- 22 Ağustos 2024
- 422
- 188
- 27
5.haftada keseyi gördüm şükür 6.haftada doktor kalp atışını duyarız dedi kuzumKızlar 12 Kasımda 3. gün embriyo transferi oldum. Keseyi görenler ve kalp atışını duyanlar ne zaman gördünüz, duydunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5.haftada keseyi gördüm şükür 6.haftada doktor kalp atışını duyarız dedi kuzumKızlar 12 Kasımda 3. gün embriyo transferi oldum. Keseyi görenler ve kalp atışını duyanlar ne zaman gördünüz, duydunuz?
Yaaaa çok sevindim süper haber Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah grubun ilk ikizleri sanırımKızlar birde benim haşhaşlar iki tane imiş
5.haftada keseyi gördüm şükür 6.haftada doktor kalp atışını duyarız dedi kuzum
Kuzum o gün beta 6890 dı sanırım karından gördü doktorMaşallahkeseyi gördüğünüzde beta kaçtı acaba?
Ben şehirdışında transfer yaptırdığımdan kese ve kalp için bir arada gitmiş olucam, tam 6+0’a denk geliyor randevu tarihimiz. Şu an 4+4’teyim. 6+0’da kalp atışını duyabilir miyiz onu merak ediyorum5.haftada keseyi gördüm şükür 6.haftada doktor kalp atışını duyarız dedi kuzum
Kuzucum kesenin fotosu var mı ya. Benim kesem biraz uzun gibi geldi bana. Doktorum hiç bi sorun söylemedi aslında ama burada bi şeyler yazmışlar tedirgin oldumKuzum o gün beta 6890 dı sanırım karından gördü i
Hayırlı olsun kuzumm benim doktorum kesenin içinde bebek oluşumu gördüm dediği için beni bir hafta sonra ya çağırdı ben inanıyorum duyacağıma öyle hissediyorum inşallah sanada haber veririm burdanBen şehirdışında transfer yaptırdığımdan kese ve kalp için bir arada gitmiş olucam, tam 6+0’a denk geliyor randevu tarihimiz. Şu an 4+4’teyim. 6+0’da kalp atışını duyabilir miyiz onu merak ediyorum
Kuzucum kesenin fotosu var mı ya. Benim kesem biraz uzun gibi geldi bana. Doktorum hiç bi sorun söylemedi aslında ama burada bi şeyler yazmışlar tedirgin oldum
güzelim fotoğrafı böyle. 5mm dedi doktor. bence doktor bir sorundan bahsetmediyse sorun yokturKuzucum kesenin fotosu var mı ya. Benim kesem biraz uzun gibi geldi bana. Doktorum hiç bi sorun söylemedi aslında ama burada bi şeyler yazmışlar tedirgin oldum
Kuzucum kesenin fotosu var mı ya. Benim kesem biraz uzun gibi geldi bana. Doktorum hiç bi sorun söylemedi aslında ama burada bi şeyler yazmışlar tedirgin oldum
Benimki de bu arada 8mm sende 5+0 da mı gittingüzelim fotoğrafı böyle. 5mm dedi doktor. bence doktor bir sorundan bahsetmediyse sorun yoktur
Ay inşallah sorunsuzca görelim duyalım Haber ver muhakkak bana daHayırlı olsun kuzumm benim doktorum kesenin içinde bebek oluşumu gördüm dediği için beni bir hafta sonra ya çağırdı ben inanıyorum duyacağıma öyle hissediyorum inşallah sanada haber veririm burdan
İnşallah inşallahhhAy inşallah sorunsuzca görelim duyalım Haber ver muhakkak bana da
güzelim fotoğrafı böyle. 5mm dedi doktor. bence doktor bir sorundan bahsetmediyse sorun yoktur
Ay kuzular sizinki yuvarlak ya benimkine baksanıza olumsuz yorum yapmadı aslında ama forumda çok olumsuz yorum okudumBenimki de bu arada 8mm sende 5+0 da mı gittin
Sağol canim malesef burnumda fena bir ucuk çıktı çok aciyo benimde bağışıklığımiz düştü bence ondan geçmiş olsun sanada dikkat etGecmis olsun canim dikkat et kendine benmde dudagimi ucuk sardi
Kaç mm dedi doktor ? Bence gayet normal kuzum her kese farklıdırAy kuzular sizinki yuvarlak ya benimkine baksanıza olumsuz yorum yapmadı aslında ama forumda çok olumsuz yorum okudum
Bencede bebekler bağışıklık düşürüyorSağol canim malesef burnumda fena bir ucuk çıktı çok aciyo benimde bağışıklığımiz düştü bence ondan geçmiş olsun sanada dikkat et
0.99 cm yazıyor kuzum. Normalde 5 de gitmiştim sata göre. Doktor kese götürüne göre tahminen 5+5 gibi dediKaç mm dedi doktor ? Bence gayet normal kuzum her kese farklıdır
Senin kesen benimkinden büyük kalp atışı için ne zaman gidiceksin0.99 cm yazıyor kuzum. Normalde 5 de gitmiştim sata göre. Doktor kese götürüne göre tahminen 5+5 gibi dedi