Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    20
Hanımlar doğum şekli nezaman belirleniyor, normal veya sezeryan doğum olduğunu? Bazılarında mecburen sezeryan olması gerektiğini ne zaman anlaşılıyor?
İlk etapta zaten normal doğum olarak ilerleniyor eğer normal doğum olamıyorsanız son çare sezeryan yapılıyor.. sezeryani annenin kendisi tercih etmiyorsa (ki bence etmemeli sezeryan çok yıpratıcı ilk dogumda vs toparlanirsiniz iyi kötü ama her sezeryan bir ameliyat bunu unutmayın gitgide zorlaşıyor ) doğum sürecine girildiği saatler içerisinde belli oluyor sezeryan.. sezeryana da karşı değilim yanlış anlaşılmasın ama bu tıbbi bir mudahele olarak algilanmali dusuncesindeyim.. çatı muayenesi vs hepsi yalan örnek olacak olursa benim çatıda herşey normal ve elverişli idi doğumum su gelmesiyle başladı sancım olmasına rağmen açılma olmadığı için 15 saatin ardından sezeryana alinmistim bebek içerde susuz kaldığı için aslında hiç kafaya takmayın içerde kalacak değil kendinizi hiç o konulara giripde yormayın fikrimce bazı şeyler düşündükçe korku olusturur bir şekilde çıkacak ne şekilde çıkarsa çıksın Allah unutma hastalığı vermiş emin olun unutuyorsunuz yoksa hangi birimiz 2. Çocuğu dünyaya getirebilirdi ki

Kızlar iyi akşamlar. Bu haftalarda kahverengi lekelenmeleri olanları görüyorum. Bugün kontrole gittim ve doktora 7.haftada gördüğüm lekelenmeyi vs sordum. Doktorum plasentanın rahim ağzını açık bırakacak şekilde konumlanmaya başlayacağını bu yüzden kahverengi lekelenme olabileceğini söyledi.(Şuan 10+6yım geç döllenme) Tabii bu ağrı, kramp olmadan ve kahverengi, kısa süreli diye belirtti. Hepimizin durumu birbirimizden farklı tabi ama belki bu söylem içinizi bir nebze de olsa rahatlatır

Kızlar herkese hayırlı akşamlar tüp bebek yoluyla 8 haftalık gebeyim aile hekimim rutin tahliller için kan ve idrar testi yaptı fakat idrarda ve kanda yüksek enfeksiyon var dedi, tek kullanımlık monurol şase kullandım ama geçmedi aynı durumu yaşayanlar var mı çok endişeliyim

Aa direk 9da geldi seninde. Hadi insallah bende güzel haberler alirim persembe. Doktorda bise olmaz diyince tamam dedim ama yarin nasil gececek bakalim
8+4du tam canım ama ben o sira çok yordm kendmi muhtemelen ondn oldu. Sende yorma kendni dinlen bu ara Allah in izniyle bsy olmaz.

İdrarda mı çıktı enfeksiyon, belirtiniz var mı, sadece aile hekimi mi değerlendirdi? Aile hekimliğinde bazen idrar testlerinde yanlışlık olabiliyor o yüzden sordum. Geçmişte başıma gelmişti, aynı testi özelde tekrarlayınca tamamen temiz çıkmıştı. Yinede varsa bile illa geçecektir belki başka bir ilaç daha verirler

Sanki adet olacakmisim gibi alt karin ve bel agrisi var. Doktorda korkacak birsey yok dedi ama iste insan korkuyor.

Insallah öyle oolur, gecmis olsun sanada
İçimi ferah tut canım ben gecn hfta gttgmde sordm adet ağrısı gbi agrm oluyo dedm ara ara norml bu hftalrda dedi.

Kurt yediği ayazı unutuyor diyebilir miyiz

Sanki adet olacakmisim gibi alt karin ve bel agrisi var. Doktorda korkacak birsey yok dedi ama iste insan korkuyor.

Insallah öyle oolur, gecmis olsun sanada
Doktora git canım yada danışabiliyorsan danış. Teşekkür Allah büyük ona güveniyoruz inşallah

İdrarda ve kanda çıktı ama belirtim hiç yok sadece geçmek bilmeyen bir mide bulantısı var ama gebelik mi yoksa enfeksiyon bulantısı mı anlam veremedim yarın ilk işim kadın doğum doktoruna gideceğim inşallah ilaçla tedavi edilebilir yada yanıltmıştır

Bunu kullanıyordum
Doktorum sadece deniz suyu spreyleri kullan demişti bu dönem. Otrivine hamile olmayanlar için bile devamlı kullanım önerilmiyor. Bir de gece yatarken yarın sogani geniş genişi doğrayıp başucuna koy. Oda kebapçı gibi kokuyor ama İnanılmaz güzel burun açıyor, kızım için kullanıyoruz hep.

Evet bencede kendi doktorunuza bir gidin o zaman çözülür inşallah

Bugun bana da yazdi doktorum. Onceki gebeligimde de cok kullandim. Gecmiyorsa baska ilac verecektir endiselenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…