Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    20
Herkese güzel hamilelikler kolay doğumlar dilerim ben bugün 8+3 tekrar gittim kese buyuyo yolk var ama kalp atışı hala yoktu boş gebelikten kürtaj oldum çok kötü bir duygu Allah kimseye yaşatmasın
Cok gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda yeniden nasip olur

Merhaba kizlar,
9. Haftaya kahverengi akinti ile baslamis bulunuyorum. Randevum persembe sabah, insallah hersey yolundadir

Merhaba kizlar,
9. Haftaya kahverengi akinti ile baslamis bulunuyorum. Randevum persembe sabah, insallah hersey yolundadir
Bende gribim iki gündür. Bugün kasıklarım ağrıyor. Biraz tedirginim. Ağeın var mı? Bazen akıntı gelebilir dediler ama acaba biraz önce gitsen belki kanama varsa iğneyle progestanla durdururlar

Kızlar yarın kontrol günümüz, burun ve ense ölçümü yapılacak. Biraz stresliyim, her kontrol öncesi birkaç önceden böyle oluyorum. Umarım her şey yolundadır
Âmin inşallah güzel haberlerle gelirsin
Benim de cuma günü kontrolüm aynı detaylı muayene olacak ben de çok endişeliyim

Ben lierac aldım daha yeni kullanıyorum ama tatlı badem yağı ve kantaron yağını öneriyorlar onları da alacağım
Ben ilk hamilelgmde organik kantaron yağı kullandm bir tane bile çatlağım olmadı,kesnlkle tavsiye ederim.

Merhaba kizlar,
Benmde 9.haftada baya kahve akntm gelmişti ck korktm ama şükür bebek iyiydi.Randevuna kadr sürekli yatmaya cals yorma kendni,Allah in izniyle bsy plmz.

Kızlar selam, bugün doktor kontrolümüz vardı. Doktor bi tahminde bulunabilirim, erkek görünüyor dedi 10+2 deyiz, fetal dna için de bugün kan verdim. 10-14 gün içerisinde sonuç alacağız bakalım

Herkese güzel hamilelikler kolay doğumlar dilerim ben bugün 8+3 tekrar gittim kese buyuyo yolk var ama kalp atışı hala yoktu boş gebelikten kürtaj oldum çok kötü bir duygu Allah kimseye yaşatmasın
Canım çok geçmiş olsun. Sizin için en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin Allah inşallah

Merhaba kizlar,
Benmde 9.haftada baya kahve akntm gelmişti ck korktm ama şükür bebek iyiydi.Randevuna kadr sürekli yatmaya cals yorma kendni,Allah in izniyle bsy plmz.
Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah ben geçen hafta perşembe kanama yaşadım bildiğin regl olur gibi ama kanama alanı yoktu ve bebek sağlıklıydı.

Bende gribim iki gündür. Bugün kasıklarım ağrıyor. Biraz tedirginim. Ağeın var mı? Bazen akıntı gelebilir dediler ama acaba biraz önce gitsen belki kanama varsa iğneyle progestanla durdururlar
Sanki adet olacakmisim gibi alt karin ve bel agrisi var. Doktorda korkacak birsey yok dedi ama iste insan korkuyor.
Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah ben geçen hafta perşembe kanama yaşadım bildiğin regl olur gibi ama kanama alanı yoktu ve bebek sağlıklıydı.
Insallah öyle oolur, gecmis olsun sanada

Aa direk 9da geldi seninde. Hadi insallah bende güzel haberler alirim persembe. Doktorda bise olmaz diyince tamam dedim ama yarin nasil gececek bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…