Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Şimdi beni dikkatli dinle işyerindeki hiç kimse ve hiçbir problem önemli değil senin hayatın için. Hepsi ve herkes gelip geçici. 10 yıl sonra hiç birini hatırlamayacaksın bile, Esas önemli olan senin bebeğin ve bu hep böyle olacak. O yüzden o stres yaşadığın konu her ne ise ne kadar şuan çok büyük ve önemli gibi görünse de aslında sıfır olsun gözünde. Sal gitsin. Söylemesi kolay evet ama bunu kendi kendine tekrar et. Sonra eşinden masaj yapmasını iste sana. Güzel bir duş al ve sevdiğin bir aktivite yap. Onlara değil kendine odaklan. Çünkü sen onlar için sadece para kazandıran bir objesin. Yarın birgün bişe olsa tak diye vazgeçilebilirsin, hiç kimse de demez ki aaa bu bizim için çok çalıştı. Sen de o yüzden onları vazgeçilebilir gör ve amaaaaaaaan de geç. Emin ol çok fark edecek. Şu hayatta en nefret ettiğim şeylerden birisi mobbingdir ve asla özel hayatıma müdahil etmemeye çalıştım hep. Umarım faydalı olur söylediklerim
Kızlar göğüs pedi, pompası, süt saklama kabı falan için lansinoh nasıl bir markadır?
Lansikoh kalite olarak iyi bir marka. Elektrikli göğüs pompasını, göğüs pedini ve göğüs ucu kremini kullandım, ha bir de biberonlarını. Göğüs pompası üç ay sonra gereksiz oldu artı çok fazla aparatı tak çıkart temizle sıkıldım ve kullanmadım öylece duruyor. Meme ucu kremi de hiç meme ucumda çatlak ağrı vs olmadığı için kullanmadım, belki bir ya da iki defa kullanmışımdır yalan olmasın ama dudaklara çok iyi geliyor özellikle de çok kuruysa dudaklarınız hahah şimdiki aklım olsa giyilebilir pompalardan alırdım. Fişe takmak ve sağarken sabit durmak zorunda olmak külfet oluyor çünkü. Ama giyilebilir olanlar da iyi sağmıyor diye duydum o yüzden bilemicem,

Canim lansinoh iyi bir marka bende de lansinoh var bir kere kullandım sadece doğumu başlatmak için. İnşallah ihtiyaç duymazsin pompaya
İnşallah canımmm önceden biraz bilgim olsun nasılsa evde yatıyorum diye bunları araştırmaya giriştim

Bu yorumdan sonra sırf dudağıma sürmeye alabilirim Sahra çölüne döndüler zira

Canım benim çoook teşekkür ederim ne iyi geldi bir bilsen Bunları inan hiç düşünemedim bile o kadar girdaba sokuldum ki. Bazen insanlar özellikle bile bile üstüne geliyor yıldırmaya çalışıyor hiçbir zaman anlayamayacağım o insanları. Bir de işte hiç tanımadığı birinin sıkıntısını görüp toparlamaya çalışanlar var

Bu yorumdan sonra sırf dudağıma sürmeye alabilirim Sahra çölüne döndüler zira
hahah abartmıyorum dudağıma kullandığım en işe yarayan şey. Bir de benim dudaklar kabuk kabuk olur öyle böyle değil yani ve en pahalı balmlar işe yaramazken imdadıma yetişti. Artı parlatıcı etkisi de var. Deneyince yaz

10+3 canım ama doktor ölçümüne göre sanırım 9+6dayım. Büyümüş tombalak olmuş ama perşembe de hayırlısı ile fetal vericem. Sen gittin mi doktora
Yok benımki heray ultrason rahatsız eder dedi 12. Hafta da gel dedi . 8+2 olduk da bulantı mide yanması falan hiç bisey yok

Yok benımki heray ultrason rahatsız eder dedi 12. Hafta da gel dedi . 8+2 olduk da bulantı mide yanması falan hiç bisey yok
O zaman sana da maşallah ya benim riskli gebelik o yüzden şu 3ay doluncaya kadar hem doktorum çağırdı hem ben de gitmek istedim derken çok oldu ama panik atak olmaktansa gideyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…