Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kızlar selam herkese iyi haftasonları❤️ bugün sata göre 4+2.. dün biraz doktor araştırdım. Burada özel muayenehane ücretleri biraz pahalı. Hala doktor bakıyorum. Pazartesi tekrar beta hcg vereceğim. Salı günü 60 çıkmıştı. Pazartesi 1000 üstü görmeyi umuyorum. Nasip tabi.. inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı ilerler❤️ 5.haftanın sonu 6.haftaya doğru ise ilk randevumu almayı planlıyorum ekstra bir şikayetim vs olmazsa

Canim ben diofol kullaniyorum doktorum onerisi
[/QUOTE]
Eski yorumlarıma baktım canım bende onu kullanmışım.tesekkur ederim

5.haftada keseyi gördüm şükür 🙏🏻 6.haftada doktor kalp atışını duyarız dedi kuzum
Ben şehirdışında transfer yaptırdığımdan kese ve kalp için bir arada gitmiş olucam, tam 6+0’a denk geliyor randevu tarihimiz. Şu an 4+4’teyim. 6+0’da kalp atışını duyabilir miyiz onu merak ediyorum

Ben şehirdışında transfer yaptırdığımdan kese ve kalp için bir arada gitmiş olucam, tam 6+0’a denk geliyor randevu tarihimiz. Şu an 4+4’teyim. 6+0’da kalp atışını duyabilir miyiz onu merak ediyorum
Hayırlı olsun kuzumm😍 benim doktorum kesenin içinde bebek oluşumu gördüm dediği için beni bir hafta sonra ya çağırdı ben inanıyorum duyacağıma öyle hissediyorum inşallah sanada haber veririm burdan ☺️

Kuzucum kesenin fotosu var mı ya. Benim kesem biraz uzun gibi geldi bana. Doktorum hiç bi sorun söylemedi aslında ama burada bi şeyler yazmışlar tedirgin oldum
image.jpg

Canım benim kesem yumurta gibi aynı😂

Kuzucum kesenin fotosu var mı ya. Benim kesem biraz uzun gibi geldi bana. Doktorum hiç bi sorun söylemedi aslında ama burada bi şeyler yazmışlar tedirgin oldum
güzelim fotoğrafı böyle. 5mm dedi doktor. bence doktor bir sorundan bahsetmediyse sorun yoktur ❤️

Eklentiler

• IMG_2789.jpeg
    IMG_2789.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 19
Hayırlı olsun kuzumm😍 benim doktorum kesenin içinde bebek oluşumu gördüm dediği için beni bir hafta sonra ya çağırdı ben inanıyorum duyacağıma öyle hissediyorum inşallah sanada haber veririm burdan ☺️
Ay inşallah sorunsuzca görelim duyalım 🥰🙏🏻 Haber ver muhakkak bana da 🌸❤️

Eklentiler

• 5481DFFC-F506-4CC0-95A3-861902DB7F5C.jpeg
    5481DFFC-F506-4CC0-95A3-861902DB7F5C.jpeg
    97,7 KB · Görüntüleme: 17
X