Allah saglikla kucaginiza versinEvet erkek
Geçmiş olsun grip durumu olabilir mi ondan ateş cikiyodur eğer grip vs yoksa bı doktoruna danissan iyi olur ama korkutma kendini viral hastalıklardan dolayı ateş cikabiliyorArkadaşlar merhaba bugün 11. Haftadayım dünden beri ateşim var parol ılık duş yapuyorum geçiyor ama ilacın etkisi gidince tekrsr çıkıyor ateşim 38 e kadar görüyoruz bu sabah acilde serum yedim çok endişeleniyorum paroldan başka hiçbir şey kullanamıyorum bu ateş neden geçmiyor sürekli parol almakda istemiyorum ama yükseliyor mecbur ilk 3 aydaki ateş zararlı diye biliyorum bana bir akıl verin ağlıyorum ateşim çıktıkça
İnşallah çok güzel sonuçlar alacaksın canım bizede yarın haber verirsinselam kızlar.. iyi aksamlar. yarın kontrol ve ikili test günüm. bana şans dileyin.biraz gerginim :)
Geçmiş olsunSürekli hasta hissediyorum kendimi burnum akıyor bağışıklığım düştü zaten ishaldim de bebeğime bişey olmasın diye dua ediyorum
Gebelikte kullanilan bir multivitamin takviyenin faydası olabilir içinde biotin de oluyorkizlar oluk oluk saclarim dokuluyor ya 6 ay icinde yapilmis kan tahlilim var o kadar dusuk de degil ama iki haftadir valla kel kalicam
Cok gecmis olsun korkmayin 38 derece cok yuksek degil atesin alt siniridir. Bir sey olmaz merak etmeyin hepimiz geciriyoruz hamileykenArkadaşlar merhaba bugün 11. Haftadayım dünden beri ateşim var parol ılık duş yapuyorum geçiyor ama ilacın etkisi gidince tekrsr çıkıyor ateşim 38 e kadar görüyoruz bu sabah acilde serum yedim çok endişeleniyorum paroldan başka hiçbir şey kullanamıyorum bu ateş neden geçmiyor sürekli parol almakda istemiyorum ama yükseliyor mecbur ilk 3 aydaki ateş zararlı diye biliyorum bana bir akıl verin ağlıyorum ateşim çıktıkça
Yarin tahlil vericem bakalim neler eksik. Ama yakin zamanda vermistim bilmiyorum bulanti nedeniyle biraz vitaminsiz kaldim sanirim bir ay oldu bulaniyor benimGebelikte kullanilan bir multivitamin takviyenin faydası olabilir içinde biotin de oluyor
İnşallah canım yalnız değiliz o halde rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGeçmiş olsuninanirmisin hamileliğimin başından beri sürekli hastaydım daha yeni kendime geliyorum sürekli soğuk algınlığı yaşadım ilk ay o kadar oksurdumki bişey olacak diye korktum ama şükür bişey olmadı ve ishal olmuştum bende bu hamileliğim daha zor geçiyor umarım biraz daha enerjimiz yerine gelir ama daha iyi hissedicez kendimizi çok az kaldı
Bende şuan 7+3 deyim. Bulantım yok. Aşırı yorgunum ama geceleri ya uyuyamıyorum. Ya 2 saatte bir uyanıyorum.Kızlar aranızda geceleri uyuyamayan var mı? Delirmek üzereyim artık, belirtilerde halsizlik ve uyku hali diyor bende tam tersi olduuyuyamıyorum geceleri asla
Ortalıkta viral enfeksiyon salgın canım ateşin düşüp tekrar çıkıyorsa büyük ihtimal ona yakalandın geçmiş olsunArkadaşlar merhaba bugün 11. Haftadayım dünden beri ateşim var parol ılık duş yapuyorum geçiyor ama ilacın etkisi gidince tekrsr çıkıyor ateşim 38 e kadar görüyoruz bu sabah acilde serum yedim çok endişeleniyorum paroldan başka hiçbir şey kullanamıyorum bu ateş neden geçmiyor sürekli parol almakda istemiyorum ama yükseliyor mecbur ilk 3 aydaki ateş zararlı diye biliyorum bana bir akıl verin ağlıyorum ateşim çıktıkça
İnşallah canım yalnız değiliz o halde rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGeçmiş olsuninanirmisin hamileliğimin başından beri sürekli hastaydım daha yeni kendime geliyorum sürekli soğuk algınlığı yaşadım ilk ay o kadar oksurdumki bişey olacak diye korktum ama şükür bişey olmadı ve ishal olmuştum bende bu hamileliğim daha zor geçiyor umarım biraz daha enerjimiz yerine gelir ama daha iyi hissedicez kendimizi çok az kaldı
Markalardan çok içerik önemli salisilik asit kullanılmıyor diye biliyorum retinol da kullanılmıyor aha bha içeriklerinden de uzak durmak lazım ben genelde içerik bakıyorumKizlar hamilelikte kullandiginiz cilt bakim markalari neler? Ben kore urunleri kullaniyordum ama sanirim onlarda icerige her detayi yazma zorunlulugu yokmus (bir yerde duymustum emin degilim ama suphe dustu)temiz icerikli birseylerle degistim caudalie hamilelikte kullanilabiliyormus( bir kac urunu haric) ama cildim peeling istiyor nemlendiricisi yetersiz kaldi. Kizima aldigim organik kremler de sivilce yapar diye suremiyorum cildim cok meyilli zaten hamilelik sivilceleri de var. Var mi maske oneriniz? Hamilelikte guvenli olan hangi markalar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?