• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    4
Kızlar aranızda sağlık çalışanı vardı galiba. Dün 38.2 ateşle acile gittim crp11 çıktı. Parol serum takıldı. Bugün de galiba ateş 39 yine gitsem parol taktırsam sıkıntı olur mu
Enfeksiyon olması daha da sıkıntılı mutlaka gidin. Geçmiş olsun parol a sınıfı bir ilaç gebelik kategorisinde a yani deneyler yapılmış fareler ve insanlarda bir sorun olmamış demek. Merak etmeyin.

Kızlar yaş 23 kimyasaller dışında bu 5. Gebeliğim. Şaşırdınız demi 😌 aynen aynen bende şaşırdım. 🙃
Benim de 2 kaybım olmuştu bu 4. Gebeliğim kimyasal neden olurki sebebi nedir bu gebeliğin nasıl gidiyor hersey yolunda mi

Kızlar aranızda sağlık çalışanı vardı galiba. Dün 38.2 ateşle acile gittim crp11 çıktı. Parol serum takıldı. Bugün de galiba ateş 39 yine gitsem parol taktırsam sıkıntı olur mu
Parol hiçbişey yapmaz aksine ateş bu dönemde çocuk için zararlı dedi benim doktorum 37. 5 üzerinde bile olursa gel serum takalım dedi
İnfulanza oldum ben de o yüzden biliyorum

Kızlar kaç kiloyken hamile olduğunuzu öğrendiniz?. Boyunuz kac? Hamilelikte kaç kilo alınır ortalama olarak ya da daha önce kaç kilo aldınız?

9 kilo güzelmiş bebeğiniz kac kiloydu peki. Bir de çok bel ağrısı oluyor mu ?
Bebeğim küçük doğdu 2680 kg . Boynuna kordon dolanmış beslenememiş acil sezaryen oldum . Çok bel ağrısı yaşamadım diye hatırlıyorum

Enfeksiyon olması daha da sıkıntılı mutlaka gidin. Geçmiş olsun parol a sınıfı bir ilaç gebelik kategorisinde a yani deneyler yapılmış fareler ve insanlarda bir sorun olmamış demek. Merak etmeyin.

Parol hiçbişey yapmaz aksine ateş bu dönemde çocuk için zararlı dedi benim doktorum 37. 5 üzerinde bile olursa gel serum takalım dedi
İnfulanza oldum ben de o yüzden biliyorum
Tamam kızlar sağolun en iyisi gideyim.
İnfluenza belirtisi ne oluyor canım

Kızlar aile hekimliğinde d vitamini testi yaptıra oldu mu? Özelde sigorta karşılamıyo ve devlete gittim yapmıyolar aile hekimliği yapıyo dediler devletin labın da ama emin de olamadım. Yaptıran var mı?
Ona göre özelde yaptırıp geçicem.
Bana devlet hastanesinde yaptılar kadın doğum doktorum bana sormadan yapılacak testlere ekmemiş ben küçük bir şehirde yaşıyorum. Sonuçlarımı okutmaya da tekrar hastaneye değil aile hekimine gittim kendisi de d vitaminin biraz düşük ama çok değil ilaç yazmama gerek yok dedi

Aile helimliğinde de devlet hastanesinde de yapmadılar. Şu anda test kitleri ilaçtan daha pahalı olduğu için devlet karşılamıyor dediler bana. Ben de özelde yaptırdım
Bana devlet hastanesinde sormadan direkt yaptılar d vitamini testini hatta eşimin de benim de sağlık sigortamız yok her ilacı kendimiz eczaneden parayla alıyoruz sgk karşılamıyor ona rağmen gebelik var diye muayeneye gittiğimde ‘analık hali’ denen bir şey varmış onun sayesinde muayene ücreti de ödemedim devlet karşılıyacakmış muayene ve test ücretlerini hiçbir ücret vermeden her şeye baktılar

Benim de 2 kaybım olmuştu bu 4. Gebeliğim kimyasal neden olurki sebebi nedir bu gebeliğin nasıl gidiyor hersey yolunda mi
Bilmiyorum. Ama bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var belki o yüzdendir kim bilir. Şuan kanama alanı var. Hayatta olan bebeğime hamileyken de kanama alanı vardı

Kızlar kaç kiloyken hamile olduğunuzu öğrendiniz?. Boyunuz kac? Hamilelikte kaç kilo alınır ortalama olarak ya da daha önce kaç kilo aldınız?
Ne zamandır kilomu ölçmuyorum. Ama 55 falandır.
Daha önce 50 le hamile kaldım 71 le doğuma girdim. Sonrada 51 le hamile kaldım 71 le doguma girdim. Yani 20 kilo falan alıyorum. Hayatımda sadece hamileyken 60 70 leri görüyorum. Genelde 50 li kilolardan değişmem.

Ne zamandır kilomu ölçmuyorum. Ama 55 falandır.
Daha önce 50 le hamile kaldım 71 le doğuma girdim. Sonrada 51 le hamile kaldım 71 le doguma girdim. Yani 20 kilo falan alıyorum. Hayatımda sadece hamileyken 60 70 leri görüyorum. Genelde 50 li kilolardan değişmem.
Bebeğinizi mi kaybettiniz 🫂😞 başınız sağ olsun

Back