• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Kızlar bu arada dün eşimin ailesine haberi verdik. Kayınvalidem ve kayınpederim ağladı. Çok mutlu oldular. Eşimin erkek kardeşi ve eltimin bir oğlu var. Bizi tebrik etmek yerine direk kız geliyor dediler. Gelsin bizim için cinsiyet önemsiz dedim öncelik sağlık tabiki. Ama eltim öyle bişey yaptıki ağzına vurasım geldi bi tane. Oğluna sordu kızmı olcak diye oğluda beni gösterip kız dedi sonra annesini gösterip onada erkek dedi. Eltimde öyle olucak zaten oğlum benim yine erkek olucak , benim içinde onunda kızı olacak dedi. Ben bunu niye söylediğini biliyorum. Bu bana zorbalık gibi geliyor hamile bir kadına sağlıklımı diye sormak yerine bunların söylenmesi çok cahilce değilmi
Benim eski eltim boşandılar boşanmadan önce ben yeni evlenmistim o benden 5 yıl önce hamileydi ben evlendim hemen hamile kaldım arkamdan 2 ay sonra hamile kaldı. Benimde kızın olcakti bir gör başladılar İsmail Eymen geliyor cinsiyeti belli değil ve kızı oldu sonra ben oğluma hamile kaldım. Arkamdan yine hamile kaldı. Yine başladılar erkek yine kızı oldu ama ben hiç hasetlenmemistim demem o ki onlar yapsınlar rabbim herkesin kalbine göre veriyor🤗

ay gerçekten her gün her gün aynı şeyi söylemeye devam edicem ama kabul etmemiz gereken bir şey var: annelik delilik :KK70: iyi bir anne değil miyim sorusu hep oluyo kafada bir yerde ama keşke olmasa. hepimiz çocuklarımız için olabilecek en iyi anneyiz, bu hep aklımızda kalsa yeter bize. :)

baahahha ay ben bişi anlatcam bununla ilgili. ben gerçekten relax bir tipim, ilk hamileliğimde de böyleydim. doğuma az bi süre kala baya iç çamaşırım ıslanıyodu ama o akıntıdır normaldir diyodum. sonra doğuma gittiğim zaman öğrendim ki kesedeki su baya bitme seviyesindeymiş afgjasfasd ffazla salmışım..... :KK70: allahtan bişi olmadı tabii de sağ salim doğurdum :KK70: hamilelik öyle biiey ki gerçekten hem her şey normal hem hiçbir şey normal değil, cidden böyle böyle deliricez... :KK70:

benim de azaldı kasıntılarım, batmalarım, bel ağrılarım. her günümüz farklı oluyor, bu gayet normal canım
Doktor diyor ki kaygısız relax insanların hamileliği çok kolay geçer diyor gerçekten öyle sanırım 😀 keşke ben de azıcık birazcık sen gibi olabilseymişim ya 😀😀😀

Benim eski eltim boşandılar boşanmadan önce ben yeni evlenmistim o benden 5 yıl önce hamileydi ben evlendim hemen hamile kaldım arkamdan 2 ay sonra hamile kaldı. Benimde kızın olcakti bir gör başladılar İsmail Eymen geliyor cinsiyeti belli değil ve kızı oldu sonra ben oğluma hamile kaldım. Arkamdan yine hamile kaldı. Yine başladılar erkek yine kızı oldu ama ben hiç hasetlenmemistim demem o ki onlar yapsınlar rabbim herkesin kalbine göre veriyor🤗
Ayyy gerçekten herkes kalbinin ekmeğini yiyor kuzucum senin kide çok fenaymış🥲

Kızlar bu arada dün eşimin ailesine haberi verdik. Kayınvalidem ve kayınpederim ağladı. Çok mutlu oldular. Eşimin erkek kardeşi ve eltimin bir oğlu var. Bizi tebrik etmek yerine direk kız geliyor dediler. Gelsin bizim için cinsiyet önemsiz dedim öncelik sağlık tabiki. Ama eltim öyle bişey yaptıki ağzına vurasım geldi bi tane. Oğluna sordu kızmı olcak diye oğluda beni gösterip kız dedi sonra annesini gösterip onada erkek dedi. Eltimde öyle olucak zaten oğlum benim yine erkek olucak , benim içinde onunda kızı olacak dedi. Ben bunu niye söylediğini biliyorum. Bu bana zorbalık gibi geliyor hamile bir kadına sağlıklımı diye sormak yerine bunların söylenmesi çok cahilce değilmi
🙈 Sen eltini daha iyi tanırsın tabi ki. Ama hani sosyal medya da falan dolaşan hürrem sesiyle videolar var ya yine erkek olacak falan diye. Acaba öyle espri tarzında yapmış olabilir mi. Kendisi de kız istiyordur belki bilmiyorum tabi. Okurken o geldi aklıma 🥴

🙈 Sen eltini daha iyi tanırsın tabi ki. Ama hani sosyal medya da falan dolaşan hürrem sesiyle videolar var ya yine erkek olacak falan diye. Acaba öyle espri tarzında yapmış olabilir mi. Kendisi de kız istiyordur belki bilmiyorum tabi. Okurken o geldi aklıma 🥴
Yok kuzum keşke öyle olsa daha önce bin kere ben erkek doğurdum vb. Seyler söyledi hatt en sonunda ben taç mı taktılar peki sana dedim😂 gayet ciddi bi şekilde söyledi. Bu arada kendisi hiç kız istemiyor ben kız doğurmam kız deliliği yok ben her anne bir kızı olsun ister diyordum gerek yok diyordu ondan kız annesi olmazmış

Yok kuzum keşke öyle olsa daha önce bin kere ben erkek doğurdum vb. Seyler söyledi hatt en sonunda ben taç mı taktılar peki sana dedim😂 gayet ciddi bi şekilde söyledi. Bu arada kendisi hiç kız istemiyor ben kız doğurmam kız deliliği yok ben her anne bir kızı olsun ister diyordum gerek yok diyordu ondan kız annesi olmazmış
Ay o zaman düşman başına bir eltiymiş. 🫠 Allah yardımcın olsun. Sallama. Bu tarz insanlar kendileri ciddiye alınmadığını hissedince daha çok çıldırıyolar 😅

Kizlar sağlık ocakları bu hafta kan aliyo mu tamamen mi kapali bilgisi olan var mi

Kızlar bugün kendimi çok mutsuz hissediyorum.. ya olumsuz bir şey olursa bakamazsam yetemezsek maddi zorluklar vs.. çevremde yakınım yok bir yerden sonra işe dönmeye mecburum 🥹🥹😥 Allah her şeyin hayırlısını versin çocuğum olacak diye çok mutluyum ama annelik =kaygı işte

günaydın güzel anneler, bulantılarınız ne alemde?
Eldorin Eldorin hani bizim günlük motivasyon mesajlarımızzzzz bak herkes yine stres dolmuş motive et bizi başkanımm 💞💞
Ahahaha dün unutmuşum kuzum ya oğlanı uyuturken onunla uyuyakaldim 🤣 seviliyoraa devam ederiz tabi. Bu akşam salarım.bir tane daha 🤣

Doktor diyor ki kaygısız relax insanların hamileliği çok kolay geçer diyor gerçekten öyle sanırım 😀 keşke ben de azıcık birazcık sen gibi olabilseymişim ya 😀😀😀
hahahahaha benimki de biraz fazlaymış ama tecrübeyle sabittir :D:D
Ne varsa eski isimlerde var modern isimleri sevemiyorum ben ya ❤️Neşe❤️çok güzel.omrunuze neşe olsun inşallah🧿🧿🧿
çok teşekkür ederizzz <3
Yaa kız olursa Helen☺️ erkek olursa belli değil 😂
helen ismini de çok severimmm çok güzel bi isim
Kızlar bugün kendimi çok mutsuz hissediyorum.. ya olumsuz bir şey olursa bakamazsam yetemezsek maddi zorluklar vs.. çevremde yakınım yok bir yerden sonra işe dönmeye mecburum 🥹🥹😥 Allah her şeyin hayırlısını versin çocuğum olacak diye çok mutluyum ama annelik =kaygı işte
canım kızım 4 aylıkken işe başladım. daha minnacıktııı, içine sinen güzel bir bakıcı bulmak zor ama bulunca gözün arkada kalmayacak eminim. her ihtimale karşı eve bir de kamera takarsın. açıp bakmaya ihtiyaç bile duymayacağın bir bakıcı bulursun umarım <3

Back