- 22 Mayıs 2023
- 1.489
- 1.649
- 53
Sen nasıl dayanıp sabrediyorsun kuzucum yaaaaSelam kızlar
Randevumu aldım sonunda 17 Aralık 08.50'de ilk kontrolume gidiyorum. 7+5 oluyor inşallah her şey yolunda gider ve muayenede kalp atışını da görürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasıl dayanıp sabrediyorsun kuzucum yaaaaSelam kızlar
Randevumu aldım sonunda 17 Aralık 08.50'de ilk kontrolume gidiyorum. 7+5 oluyor inşallah her şey yolunda gider ve muayenede kalp atışını da görürüz
Ben surda 2 saat sonra kan vermeye gidicem geçmiyor saatlerSen nasıl dayanıp sabrediyorsun kuzucum yaaaa
Canım bu zamanlarda erken ya da geç gitmenin çok büyük bir fark yaratmadığını deneyimleyerek öğrendim çünkü. İki kere kalp atışını dahi duyduğum bebeğimin sessiz sedasız hiç haber vermeden beni terk etmesini yaşadım. O yüzden acele etmiyorum. Benimle kalmak isterse, bu dünyaya gelmek isterse her şekilde geleceğini biliyorum çünkü gelmek istemezse de ne yaparsam yapayım ne kadar erken kontrole gidersem gideyim gelmeyeceğini de...Sen nasıl dayanıp sabrediyorsun kuzucum yaaaa
Muhteşem yüzyılda sanıyor kendini herhalde, İnan iyi tahammül ediyorsun sabrını takdir ettim ben kontrolümü kaybederdim böyle birine karşıVe bunu söyleyen kız benimle aynı yaş 27 yaşında biri ama kendinden başka kimsenin erkek doğurmasını istemeyen biri aynı zamanda her seferinde ben erkek doğurdum diye böbürleniyor cahilliğine veriyorum ama hamileliğim boyunca görüşmeyi düşünmüyorum onunla
Ablamda senin gibi söyledi aynenMuhteşem yüzyılda sanıyor kendini herhalde, İnan iyi tahammül ediyorsun sabrını takdir ettim ben kontrolümü kaybederdim böyle birine karşı
İstanbulda devlette yapan var mı bu testi acaba? Eskişehire gitme imkanım olmayabilir. Bir de randevu mu alarak gittiniz iletişim nasıl kuracağız? Çok teşekkür ederizKızlar merhaba, ben haziran anneleri grubundan geliyorum. Sizi bilgilendirmek istedim gelip, 11 ve 14 haftalar arasi 2li tarama testiniz olacak ve devlette yanilma payi cok fazla oluyomus size doktor fetal dna onerebilir, bu fetal dna bir cok firma yapiyor ve yurtdisina gonderiyor yanilma payi %1 ama fiyat olarak 15 binden basliyor. Ben burda bir gun dek gelmis ve kaydetmistim sizde kaydedin ileride lazim olacak.
Bu fetal dna dedigimiz testte kan alinip tum tarama testleri, cinsiyet vs bakiliyor genetik rahatsizliklara, down vs.
Eskisehir osmangazi universite hastanesi bu fetal dna testini 444 liraya yapiyor, eskiden yurtdisina gonderiliyormus fakat suan kendi labaratuarlarini kurmuslar. Ben bugun istanbuldan geldim ve bu testi burda yaptirdim, yaptirmadan once prof doktorla gorusuyorsunuz zaten oda size yanilma payinin %1 oldugunu anlatiyor. Bunu yaptirdiginiz zaman sonraki haftalardaki 3lu tarama ve 4lu tarama yaptirmanizada gerek kalmiyormus. Size simdi atiyorum bakilan seylere, bana yapilan 2. Seceneklerden nipt plas olan.
Hepinizi opuyorum
Selam Güzel Ağustos anneleri
Aşağıdaki bilgileri beni etiketleyerek yazarsaniz listeyi duzenleyeceğim. Hepimiz sağlıkla, sihhatle alalim kucağımıza bebeklerimizi.
İmzaniza gebeliginizi ekleyerek takip etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-08-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Sevgiler
ANNE ADI YAŞ Kaçıncı
ÇocukSAT. KESE KALP ATIŞI T D T BEBEĞİN İSMİ Eldorin 35 2 23 Ekim 01 Ağustos @Sakayik35 33 1 25 Ekim 4+6 01 Ağustos turuncusev 27 1 25 Ekim 5+0 01 Ağustos B Bu benim dunyam 35 2 25 Ekim 01 Ağustos Umutvari 32 1 24 Ekim 5+5 02 Ağustos Sondurak2515 29 3 26 Ekim 02 Ağustos Arzu_Azra 29 2 27 Ekim 03 Ağustos @Mercan24 30 1 30 Ekim 03 Ağustos @Wunsch_dk 29 1 28 Ekim 04 Ağustos @maysahanim 24 1 29 Ekim 05 Ağustos @94bassuk 30 2 29 Ekim 4+3 05 Ağustos @kngl999 32 1 30 Ekim 06 Ağustos Flowersgirl57 29 1 30 Ekim 06 Ağustos @pitircikkurdu 28 1 31 Ekim 07 Ağustos @mirage12 36 2 01 Kasım 08 Ağustos @hobicianne 27 2 5 Kasım 11 Ağustos @karenhan 34 2 30 Ekim 13 Ağustos @nonsense38 34 3 29 Ekim 15 Ağustos
Ekleyeceğim canım. Gözün aydınYaş 34 2. Çocuk sat 30Ekim tahmini doğum 7 ağustos galiba
Benim de 17 Aralık 9.30 da ilk randevum 7+3 oluyoruz inşallah güzel haberlerle dönerizSelam kızlar
İnşallah canım ya biraz kaygı ve stres seviyem biraz yükseldi onu dindirmekle geçiyor günlerimBenim de 17 Aralık 9.30 da ilk randevum 7+3 oluyoruz inşallah güzel haberlerle döneriz
Ne yaptın canım verdin mi ilk kan kaçtıBen surda 2 saat sonra kan vermeye gidicem geçmiyor saatler
Amin inşallah hepimiz canımÇok yakin zamanda gideceğiz güzel haberler alalım inşallah
Ben de öyleyim inan ama çocuklarla bir bakmışım akşam oluvermiş.İnşallah canım ya biraz kaygı ve stres seviyem biraz yükseldi onu dindirmekle geçiyor günlerim
Ne yaptın canım verdin mi kan?Ben surda 2 saat sonra kan vermeye gidicem geçmiyor saatler
Yok canım 9 da gidicem inşallahNe yaptın canım verdin mi kan?
Canım 9 da gidicem ben iki gun üst üste verdim. Cuma:368 cumartesi:581 şimdi insalah yukselme görürüz tekrardan. 10 gibide sonuç çıkıyor zaten.Ne yaptın canım verdin mi ilk kan kaçtı
Muhtemelen yok canim :/ yani ben hic duymadim asirida arastirmadim aslinda istersen bi arastir.İstanbulda devlette yapan var mı bu testi acaba? Eskişehire gitme imkanım olmayabilir. Bir de randevu mu alarak gittiniz iletişim nasıl kuracağız? Çok teşekkür ederiz
Bende başlamadi canım . Bulantı da olmadı ama bu tatsızlık var üstümdeKızlar aşermeler başladımı