Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    20
Bugün öyle bir karnım çıktı ki anlatamam benim 20 li haftalarda böyle karnım vardır. Ama çoğu gaz ve bu gaz sorununa ne yapacağımı bilemiyorum. Ben de kocaman karnı görünce bu sabah çatlak kremi sürmeye başladım etkili olsun inşallah

Kizlar 12 haftalik olduk bugün ve hareketini cok net hissettim cok guzel bir histi:) gunlerdir yemek sonrasi mide bulantim var asiri yorgunum basim agriyor umarim gecici bir seydir benden güncel bilgiler
Ya bir sey dicem arada hafif bir hareket ben de hissediyorum ama imkansiz benimki daha 9 haftalik. Esim gazdir o gaz diyo da daha asagida anlik bir his geliyor gidiyor. Kizimdan da hisse asina oldugumdan tanidim ama psikolojik heralde

Çok teşekkürler canım bilgilendirme için. Ben Eskişehirdeyim ikili cuma yaptıracağım. Onun sonucuna göre gidebilirim, inşallah ihtiyaç olmaz. İkili tarama sonucu hemen çıkıyor mu kızlar?

Benim de gazdan oyle sis ki karnim. Gece bu yuzden uyuyamadim en az 7 aylik gibi

Arkadaşlar herşey güzel çikti normal dedi herşeye tedbir amaçlı yinede ikili yaptırıcam.
Teyzeleri bu insancığın cinsiyeti nedir sizce

Eklentiler

• 1000019244.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 26
Ya bir sey dicem arada hafif bir hareket ben de hissediyorum ama imkansiz benimki daha 9 haftalik. Esim gazdir o gaz diyo da daha asagida anlik bir his geliyor gidiyor. Kizimdan da hisse asina oldugumdan tanidim ama psikolojik heralde
Bence bebelte olabilir yaa tombiktir gelisimi onden olunca daha net hissediliyor oğlum da oyleydi çünkü iki hafta onden gidiyor demisti doktor .bide bir kere o hareketi hissedince insan gazla ayirt edebilir bence

Bence bebelte olabilir yaa tombiktir gelisimi onden olunca daha net hissediliyor oğlum da oyleydi çünkü iki hafta onden gidiyor demisti doktor .bide bir kere o hareketi hissedince insan gazla ayirt edebilir bence
Ya baya baya dokunup kaciyo sanki hani tekme ya da donme degil de. Cok net hissediyorum ben de saskinim psikolojiktir diyorum ama bakalim kontrolde ne kadar cikacak

Ya baya baya dokunup kaciyo sanki hani tekme ya da donme degil de. Cok net hissediyorum ben de saskinim psikolojiktir diyorum ama bakalim kontrolde ne kadar cikacak
Bana da öyle geliyodu doktora desem daha erken der eşime desem psikolojik der diye kendi kendime fark edip dikkat ediyorum gerçekten gaz gibi bir his ama hafif hoş bir his bugün ultrasonda o hareketlenmelerini gördüm ya eminim hissettiğime

Ayyy cok beklemedigim bir zamanda hissettim
Bakalim tahlillerim cikinca kontrole gidecegim onlari bekliyorum o zaman sorucam bi evet evet bir hosluk geliyo gidiyo

Çok teşekkürler canım bilgilendirme için. Ben Eskişehirdeyim ikili cuma yaptıracağım. Onun sonucuna göre gidebilirim, inşallah ihtiyaç olmaz. İkili tarama sonucu hemen çıkıyor mu kızlar?

Ayrıca ptesi günü saat 14.00 kadar. Salı perşembe ve cuma saat 10.00 a kadarmış. Bu testler Ankara’ya gidiyormuş anladığım. Yurt dışında yapılan ölçütlerle yapılıyordur dedi arkadaşım.

Bende şuan 7+3 deyim. Bulantım yok. Aşırı yorgunum ama geceleri ya uyuyamıyorum. Ya 2 saatte bir uyanıyorum.
9+5’teyim artık arada oluyor benim uyku hali daha ağır basıyor artık, bulantı var prilam kullanınca rahatlıyorum

Hanımlar doğum şekli nezaman belirleniyor, normal veya sezeryan doğum olduğunu? Bazılarında mecburen sezeryan olması gerektiğini ne zaman anlaşılıyor?
Ben 8 cm açıklıkla normal doğum esnasında sezaryene alındım acil olarak. Bir zamanı var mı bilmiyorum. Doğumda rota her an değişebilir. O yüzden tüm seçeneklere açık ve esnek olmak lazım. Allah hayırlı, sağlıklı kolay doğumlar nasib etsin.

krem olarak ne kullanıyorsunuz acaba ? ben de araştırıyorum da :)

hellööö
bugün doktor kontrolüm vardı. ultrasonda bebişimizi gördük. uykucu uyuyordu :)) ikili test için kan verdim, yarın sonuçlarım çıkmış olur muhtemelen.düşük risk çıkarsa fetal yaptırmayı düşünmüyoruz, bakalım doktor ne derse o tabi.
bugün doktoruma cinsiyet sordum, 12. haftada kafa karıştırıyor söylemiyorum bir şey, 14.haftadan sonra gel bakalım dedi :) bakalım, nasip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…