- 9 Mart 2021
- 370
- 267
- 53
- 29
Regl sancısı gibi hissettiren bi sancı oldu şuan iyiyim ama takipteyimAğrılar çok şiddetli olmadıkça olabilir demişti doktorum, kanama lekelenme eşlik ediyorsa önemli tabi onun dışında ağrı olabiliyor
Bilemiyorum dediğim gibi. Doktoruma güveniyorum o yüzden çokta sorun etmiyorum. Bursa’da iyi biri ziya Çetin. O ne derse ona uyuyorum benBenim doktorum 2,5 altında olmalı gebelikte demişti
Referans araligi farkli oldugunu sanmam tsh referansi standart sadece gorus farki var bazilari 4 e kadar nornal yazdigi icin hamileliktedr normaldir gorusunde.Tshla ilgili bilginiz doğru. Hastanelerin belki referans değerleri farklıdır o sebeple bir şey dememişlerdir. Ancak 2.5 altıdır istenen. Hem gebelik isterken hem gebeyken.
Bende de ayni durum olustu sanirim progestan kaynakli diye dusunuorm cnku onu kullandijtan sonra basladi tabii denk gelmiste olablrBurda herkese lifli beslenin diye akıl verdikten sonra kabız olmam şoku
Bende 7. Haftanın başlarında iki gün oldu aralıklarla yatıp dinlendim öyle olduğunda bolca rahim büyüyor ondan oluyor diyorlar genellikleKızlar 10+5im adet sancısı gibi bişey hissediyorum yaklaşık 1 saattir neden olur sizce
Alt karin agrisimi kasik agrisimi bahsettiginiz nasil agri ?Kızlar 10+5im adet sancısı gibi bişey hissediyorum yaklaşık 1 saattir neden olur sizce
Ahh çok güzel hisler canımkızlarrrbugün bebişin popişini gördük popo baş uzunluğu ölçüldü. Ultrasona göre 2 ayımız bitti ay öyle heyecanlı, öyle güzeldi ki Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin gözlerim dolu dolu oldu ama mide bulantıları yüzünden öğürmekten ağlayamadım
Öyle gerçektenAhh çok güzel hisler canım9.haftana girdin mi sen
Size katiliyorum. Eskiden bile son dogan cocuklar hep 35yasindan sonra olmus. Simdi insanlar anca 28/29 gibi evleniyorlar ikinci cocuklar hep bu yaslarda olucak zaten. Ben de 36 yasinda olucam dogum sirasinda bana yasim ileri gelmiyor yaBuda yeni cikti ileri yaş doğum yapan insan var cevremde cok sukur hepsinin cocuklari saglikli, bence yasla o kadarda cok alakasi yok. İnsaallah oyledir yani
Bu sene bu furya basladi insan korkuo
Bende 37 olcam tamam yasim bana ileri geliyor ama farkli konulardn dolayi endiseli değildim taaki bu fetal dna ortalikta gezinene kadar...Size katiliyorum. Eskiden bile son dogan cocuklar hep 35yasindan sonra olmus. Simdi insanlar anca 28/29 gibi evleniyorlar ikinci cocuklar hep bu yaslarda olucak zaten. Ben de 36 yasinda olucam dogum sirasinda bana yasim ileri gelmiyor ya
Biraz çıkar bacım ama abiyeni giyemeyecek kadar olmaz benceErkek kardeşimin düğünü var 2 şubatta. 9+6yım. 3 haftada karnım çıkmaz değil mi? Yani zaten karnım dümdüz değil ama bu sürede fırt diye karın çıkar mı abiyem çöp olmasın
Cok asiri fark etmez ama bir sislik oluyor bazilarinda, kilo olarak kilo alinmiyor. Duzenli beslenin, cok yerseniz tabiki kilo alinirErkek kardeşimin düğünü var 2 şubatta. 9+6yım. 3 haftada karnım çıkmaz değil mi? Yani zaten karnım dümdüz değil ama bu sürede fırt diye karın çıkar mı abiyem çöp olmasın
Transfer olduk mu, iki haftalık bekleme süresi nasıl geçecek derken resmen iki aylık hamile olduk yakızlarrrbugün bebişin popişini gördük popo baş uzunluğu ölçüldü. Ultrasona göre 2 ayımız bitti ay öyle heyecanlı, öyle güzeldi ki Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin gözlerim dolu dolu oldu ama mide bulantıları yüzünden öğürmekten ağlayamadım
Regl sancısı gibiAlt karin agrisimi kasik agrisimi bahsettiginiz nasil agri ?
Kesinlikle ilaç kullanmalısınız doktora bir tekrar danışın. Hamilelikte 2,5 üstü yetersiz, ya bebekte ya sizde eksik kalır allah korusunValla her doktor farklı herhalde 3.56 benimde
ayyy Allahım yaşadıklarım film şeridi gibi geçiyor gözümün önündenTransfer olduk mu, iki haftalık bekleme süresi nasıl geçecek derken resmen iki aylık hamile olduk yaMesajını okuyunca çok duygulandım Ben de yarın sabah gidiyorum kontrole, benim de yarın 8 oluyo, sağlıkla ilerlesin hep böyle inşallah
Ben korkudan tartılamadım bikaç haftadır, bugün bi cesaret ettim, 2 kilo almışımCok asiri fark etmez ama bir sislik oluyor bazilarinda, kilo olarak kilo alinmiyor. Duzenli beslenin, cok yerseniz tabiki kilo alinir
Ben suan iki kilo verdim ama hamilelkten once abiye alsaydim yapisan esnemeyen suan olmazdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?