Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    54
Ben de merak ediyorum ayakta dururken ozellikle nasil tarif edeyim alt karin bolgesinde rahatsizlik hissi hafif batma şişkinlik gibi bir his var yaşayan var mı bu durumu

Ben de merak ediyorum ayakta dururken ozellikle nasil tarif edeyim alt karin bolgesinde rahatsizlik hissi hafif batma şişkinlik gibi bir his var yaşayan var mı bu durumu
Batma bazen oluyor da daha çok adet gibi hafif karın ağrısı var sizde de böyle mi

Batma bazen oluyor da daha çok adet gibi hafif karın ağrısı var sizde de böyle mi
Adet agrisi gibi 5-12 haftalarda olmustu simdi 14teyim tam tarif de edemedim ama kasıkta rahatsizlik veren baskı gibi gerginlik gibi şişlik batma karışımı bir şey ayaktayken daha çok artıyor bu hisler

Afiyet olsun
Normalde günde 3 kahve içen ben hamilelikle tiksindim, bide ondan başım ağrımasın diye azıcık içiyorum

Aynen, sabah gozunu acar acmaz kahve icen ben, kokusundan bile tiksindim. Latte felan bile bitiremiyorum

Kizlar ne gariptir bugun benimde hafif karin agrim ve sonrasinda bel agrim oldu hala devam ediyor 13 haftaligm bugun regli gunum alakasi varmi acaba

Kızlar selam kahve konusu açılmışken sorayım toplamda ne kadar kahve tüketiyorsunuz? Ben ilk üç ay bir fincan türk kahvesi ya da bir espressolu americano vs içtim. Normalde sabah ve akşam tüketiyordum. Şimdi üç ay bittiğine göre acaba gene günde ikiye çıkartabilir miyim sizce

Genelde günde 200 ml ile sınırlıyorlar aslında kafeini. Ama bunu sadece kahve olarak düşünmemek lazım. Çay, çikolata vs bir sürü şeyde var kafein. Eğer diğer şeylere dikkat edilirse 2 fincan kahve de içilebilir bence, bi arkadaşım bu şekilde tüketiyordu, bi sorun da yaşamadı

Ben filtre kahve severim normalde, şu anda 2-3 günde bir fincan 200 ml kadar filtre kahve içiyorum. Kahve içtiğim gün ekstra kafein içeren bir şey tüketmiyorum bazen de süt karıştırıyorum. Granül kahve kesinlikle tüketmiyorum. Dışarda içersem de espresso bazlı kahve tüketiyorum katkı maddesiz

Benim de sol kasığımda koltuktan, yataktan falan kalkınca iğne batması gibi bi ağrı oluyor. Doktoruma sordum kanama olmadıkça bütün ağrılar normal dedi

Canım ben 200mg kafein olarak biliyorum onu. Yani 200 ml bir kahvede aslında kaç tane espresso olduğuna bağlı kafein miktarı. Günlük tüketimin maks 200mg olması daha iyi diyordu,o da işte iki fincan türk kahvesi ya da iki espresso gibi bişe. Ama tabii dediğin gibi çikolata da yiyorum tabii ki onları da düşününce sorayım dedim herkes ne durumda :)
Ben hergün içiyorum malesef sabah uyanınca içmezsem tüm gün uyuşuk uykulu oluyorum. Ben de granül kahve içmiyorum.

Benim doktorum sadece Türk kahvesi içmemi önerdi. Bende günde bir tane içiyorum genelde.

Hamilelikten once her gun filtre kahve icerdim simdi icim hic cekmiyor turk kahvesi hic icemiyorum artik. Cay gaz yapiyor en fazla 1-2 bardak iciyorum. Ama icim deli gbi gazli seyler cekiyor. Direniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…