Son aylarda alttan muayenede cati kontrolu yapiyor doktor eger sezeryan dusunmuyorsaniz. Sezeryan icin detay bilmiyorumHanımlar doğum şekli nezaman belirleniyor, normal veya sezeryan doğum olduğunu? Bazılarında mecburen sezeryan olması gerektiğini ne zaman anlaşılıyor?
Ay dogum videosu izlemeyin hic izlemedim bosuna korkutur insani. Alt tarafta ne olup bittigini biz gormuyoruz bosverinİşte benim asla düşünmediğim konu iğneden korkuyorum sezeryan ele diyorum normal doğum izledim oraya bakınca o kadar açılamaz diyip ondan da vazgeçiyorum, bir şekilde çıkıcak diyip konuyu kapatıyorum.
Çatı muayenesi yapılıyor son haftalarda yapılıyor denmiş ama emin değilim zaten ondan sonra karar veriliyor sanırım yanı bedenin buna müsaitse tamamen kemik vucut yapına göre sanırım.
Çatı muayenesinde bir söyleniyor normal için uygun olup olmadığı. Ben normal bekliyordum kontrole gittiğimde acil sezeryana alındım. Yani son anda anlaşılıyor aslında bu.Hanımlar doğum şekli nezaman belirleniyor, normal veya sezeryan doğum olduğunu? Bazılarında mecburen sezeryan olması gerektiğini ne zaman anlaşılıyor?
Teşekkür ederim, şimdilik tahmin edemeyeceğim bir konu demekki. Hayırlısı olsun hepimizeÇatı muayenesinde bir söyleniyor normal için uygun olup olmadığı. Ben normal bekliyordum kontrole gittiğimde acil sezeryana alındım. Yani son anda anlaşılıyor aslında bu.
Bana kız bebek gibi geldi ♡
Nuba göre kız gibi
YiaaaNuba göre kız gibi
Teşekkür ederim yok bildiğiniz gribim 2 gündğr ateşim düşmüyordu ama bu gece çıkmadı şükürler olsunGeçmiş olsun grip gibi belirtiler varsa olabildiğince c vitamini alıp dinlenmeye çalış ama belirtiler yoksa kaynağını öğrenmek için bence doktoruna danış
37den snra çatı muayenesi yapyo doktor kemik yapnz norml doğuma müsait mi dye,son hftalara dgru annenin bebeğin durumuna göre karar veriyorlar.Sukur ilk bebeğim de hersy yolunda gtmsti norml doğum ypmstm 40.hftada.Hanımlar doğum şekli nezaman belirleniyor, normal veya sezeryan doğum olduğunu? Bazılarında mecburen sezeryan olması gerektiğini ne zaman anlaşılıyor?
İkinci gebelik mi canım,ilk mi?Genelde 2.bebek te dha erken hissediliyor dyolr ama bu kdr erken olmasına sasrdm.Kizlar 12 haftalik olduk bugün ve hareketini cok net hissettim cok guzel bir histi:) gunlerdir yemek sonrasi mide bulantim var asiri yorgunum basim agriyor umarim gecici bir seydir benden güncel bilgiler
Yok canim 3. Bebegim olucak İnşallah ilk cocugumda 16 da seyirme seklinde hissetmistim ama bu çok netti eminim donme hareketi gibiydi banada cok erken geldi ama doktor gelisimi önden demisti en son gittigimde belki onla alakalidirİkinci gebelik mi canım,ilk mi?Genelde 2.bebek te dha erken hissediliyor dyolr ama bu kdr erken olmasına sasrdm.
Olablr canım o zmn,ben ilk bebeğimi 22.haftada hssetmstmYok canim 3. Bebegim olucak İnşallah ilk cocugumda 16 da seyirme seklinde hissetmistim ama bu çok netti eminim donme hareketi gibiydi banada cok erken geldi ama doktor gelisimi önden demisti en son gittigimde belki onla alakalidir
Olabilir canim evet çünkü 56 kiloya düştüm 3 kilo verdim hamile kalinca bide sabah ac karna sinif sislikle daha net hissettim muhtemelenOlablr canım o zmn,ben ilk bebeğimi 22.haftada hssetmstmKişinin beden yapısıyla alakalı galiba bebeği hissetme haftası.
Ilk bebeğim de12+5de ogrenmstm canım ben erkek demsti ama detaylı da kız oldgnu ogrendimArkadaşlar bu gittiğimde 9+3 tü şimdi 11+1 iz doktora gidicem haftaya sizce 12. Haftada cinsiyet öğrenilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?