- 2 Şubat 2023
- 346
- 432
- 33
- 34
Ay ne diyosunDefne ve Aslan ismine bayılıyorum. Ama türkiyede son senelerde en çok konulan isimlermiş3 çocuktan birinin adı defne yada aslanmış o yüzden vazgeçtim ikisinden de bizim oğluşumuz olacak şimdilik limon diyoruz isim asla bulamadım güçlü ama modern bi isim istiyorum
Ben eski ism istiyorum kocam modernAynen biz de kız ismi seçmiştik erkek diyince kaldık öyle ben de biraz daha eski isimlerden istiyorum ama bakalım çok zor erkek ismi seçmek
Evet ben inci de çok beğeniyorumSor bakalım banada haber ver
Ayla yı begendim bak bizde inci olabilir dedik çok anlamlı geldi bizim için inci tanemiz olur onca yıla uğraşa dedikfikrimiz değişmez se inci olucak gibi
Benimde cinsiyet kesin deil ama kıza benziyor dedi baya baya kız gördük erkek cıkarsa büyük şok
Benimde cooook uzak bi arkadaşım koydu görüşmüyoruz yani arkadaşım derkenEvet ben inci de çok beğeniyorumama arkadaşım koyacak onu diye koyamayacaktım Ahaha
Ayyy evet bende yoksa güzel isimşer görüyorum erkek ama herkes koyuyor. Metehan hoşuma gidiyor. Kocam atlas diyor ben Yusuf felan koualım diyorum bir yandan amanBenimde cooook uzak bi arkadaşım koydu görüşmüyoruz yani arkadaşım derkenkoycam herhalde ya zaten okula bi başlasınlar hep aynı isim olucak
Artık alışmış olman lazım bende de en büyük belirti regl olmamamKızlar selam belirtisizlik yaşayan var mı 13. Haftadayım tık yok yab
Bencede cok sanslisin mide bulantim bitti diyorum şak diye hatirlatiyor ara ara bulantilarla devam ediyorum iştahsizim 2 ayda 5 kilo verdimKızlar selam belirtisizlik yaşayan var mı 13. Haftadayım tık yok yab
Anladım canım çok geçmiş olsun sana da tekrardan inş ilaçla benim de düzene girerEvet ben ilk cıktıgında graves için ilaç kullandım yani graves hastalığı ilacıydı tiroit düzene girince normal tiroit hastalarının kullandıgı ilacı kullanıyorum yavaşlamaya geçti benimki.
Benim kızlarımdan birinin ismi Ceren çok beğeniyorum Ceren isminiKızım için Defne nasılYa da diğer seçenekler Fulya Melis Bahar Dilara Pınar Ceren Alara Çağla Burcu. Fikir verin seçeneğim çok birkaçını elerim en azından
Bende aynı bende isimsiz kalır diyodum hepAyyy evet bende yoksa güzel isimşer görüyorum erkek ama herkes koyuyor. Metehan hoşuma gidiyor. Kocam atlas diyor ben Yusuf felan koualım diyorum bir yandan amançok zor ben çok kararsızım bir de..
O daha zor bizim ikimizde aynı düşünüyoruz en azındanBen eski ism istiyorum kocam modern
İnşallah canımArtık alışmış olman lazım bende de en büyük belirti regl olmamambir an önce tekmelerini hissedersinde belirti arayışın bitsin ins çok şanslısın haberin yok
Yiaa valla arada bi kaşık ağrısı ama oda bi var bi yok çok şükür hiç mide bulantım ılmadıBencede cok sanslisin mide bulantim bitti diyorum şak diye hatirlatiyor ara ara bulantilarla devam ediyorum iştahsizim 2 ayda 5 kilo verdim
Benim saclarim 1/4 u kaldi sadece oyle cok dokuluyor kiSaç dökülmesi için yaptığınız bişi var mı ? Benim zaten saçlarım dökülürdü ama bu ara aşırı arttı topak topak elime geliyorkel kalmasak bari zaten ince telli az saçım var
Saç dökülmesi için yaptığınız bişi var mı ? Benim zaten saçlarım dökülürdü ama bu ara aşırı arttı topak topak elime geliyorkel kalmasak bari zaten ince telli az saçım var
Bir zaman sonra parlıyor böyle gürleşiyor sanki, durur bence yakında. Asıl dökülme doğumdan birkaç ay sonra maalesefBenim saclarim 1/4 u kaldi sadece oyle cok dokuluyor ki
Yaa ben de bir ismimi seviyorum birini hic kendime ait hissetmiyorum. O yuzden secme sansimin olmasi hosuma gidiyor kizima da iki isim koydum biri daha farkli biri daha klasik olsun istemistimErkek ismi zor cidden bende oğlumun ismini çok düşünmüştüm. Pazartesi fetal dna sonucumuz çıkar diye düşünüyorum merakla bekliyorum, sonra başlarız isim bakmaya.
İki isimli birisi olarak iki isim koymaya karşıyım bence zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?