Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    20
Hanımlar doğum şekli nezaman belirleniyor, normal veya sezeryan doğum olduğunu? Bazılarında mecburen sezeryan olması gerektiğini ne zaman anlaşılıyor?
Son aylarda alttan muayenede cati kontrolu yapiyor doktor eger sezeryan dusunmuyorsaniz. Sezeryan icin detay bilmiyorum

Ay dogum videosu izlemeyin hic izlemedim bosuna korkutur insani. Alt tarafta ne olup bittigini biz gormuyoruz bosverinben normal dogum yaptim. dogum acidan ziyade rahatlama hissettiren bir sey. Oncesinde sanci kismi agrili oluyor ama o da kisiden kisiye cok degisiyor bazisinin cok kolay aciliyor. Vucut o acikligi vs hep kendi kendine hallediyor. Resmen dogum icin otomatik moda geciyorsun her sey tek tek oluyor

Bugun tahlil verdim micror 0.2-1.9 olmasi gerekirken 4.1 olmus folik asit eksikliginde olurmus. Sizde kac cikmsti kizlar ya ilk aylar folik asit cok onemli bu kadar dusukse endiselendim halbuki duzenli kullaniyorum takviyemi

Selamlar herkese. Geçenlerde bir arkadaş Eskişehir Osmangazi üniversitesinde fetal dna bakıyor demişti. Arkadaşım orada hemşire. Onunla görüştüm. O da sordurdu sağ olsun. Öncesinde ikili tarama testi yaptırmış olman gerekiyormuş. İkili tarama testinle beraber gitmen gerekiyormuş yani. Direkt herhangi bir gün tıbbı genetik bölümüne gittiğinde yapılıyormuş. Ve ücreti 400 tl. Sonuç ortalama 1-1.5 ayda çıkıyormuş ve sonucu yine kendisi alması gerekiyormuş. Öğrenebildiğim detaylar bu kadar belki işinize yarar. Ben Bursa’da yaşıyorum ortalama 2.5 saat gidilebilir. Ama doktorumla görüşeceğim öncesinde belki bilgisi vardır.

Hanımlar doğum şekli nezaman belirleniyor, normal veya sezeryan doğum olduğunu? Bazılarında mecburen sezeryan olması gerektiğini ne zaman anlaşılıyor?
Çatı muayenesinde bir söyleniyor normal için uygun olup olmadığı. Ben normal bekliyordum kontrole gittiğimde acil sezeryana alındım. Yani son anda anlaşılıyor aslında bu.

Çatı muayenesinde bir söyleniyor normal için uygun olup olmadığı. Ben normal bekliyordum kontrole gittiğimde acil sezeryana alındım. Yani son anda anlaşılıyor aslında bu.
Teşekkür ederim, şimdilik tahmin edemeyeceğim bir konu demekki. Hayırlısı olsun hepimize

37den snra çatı muayenesi yapyo doktor kemik yapnz norml doğuma müsait mi dye,son hftalara dgru annenin bebeğin durumuna göre karar veriyorlar.Sukur ilk bebeğim de hersy yolunda gtmsti norml doğum ypmstm 40.hftada.

Kizlar 12 haftalik olduk bugün ve hareketini cok net hissettim cok guzel bir histi:) gunlerdir yemek sonrasi mide bulantim var asiri yorgunum basim agriyor umarim gecici bir seydir benden güncel bilgiler
İkinci gebelik mi canım,ilk mi?Genelde 2.bebek te dha erken hissediliyor dyolr ama bu kdr erken olmasına sasrdm.

İkinci gebelik mi canım,ilk mi?Genelde 2.bebek te dha erken hissediliyor dyolr ama bu kdr erken olmasına sasrdm.
Yok canim 3. Bebegim olucak İnşallah ilk cocugumda 16 da seyirme seklinde hissetmistim ama bu çok netti eminim donme hareketi gibiydi banada cok erken geldi ama doktor gelisimi önden demisti en son gittigimde belki onla alakalidir

Arkadaşlar bu gittiğimde 9+3 tü şimdi 11+1 iz doktora gidicem haftaya sizce 12. Haftada cinsiyet öğrenilir mi

Eklentiler

• B2E0CB64-F580-4F18-8225-FFA6C3F6ED0D.jpeg
    154,9 KB · Görüntüleme: 18
Yok canim 3. Bebegim olucak İnşallah ilk cocugumda 16 da seyirme seklinde hissetmistim ama bu çok netti eminim donme hareketi gibiydi banada cok erken geldi ama doktor gelisimi önden demisti en son gittigimde belki onla alakalidir
Olablr canım o zmn,ben ilk bebeğimi 22.haftada hssetmstmKişinin beden yapısıyla alakalı galiba bebeği hissetme haftası.

Olablr canım o zmn,ben ilk bebeğimi 22.haftada hssetmstmKişinin beden yapısıyla alakalı galiba bebeği hissetme haftası.
Olabilir canim evet çünkü 56 kiloya düştüm 3 kilo verdim hamile kalinca bide sabah ac karna sinif sislikle daha net hissettim muhtemelen

Arkadaşlar bu gittiğimde 9+3 tü şimdi 11+1 iz doktora gidicem haftaya sizce 12. Haftada cinsiyet öğrenilir mi
Ilk bebeğim de12+5de ogrenmstm canım ben erkek demsti ama detaylı da kız oldgnu ogrendimO yüzden ck güvenemiyorum ben o hftalrdaki cinsiyet tahminlerne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…