Cok gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda yeniden nasip olurHerkese güzel hamilelikler kolay doğumlar dilerim ben bugün 8+3 tekrar gittim kese buyuyo yolk var ama kalp atışı hala yoktu boş gebelikten kürtaj oldum çok kötü bir duygu Allah kimseye yaşatmasın
Evet, ultrasonu koyduğu an bebeğin bacakları açıktı. Hemen yakınlaştırıp baktıErken değil mi ay nasıl oluyor ultrason bakıp mı söyledi
Bende gribim iki gündür. Bugün kasıklarım ağrıyor. Biraz tedirginim. Ağeın var mı? Bazen akıntı gelebilir dediler ama acaba biraz önce gitsen belki kanama varsa iğneyle progestanla durdururlarMerhaba kizlar,
9. Haftaya kahverengi akinti ile baslamis bulunuyorum. Randevum persembe sabah, insallah hersey yolundadir
Âmin inşallah güzel haberlerle gelirsinKızlar yarın kontrol günümüz, burun ve ense ölçümü yapılacak. Biraz stresliyim, her kontrol öncesi birkaç önceden böyle oluyorum. Umarım her şey yolundadır
Ben ilk hamilelgmde organik kantaron yağı kullandm bir tane bile çatlağım olmadı,kesnlkle tavsiye ederim.Ben lierac aldım daha yeni kullanıyorum ama tatlı badem yağı ve kantaron yağını öneriyorlar onları da alacağım
Benmde 9.haftada baya kahve akntm gelmişti ck korktm ama şükür bebek iyiydi.Randevuna kadr sürekli yatmaya cals yorma kendni,Allah in izniyle bsy plmz.Merhaba kizlar,
9. Haftaya kahverengi akinti ile baslamis bulunuyorum. Randevum persembe sabah, insallah hersey yolundadir
İnşallahÂmin inşallah güzel haberlerle gelirsin
Benim de cuma günü kontrolüm aynı detaylı muayene olacak ben de çok endişeliyim
Güzel haberlerle inşallahİnşallahYarın haberdar ederim yine
Canım çok geçmiş olsun. Sizin için en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin Allah inşallahHerkese güzel hamilelikler kolay doğumlar dilerim ben bugün 8+3 tekrar gittim kese buyuyo yolk var ama kalp atışı hala yoktu boş gebelikten kürtaj oldum çok kötü bir duygu Allah kimseye yaşatmasın
Merhaba kizlar,
Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah ben geçen hafta perşembe kanama yaşadım bildiğin regl olur gibi ama kanama alanı yoktu ve bebek sağlıklıydı.Benmde 9.haftada baya kahve akntm gelmişti ck korktm ama şükür bebek iyiydi.Randevuna kadr sürekli yatmaya cals yorma kendni,Allah in izniyle bsy plmz.
Kantaron yağı gebelikte önerilmiyor diye biliyorum rahim tonusunu artırdığı içinBen ilk hamilelgmde organik kantaron yağı kullandm bir tane bile çatlağım olmadı,kesnlkle tavsiye ederim.
Eğer normal doğum düşünülüyorsa son ay çatı kontrol yapılıyor , sezeryan ise 37. Haftadan sonra oluyor her anHanımlar doğum şekli nezaman belirleniyor, normal veya sezeryan doğum olduğunu? Bazılarında mecburen sezeryan olması gerektiğini ne zaman anlaşılıyor?
Evet oluyor bende. Çünkü burun sürekli tıkalı ve burun içi etler şişmiş durumda.Kızlar sizde de nefes darlığı oluyor mu ya? Sanki hava yetmiyor gibi sürekli bi üst üste nefes alıyorum
Sanki adet olacakmisim gibi alt karin ve bel agrisi var. Doktorda korkacak birsey yok dedi ama iste insan korkuyor.Bende gribim iki gündür. Bugün kasıklarım ağrıyor. Biraz tedirginim. Ağeın var mı? Bazen akıntı gelebilir dediler ama acaba biraz önce gitsen belki kanama varsa iğneyle progestanla durdururlar
Insallah öyle oolur, gecmis olsun sanadaAllah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah ben geçen hafta perşembe kanama yaşadım bildiğin regl olur gibi ama kanama alanı yoktu ve bebek sağlıklıydı.
Benmde 9.haftada baya kahve akntm gelmişti ck korktm ama şükür bebek iyiydi.Randevuna kadr sürekli yatmaya cals yorma kendni,Allah in izniyle bsy plmz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?