Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
günaydın kızlarrr 🩷🩷

özel hastanede devam etmeyi düşünenler için doğum teminatı sigortası vs yaptıran yaptırmayı düşünen var mı? benim gitmeyi düşündüğüm hastanelerin ikisi de bizde öyle paketler yok dediler. acaba sigortadan mı almak gerekir

Ben de ağustos ayında daha yeni tamamlayıcı sigorta satın aldım ama pko olduğum için düzensiz adetim var ne zaman gebe kalacağımı bilmediğimden doğum ve gebelik kapsamına almadan satın almış oldum. Ama özel hastanelerin doğum paketleri var on muayene ve doğumu ve bir de testleri kapsıyor olmadı öyle bir şey alırız. Keşke ağustosta satın alırken doğumu kapsayanı da alsamışım. Ama sigorta şirketleri gebe kaldıktan sonra gebeliği kapsayıcı satış yapmıyor.
Sigorta yaptırırken gebe olmama şartı var hatta birçoğu bir yıl süresi koyuyor. Sadece Anadolu Sigorta geçen yıllarda bir ay şartı koşmuştu. Geç kaldık yani. Şuan sadece doğum yapmayı düşündüğümüz hastaneden doğum paketi alabiliriz

Kızlar birde benim haşhaşlar iki tane imiş 😂

Eklentiler

• 1000114714.jpg
    1000114714.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 12
Ben de ağustos ayında daha yeni tamamlayıcı sigorta satın aldım ama pko olduğum için düzensiz adetim var ne zaman gebe kalacağımı bilmediğimden doğum ve gebelik kapsamına almadan satın almış oldum. Ama özel hastanelerin doğum paketleri var on muayene ve doğumu ve bir de testleri kapsıyor olmadı öyle bir şey alırız. Keşke ağustosta satın alırken doğumu kapsayanı da alsamışım. Ama sigorta şirketleri gebe kaldıktan sonra gebeliği kapsayıcı satış yapmıyor.
Sigorta yaptırırken gebe olmama şartı var hatta birçoğu bir yıl süresi koyuyor. Sadece Anadolu Sigorta geçen yıllarda bir ay şartı koşmuştu. Geç kaldık yani. Şuan sadece doğum yapmayı düşündüğümüz hastaneden doğum paketi alabiliriz
tam tahmin ettiğim gibiymiş ya. çok teşekkür ederim detaylı bilgilendirmen için 🩷 benim de iş yerinşn yaptığı tamamlayıcı sağlık sigortam var ama gebelim teminatı yok. hastanemin de yokmuş doğum paketi, dümdüz devam o zaman 😂😂

Kızlar 12 Kasımda 3. gün embriyo transferi oldum. Keseyi görenler ve kalp atışını duyanlar ne zaman gördünüz, duydunuz?

Yaaaa korkutmayin şimdiden tutustum zaten 😂😂😂
Şaka bir yana. İkiz annesi olmak çok çok güzel. Ama tabi ki çok çok yorucu. 🥴 Ama öyle de böyle de zaman geçiyor. Bak 3. Hamileyim 😂
Sizin doğal gebelik mi oldu. ? Beta baktırmış mıydın. Kaçtı ? Merak ettim 😊

X