Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Ben perşembe gidip fetal vereceğim sonra yine senin gideceğin zaman konrtle giderim herhalde yetişirim sana
Bende 12+0 da gitmiş olucam tam
İkili test fetal dna vs. Yaptırmıcam sadece 12. Haftada gittiğimde doktorum bi detaylı ultrasona girersin o halde perinatoloğa dedi bu olur dedim

Bende 12+0 da gitmiş olucam tam
İkili test fetal dna vs. Yaptırmıcam sadece 12. Haftada gittiğimde doktorum bi detaylı ultrasona girersin o halde perinatoloğa dedi bu olur dedim
İnşallah herşey düşündüğümüz gibi yolunda gider testlerinin detaylımız iyi sonuçlar verir senin ilk çocuk mu canım ? Az çok biliyorsun sanırım bu işleri ve gidişatı çünkü.
ben şu ana kadar 2doktora gittim ve ikisi de fetal yaptırman lazım dedim çünkü kayıplar olunca. Bi de 2li 3lü ile uğraşmak Allah korusun ihtimal olarak bile risk duyup tekrar fetal yaptırmaktansa direkt yaptıralım dedik. İlk yolunda giden gebeliğim zaten Allah nasip ederse sağlıcakla gelsin evladım

Amin canım amiiin.
benim ilk kuzum tüp bebek 6. Deneme.
Daha önce hamile kaldım yine tüp bebekle ama 13. Haftada kaybettim bebekTe anomali vardı doktor genetik değil kalıtsal değil şans demişti.
Onun için testleri düşünmedim yani ultrason görüntüsünde bi sıkıntı görülmezse yaptırmayı düşünmüyorum diyelim inşallah öyle olur

Anladım canım. Hem çok üzüldüm yaşadıklarına hem de şu anki durumun için çok mutluyum. Ne zor süreç yaşamayan bilemez iştee hormon ilaçları iğneler bekleyiş derken uzun bi süreç. Ama vakti zamanı şimdiymiş

Allahım inşallah öyledir rabbim şimdiye yazmıştır yazımızı burda hep güzel şeyler konuşmayı nasip etsin rabbim

Allahım inşallah öyledir rabbim şimdiye yazmıştır yazımızı burda hep güzel şeyler konuşmayı nasip etsin rabbim
Amin canım amin inşallah ben daha bi çorap dahi almayı hayal etmedim. Yeterki sağlıkla ilerlesin parasını kenara atar 6_7. Aydan sonra alırız tamamlarız dedim. Kötü düşünmek istemiyorum ama her ihtimal var Allah korusun

Bizde aynı o haftada kayıp yaşayınca şimdi hep sevinmeye erken dedik hala diyoruz ama içimiz rahat cünkü bu bebek günüyle uyumlu çok şükür diğeri gibi değil. Biraz daha büyüsün öyle alcam bende rabbim nasip ederse kıyafetin acelesi yok doğduktan sonrada alınır yeterki sağlıklı olsunlar

Kesinlikle katılıyorum sağlıklı olsunlar da gerisi kolay değildir eminim ama halledilir. Beni de ailem ve eşim öyle telkin ediyor günüyle haftasıyla uyumlu ve ilk defa bugüne gelebildik biz o yüzden için rahat olsun diyorlar ama yine de o içimden bi oh çekemedim rahatlıkla ama çok şükür şu halime bu günüme

Elhamdülillah canımm
Kayıp yaşayanlar ne yazıkki böyle düşünüyo şu 12 haftayı atlatalım sağlıkla nefes alırız az kaldı

Oyy maşallah fındık burun ya

melegim can Siz anlıyormuşsunuz sanırım,kimse cevap yazmamış bana birde siz bakar mısınız

Kızlar benim de bugün doktor kontrolüm vardı. Daha önce kanamam olduğu için uçağa binmeden önce bi kontrol edelim demişti doktor.

Ultrasonda bakarken göbek kordonunu kalın gördüm pek hoşuma gitmedi bu haftalarda böyle olmaması lazım dedi. Genelde göbek kordonu kalınlığı kromozom anomalisinin belirtisiymiş. Kesin demiyorum ama bir an önce nipt yaptıralım dedi. Moralim bozuldu baya da aslında. Bu tarz bir şey yaşayan var mı şuan? Her şey olacağına varır tabi ki ama çarşamba nipt yaptırmayı düşünüyoruz sonra bi peritonolog yorumlasın dedik. Umarım bir şey yoktur ama bilemiyorum da.

Kızlar göğüs pedi, pompası, süt saklama kabı falan için lansinoh nasıl bir markadır?
Ben lansinohun elektrikli göğüs pompasını aldım ama 40 günde falan bozuldu o yüzden önermiyorum asla. Bir de prize bağlı kalmak zor cidden. Bebebao almayı düşünüyorum bu sefer. Süt saklama poşeti ben de lansinoh aldım kullanmadım pek ama süt saklama poşetleri aynı işlevi görüyor ne alırsan al sıkıntı olmaz.
Lansinoh göğüs ucu kremi benim vazgeçilmezimdi çok kullandım çatladı çünkü hep. Bir de gümüş kapak kullandım hafifletiyor geçiriyor acısını cidden. Göğüs pedini de lansinoh almıştım onu da çok kullanmadım ama iyiydi.
Bunlar arasında kesin al dediğim göğüs ucu kremi olur. Diğerlerini en azından ben çok kullanmadım diyebilirim.

Canım nubu hiç gözükmüyor bebişin yüz üstü durıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…