösteriyordum normal bence de arada dut kürü yapıyorum gene de

Kızlar kıpırtıları hisseden varmı benim sanki yatınca bir kitle var karnımda ve onu hissediyorum hafif böyle dalgalanıyormuş gibi falan oluyor varmı hisseden

Doğduğu gün emmeme olasılığına karşı ben mama ve sıcak su da alacağım. Bu listeni de kopyaliyim çok teşekkürler

Merhaba kızlar uzun zamandır dışarıdan takip ediyordum, yeni üye oldum. Ben de Ağustos annesi olmaya adayım, ilk çocuğumu bekliyorum Hepimiz sağlıkla ve kolaylıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah

Jokeranne beni de listeye ekleyebilir misin? Yaş 29, SAT 18 Kasım, kese 4+5, kalp atışı 5+5, tahmini doğum 25 Ağustos, cinsiyet erkek

Evet ayakları aşağıda doktorda öyle söyledi ayakları aşağıda olduğu için hareketinden dolayı da böyle hissediyor olabilirsin dedi zaten gerçekten çok hareketli.
Kasık ağrısı olmuyor vajinam ağrıyor resmen enfeksiyondan da şüphelendi idrar vereceğim onun için yarın.
Şükür riskli bir şey söylemedi dinlen kalkma falan demedi ama ben dinlenme modundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…