Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
kızlarrr bugün bebişin popişini gördük popo baş uzunluğu ölçüldü. Ultrasona göre 2 ayımız bitti ay öyle heyecanlı, öyle güzeldi ki Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin gözlerim dolu dolu oldu ama mide bulantıları yüzünden öğürmekten ağlayamadım

Tshla ilgili bilginiz doğru. Hastanelerin belki referans değerleri farklıdır o sebeple bir şey dememişlerdir. Ancak 2.5 altıdır istenen. Hem gebelik isterken hem gebeyken.
Referans araligi farkli oldugunu sanmam tsh referansi standart sadece gorus farki var bazilari 4 e kadar nornal yazdigi icin hamileliktedr normaldir gorusunde.
Tabiki yine baska yere sorulmalk bence riske atmamak lazim çünkü tsh hamilelk ilerledikce yukseleblir hormonlar etkilenior bu donemde.

Ahh çok güzel hisler canım 9.haftana girdin mi sen

Erkek kardeşimin düğünü var 2 şubatta. 9+6yım. 3 haftada karnım çıkmaz değil mi? Yani zaten karnım dümdüz değil ama bu sürede fırt diye karın çıkar mı abiyem çöp olmasın

Buda yeni cikti ileri yaş doğum yapan insan var cevremde cok sukur hepsinin cocuklari saglikli, bence yasla o kadarda cok alakasi yok. İnsaallah oyledir yani
Bu sene bu furya basladi insan korkuo
Size katiliyorum. Eskiden bile son dogan cocuklar hep 35yasindan sonra olmus. Simdi insanlar anca 28/29 gibi evleniyorlar ikinci cocuklar hep bu yaslarda olucak zaten. Ben de 36 yasinda olucam dogum sirasinda bana yasim ileri gelmiyor ya

Merhaba 6+4 teyim ama bulantı yada ekstra hamilelik belirtisi yok bu normal mi acaba aranızda yaşayan var mı ?

Size katiliyorum. Eskiden bile son dogan cocuklar hep 35yasindan sonra olmus. Simdi insanlar anca 28/29 gibi evleniyorlar ikinci cocuklar hep bu yaslarda olucak zaten. Ben de 36 yasinda olucam dogum sirasinda bana yasim ileri gelmiyor ya
Bende 37 olcam tamam yasim bana ileri geliyor ama farkli konulardn dolayi endiseli değildim taaki bu fetal dna ortalikta gezinene kadar...
Ben nasipse ikinci cocukta dusunuorm buda anca kirka dogru olck :)
Evet dedikleriniz cok dogru

Erkek kardeşimin düğünü var 2 şubatta. 9+6yım. 3 haftada karnım çıkmaz değil mi? Yani zaten karnım dümdüz değil ama bu sürede fırt diye karın çıkar mı abiyem çöp olmasın
Cok asiri fark etmez ama bir sislik oluyor bazilarinda, kilo olarak kilo alinmiyor. Duzenli beslenin, cok yerseniz tabiki kilo alinir
Ben suan iki kilo verdim ama hamilelkten once abiye alsaydim yapisan esnemeyen suan olmazdi :)

Transfer olduk mu, iki haftalık bekleme süresi nasıl geçecek derken resmen iki aylık hamile olduk ya Mesajını okuyunca çok duygulandım Ben de yarın sabah gidiyorum kontrole, benim de yarın 8 oluyo, sağlıkla ilerlesin hep böyle inşallah

ayyy Allahım yaşadıklarım film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden bugün doktoru beklerken gördüğüm insanlara dua ettim hep; ne bileyim içlerinde umut var mı yok mu, sürecin neresindeler, kaçıncı kez deniyorlar, kimin ne hastalığı var diye düşündüm. Ben de çok duygulanıyorum arkadaşım, inşallah bu yolun sonunda ben doğurdum diye birbirimize haber veririz

Cok asiri fark etmez ama bir sislik oluyor bazilarinda, kilo olarak kilo alinmiyor. Duzenli beslenin, cok yerseniz tabiki kilo alinir
Ben suan iki kilo verdim ama hamilelkten once abiye alsaydim yapisan esnemeyen suan olmazdi :)
Ben korkudan tartılamadım bikaç haftadır, bugün bi cesaret ettim, 2 kilo almışım Midem bulanıyo diye diye normal yememin dışına çıktım ama ben, egzersiz de yapmıyorum doktor dinlen dediği için, benden kaynaklı maalesef

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…