Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    20
Kizlar yarin 11. Haftaya giris yapacagim. Fetal dna icin kan verecegim. Dualarinizi beklerim. O kadar gerginim ki kelimelere dökmek yetmiyor. Guzel haberleri paylasmak nasip olsun insallah test yaptiracak tum arkadaslar dualarim sizinle
Merhaba fetal DNA yı hangi şirkete yaptırıyorsunuz ve hangi şehirdesiniz ücreti yazmanız mümkün mü eve gelip mi kan alacaklar yoksa siz mi gideceksiniz

Rüyada kan gormek o rüyayı geçersiz kılarmış. Bilincaltinizla ilgilidir zaten stres etmeyin kendinize..

Merhaba fetal DNA yı hangi şirkete yaptırıyorsunuz ve hangi şehirdesiniz ücreti yazmanız mümkün mü eve gelip mi kan alacaklar yoksa siz
Merhaba fetal DNA yı hangi şirkete yaptırıyorsunuz ve hangi şehirdesiniz ücreti yazmanız mümkün mü eve gelip mi kan alacaklar yoksa siz mi gideceksiniz

Genox . Burada (giresun) bir hastaneye giderek kan verecegim. Fiyat 11.000 tl.

Kizlar yarin 11. Haftaya giris yapacagim. Fetal dna icin kan verecegim. Dualarinizi beklerim. O kadar gerginim ki kelimelere dökmek yetmiyor. Guzel haberleri paylasmak nasip olsun insallah test yaptiracak tum arkadaslar dualarim sizinle
bende bugün 11'e giriş yaptım birazdan fetal dna için kan almaya gelecekler inşallah güzel haberler alırız

Kızlar selamlar herkese çatlakları başlayan var mııı ? Bende hiç yoktu dün karnımın sol tarafında bir tane fark ettim çatlak kremimi de yeni almıştım hemen sürdüm boca ettimm Bu sabahta sağ tarafımda 3/4 tane farkettim yeni oluşmaya başlıyolar 11. haftamdayım hala hamile kaldığım kilodayım göbeğimde çok çıkmadı neden böyle oldu moralim bozuldu biraz

Ayni firma . Allahim guzel haberler beni yaş riski yuzunden oyle gerdiler ki 38 yas riskli vs . Zehir ettiler herseyi
Benim doktorum ikili ya da fetal dedi ama fetali daha doğru bulduğunu söyledi, yaş riskim yok ama stresliyim sonuçlar için Allah yardımcımız olsun güzel haberler gelsin inşallah

Geçmiş olsun grip gibi belirtiler varsa olabildiğince c vitamini alıp dinlenmeye çalış ama belirtiler yoksa kaynağını öğrenmek için bence doktoruna danış

Dün akşam boğaz ağrısı başladı bende de geceden beri öksürüyorum, bir an önce geçer inşallah her öksürükte korkuyorum

Günaydın kızlar bugün 10+4 üz ve bulantılarım ağrılarım tamamen bitmiş durumda aslında bulantım yoktu tiksinme vardı sadece artık o bile kalmadı. sadece kabak çekirdeği görünce tiksiniyorum çarşamba günü doktor kontrolümüz var umarım herşey yolundadır

İşte aradığım soru! Ne zamandır sormak benim de aklımdaydı. Önerilerini alırım nemlendirici güneş kremi gibi

karamel Latte canım merhaba nasılsın. Yoksun bayadır inşallah herşey yolundadır
11+3 olduk seninle benim hiç belirti falan kalmadı yine. Böyle gidip gelmesi normal mi acaba belirtilerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…