Ay çok teşekkür ederiz teyzesiAy maşallahne güzel durmuş
Yaaa
Hahaha yüzüme bakan kız ama buradaki ultrason yorumları erkek olunca benimde kafam çok karışıyor valla.ne hissettigimide bilmiyorum.hani gönülden geçen kız ama rabbim neyi nasip ettiyse sağlıkli olsunlarda gerisi boş.persembe günü atarım görüntüleri yine bir tahmin serisi yaparızAy çok teşekkür ederiz teyzesi
Yaaaben de bu sefer oğlan sanki dedim içimden bir yandan da oğlan olsa cinsiyet ile ilgili bir tüyo verirdi belki doktor diye düşünüyorum kısmet canım ya bakalım sağlıkla gelsin
Sizin de mi öyle bulantınız yok acaba olmsıAy sizinle aynıyım aynıyımmmbenim doktorum kızmaz ama kasık ağrısı mide bulantısı olmayınca endişelenme en doğal hakkımız bence
Canım bu testler kesinlik değil ihtimal söylüyor. İçini ferah tut.Merhaba kızlar , bugün dr da ikili testimde biyokimyasal risk değerine riskli dedi dr ve amniyosentez veya fetal dna testi önerdi . Çok üzüldüm çok moralim bozuldu ne yapacağımı hiç bilmiyorum.. Bir yandan amniyosentez yaptırıp kesin sonucu mu öğrensem diyorum beklemeye de kalbim dayanır mı bilmem diğer yandan ne gelirse Allahtan kabulümüz zaten aldırma gibi seçeneğim yok diyorum. İyi bir perinatoloğa mı gitsem diye düşünüyorum. Çok fenayım yanii
Hahaha yüzüme bakan kız ama buradaki ultrason yorumları erkek olunca benimde kafam çok karışıyor valla.ne hissettigimide bilmiyorum.hani gönülden geçen kız ama rabbim neyi nasip ettiyse sağlıkli olsunlarda gerisi boş.persembe günü atarım görüntüleri yine bir tahmin serisi yaparızbu arada zaman bana cabukk geçmiyor yaaa kağnı gibi ilerliyor sanki
Canım inan öyle stresli bir kaç hafta geçirdim ki insan ister istemez bu stres bebeğime yansır mı bir şey olur mu diye tedirgin oluyor. Biraz stresten de ağrılar artıyor. Şöyle kendine bir 5 dakika zaman ayir. Sadece nefesine odaklandığın. Kontrol etmeye çalışmadan. Gelen düşünceleri fark ettiğinde yine nefesine odaklanarak stresini yatıştırmaya çalış her günKızlar iş yerimdeki geçen haftadan beri süren problemlerden dolayı sinir stres doluyum akşamları ağlıyorum hormonlar da hiç yardımcı olmuyor tabi. Sürekli kramp hissetmeye başladım hiç olmuyordu ve çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye. Bir şey olur mu ya
Aa ben kendi gebelik günlüğünü görüyorumCanım bu testler kesinlik değil ihtimal söylüyor. İçini ferah tut.Rahat hissedeceksen fetal DNA testi yaptırabilirsin bence. Ama madem sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorsun amniyosentez biraz riskli bir uygulama o yüzden yaptırma bence inşallah guEl sonuclar alacaksın sağlıkla gelecek bebeğin kucağına
Bana da bir o kadar hızlı geçiyor ya valla hiç hamileligin tadını cikaramiyormus gibi hissediyorum bundan sonrası artık keyifli geçer büyük ihtimalle ay at tabi hemen bakar yorumlarız. Senin kaçıncı haftaydo gebelik gunluğün yazmıyor imza kısmında
Canım inan öyle stresli bir kaç hafta geçirdim ki insan ister istemez bu stres bebeğime yansır mı bir şey olur mu diye tedirgin oluyor. Biraz stresten de ağrılar artıyor. Şöyle kendine bir 5 dakika zaman ayir. Sadece nefesine odaklandığın. Kontrol etmeye çalışmadan. Gelen düşünceleri fark ettiğinde yine nefesine odaklanarak stresini yatıştırmaya çalış her günhiçbir şey olmaz bebeğine. Sağlıklı bebek geliyor sağlıklı değilse de seninle alakalı bir şey olmadan gidiyor. İçini ferah tut kuzum
Canım inan mesajını okurken bir dosta sarılmışım gibi hissettimCanım inan öyle stresli bir kaç hafta geçirdim ki insan ister istemez bu stres bebeğime yansır mı bir şey olur mu diye tedirgin oluyor. Biraz stresten de ağrılar artıyor. Şöyle kendine bir 5 dakika zaman ayir. Sadece nefesine odaklandığın. Kontrol etmeye çalışmadan. Gelen düşünceleri fark ettiğinde yine nefesine odaklanarak stresini yatıştırmaya çalış her günhiçbir şey olmaz bebeğine. Sağlıklı bebek geliyor sağlıklı değilse de seninle alakalı bir şey olmadan gidiyor. İçini ferah tut kuzum
Evet bir test yaptıracağım ya nipt ya amniyo çünkü kalan 5 ay içim içimi yer çok stres yaparım biliyorumCanım bu testler kesinlik değil ihtimal söylüyor. İçini ferah tut.Rahat hissedeceksen fetal DNA testi yaptırabilirsin bence. Ama madem sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorsun amniyosentez biraz riskli bir uygulama o yüzden yaptırma bence inşallah guEl sonuclar alacaksın sağlıkla gelecek bebeğin kucağına
Bana da bir o kadar hızlı geçiyor ya valla hiç hamileligin tadını cikaramiyormus gibi hissediyorum bundan sonrası artık keyifli geçer büyük ihtimalle ay at tabi hemen bakar yorumlarız. Senin kaçıncı haftaydo gebelik gunluğün yazmıyor imza kısmında
Canım inan öyle stresli bir kaç hafta geçirdim ki insan ister istemez bu stres bebeğime yansır mı bir şey olur mu diye tedirgin oluyor. Biraz stresten de ağrılar artıyor. Şöyle kendine bir 5 dakika zaman ayir. Sadece nefesine odaklandığın. Kontrol etmeye çalışmadan. Gelen düşünceleri fark ettiğinde yine nefesine odaklanarak stresini yatıştırmaya çalış her günhiçbir şey olmaz bebeğine. Sağlıklı bebek geliyor sağlıklı değilse de seninle alakalı bir şey olmadan gidiyor. İçini ferah tut kuzum
Evet canım. MaşallahSizin de mi öyle bulantınız yok acaba olmsı
Tabii ki süreci zorlaştırıyor Olmaması da insanı tedirgin ediyor bilmiyorum ben de çok merak ediyorum
Rabbim gonlunuze ferahlik versin. Testlerde yanilma payi epey buyukEvet bir test yaptıracağım ya nipt ya amniyo çünkü kalan 5 ay içim içimi yer çok stres yaparım biliyorumAmiin inşallahh çok dua ediyorum
Ayyy umarım kontrolden sonra ben de aynı şeyleri düşünebilirim çok teşekkür ederimEvet canım. Maşallah10+3 deyim sanırım bi kez bile yaşamadım bi kaç defa kasık sızısı bi kaç da lekelenme oldu o kadar. En son 3gün önce konrtle gitmiştim herşey yolundaydı tedirgin olmakla çok haklısın ben de hala tedirginim ama çok düşününce de bi şey yapamıyorsun elden bi şey gelmiyor o yüzden ben teslim oldum Rabbime bu rahat hamileliğimin rahatını sürmek istiyorum
Aminnn inşallahRabbim gonlunuze ferahlik versin. Testlerde yanilma payi epey buyuk
Şimdi ben de görüyorumAa ben kendi gebelik günlüğünü görüyorum10+2 bugün canim.
Ah canım ne mutlu banaCanım inan mesajını okurken bir dosta sarılmışım gibi hissettimTakip ediyorum yazdıklarını sen de çok zor günler geçirdin biliyorum Çok teşekkür ederim elimden geldiğince uygulamaya çalışıcam dediklerini… Umarım hepimizin minik bebekleri sağlıklı birer savaşçıdır diyelim
Biz Ankara intergen de yaptırdık. Doktorum orayı önerdi. 380 dolardıEldorin hanım maşallah burnu düğme gibi gözüküyo minnacık nedense kız gibi geldi bana yine
Kızlar bu arada natera ve serenityden fetal dna için fiyat aldım. Natera 500 dolar serenity 450 dolar fiyat verdi. Nateranın tek farkı dünyada bebek dnasına ulaşıp onun üzerinden çalışan tek yermişakşam eşimle karar verip haftaya randevu oluşturacağım. Ama öncesinde yine bi kalp atışı duymak istiyorum ucuz testler değil nede olsa daha önce hiç gitmedim ama aile hekimlerinde ultrason cihazı oluyor mu kendi doktorum bana artık kızıyor canın sıkıldıkça gelme diye o yüzden bi pıt pıt kalbi duysam yeter
Selam kanaman durdu mu ?Kızlar göğüs pedi, pompası, süt saklama kabı falan için lansinoh nasıl bir markadır?
Canim lansinoh iyi bir marka bende de lansinoh var bir kere kullandım sadeceKızlar göğüs pedi, pompası, süt saklama kabı falan için lansinoh nasıl bir markadır?
Canım benim hiç yaşamadigim bir şey. Doktoruna ya da aile hekimine danış bence eğer çok hassasiyet varsaMerhaba hanımlar göbek deliğim çok acıyor ama dokunamıyorum o şekil bi ağrı başına gelen var mı bi anda oldu geçmedi de çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?