• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    4
Kızlar kaç kiloyken hamile olduğunuzu öğrendiniz?. Boyunuz kac? Hamilelikte kaç kilo alınır ortalama olarak ya da daha önce kaç kilo aldınız?
Kızımda 62 ile hamile kaldım 80le doğuma girdim. 1 ay içinde 85 olmuştum felaket zordu. Şimdi 63 kiloyum diyete devam diyetisyen kontrolünde. Sporu bıraktım 3. Ayda hamile yogasına başlayacağım bu gebeliğimde asla kilo almak sitemiyorum. 162 boyum

Tamam kızlar sağolun en iyisi gideyim.
İnfluenza belirtisi ne oluyor canım
Domuz gribi normal gripten farklı olarak dirençli ateş ve inanılmaz vücut ağrısı halsizlik olur. Testi var onun tanı sürüntü örneği alınarak konuyor.

Bugün tam 5 haftalık oldu. Mide bulantım yok sadece deli gibi reflüm var. 2 gündür gece 4 te uyandırıyor beni kana kana su içiyorum geçmiyor rennie çiğniyorum reflü için. Doktorunuza sorabilirsiniz reflü için bitkisel tablet direkt geçiriyor reflüyü. Normalde sadece doymak için yerdim şimdi durdurabilene aşk olsun 😅😅 inşallah senin de güzelce açılır iştahın en azından bir şeyler yiyebilirsin canının istediği 💖🥳
Rabbim böyle devam ettirsin valla mutlu oluyorum sizin adınıza 😂 Amin canım amin inşallah doya doya su içmeyi bile özledim 🥲🤲🏻🥰

Kızımda 62 ile hamile kaldım 80le doğuma girdim. 1 ay içinde 85 olmuştum felaket zordu. Şimdi 63 kiloyum diyete devam diyetisyen kontrolünde. Sporu bıraktım 3. Ayda hamile yogasına başlayacağım bu gebeliğimde asla kilo almak sitemiyorum. 162 boyum
Sanırım benim de hem diyetisyen bulucam hem de ileride hamile yogası. 😔 Ben 175 boyum ama 80 kiloyum. İlk kez bu kadar kilo aldım kilo vermek isterken de gebe kaldım.100 kilo olsam heralde bel mel kalmaz ben de

Sanırım benim de hem diyetisyen bulucam hem de ileride hamile yogası. 😔 Ben 175 boyum ama 80 kiloyum. İlk kez bu kadar kilo aldım kilo vermek isterken de gebe kaldım.100 kilo olsam heralde bel mel kalmaz ben de
Ben psikolojik olarak zorlanmıştım. Hamileyken kilo veren arkadaşlarım da oldu. Boyunuz varmış maşallah canınızı sıkmayın. İlk 3 ay bebek var olan depolarımızdan besleniyor ekstra bir şey yapıp yemenize gerek yok. Eğer kanama vs şikayetiniz yoksa günde yarım saat yürüyüp yemeği abartmazsanız süreci iyi yönetirsiniz. Baştan işi sıkı tutmak gerek.

Merhaba Ekim anneleri🥰Ben Edirne'ye yeni taşındım. Var mı aranızda Edirne'de yaşayan. Doğum ve takip için henüz doktor bulamadım. Acaba bir öneri gelir mi buradan🙏

Ben psikolojik olarak zorlanmıştım. Hamileyken kilo veren arkadaşlarım da oldu. Boyunuz varmış maşallah canınızı sıkmayın. İlk 3 ay bebek var olan depolarımızdan besleniyor ekstra bir şey yapıp yemenize gerek yok. Eğer kanama vs şikayetiniz yoksa günde yarım saat yürüyüp yemeği abartmazsanız süreci iyi yönetirsiniz. Baştan işi sıkı tutmak gerek.
Umarım sıkı tutarım 🌸🌸 yuruyus yapıyorum çok şükür biraz ağzımı tutsam iyi olur inşallah. Hayırlısı bakalım 🌸

Domuz gribi normal gripten farklı olarak dirençli ateş ve inanılmaz vücut ağrısı halsizlik olur. Testi var onun tanı sürüntü örneği alınarak konuyor.

İnatçı düşmeyen ateş grip gibi ama çok daha ağır korona da olmuştum ama bu çok daha kötü geçti benim için
Gittim hastaneye influenza ya benziyor belirtiler ama grip ilacı vs veremem dedi. Ateşim kaçta bilmiyorum yüksek dedi soğuk buhar uyguladılar bide parol taktılar serum. Biraz daha iyiyim.
Kendime kuru dut kaynattım içip yatacağım

Benim bu hafta epey nefesim daralıyor 1 kat merdiven çıkıyorum nefes nefese kalıyorum hemen var mı aynı durumda olan ☹️
Bende öyleyim canim bide 5.katta oturuyorum asansorde yok cikana kadar iki kez dinleniyorum kalbm yerinden çikck gbi oluyor
Ayy zor olmuş asansör olmaması 🥹 bi de üstümüz başımız kalın olunca da bunaltıyor
Sorma ya cok sktnti gobus buyuyunce herlde her katta dinlerim 🤣

Back