Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Evet canım öyle diyabetli gebe olmak çok zor
Bakalım olmadı üç haftanın bir haftası geçti bir hafta sonra giderim içimiz rahat etsin
Evet hemde baya zor diyabet tkibinden hamilelkmi yasiorm yoksa diyet ve seker tedavisimi anlamadm :)
Saglikli olsunlarda bunlara katlanmak bisy degil sayılı gun gecer elbet.

Ben onceki hamileligimde 17. Gun pikti 18 de silikti 17 yi degerlendirdim sdce, 30 gunde bir adet olurum ve iki haftalik gec dollenme olmustu. Bu hamilelgimdedr 19 pik degerlendirme oldu ve yine on gunluk gec dollenme yani ole intte hamile kaldigim tarihi yazinda uc sort gub atiyor sadece ama ole olmuyor nornalde, o nedenle olabilior boyle seyler bazen yumrtlama gec oluyor bazen tutunma Uzun suruyor ikiside geç döllenme nedeni.
Herseyin hayirlisi insallah keseyi karindanmi bakildi benimde ilk gittigimde karindan bakildi bombostu 1 hafta sonra vajinal bakildi o sekilde bebek ve yolk gozuktu

Son düzenleme:
Ben onceki hamileligimde 17. Gun pikti 18 de silikti 17 yi degerlendirdim sdce, 30 gunde bir adet olurum ve iki haftalik gec dollenme olmustu. o nedenle olabilior boyle seyler bazen yumrtlama gec oluyor bazen tutunma Uzun suruyor ikiside geç döllenme nedeni.
Herseyin hayirlisi insallah keseyi daha gormeye gitmedinmi ki
Bende kullaniorm ama hapnseklinde degil ve sislik yapior bnce ama agizdan yapmaz diye tahmin ediyorum o normal sislik adet olmuyoruzya ondn ve sanirim gazda etkili. Bende de durum ayni zayiflamama ragmen karnim baya cikti.

Çok teşekkürler bilgiler için

Yutarak mı alıyorsun acaba? Ben fitil olarak alıyorum günde 3 kez tedbir amaçlı, karnımda şişme yok canım
Yalnız yutarak alıyorsan mide bulantısı yapıyormuş progestan onu duymuştum

Yutarak mı alıyorsun acaba? Ben fitil olarak alıyorum günde 3 kez tedbir amaçlı, karnımda şişme yok canım
Yalnız yutarak alıyorsan mide bulantısı yapıyormuş progestan onu duymuştum
Ben yutarak alıyorum doktorum demişti mide bulantısı hafif bi sarhoşluk hali yapabilir yat dinlen demişti ama hiç bi şekilde yan etkisi olmadı bende.

Selam kızlar hafif lekelenme şeklinde kanaması olup progestana başlayanlara soruyorum doktor kaç gün kullan dedi? Bir de kaç gün sonra ilişkiye devam edebilirsiniz dedi? Benim gittiğim doktor o kadar bir bilgi vermedi ki aklımdan geçen küfürleri buraya yazsam bir daha kadınlar kulübüne yüz yıl ban yerim herhalde adamın ağzından kerpetenle aldım onları da unuttum
Aslında benim suçum, bu doktor ilk hamileliğimde ilk 5-6 ay gidip sonra değiştirdiğim doktordu. Şimdi gene yakında diye buna gittik ama adam saldı galiba gene başka yerde doğururum ben diye, Neyse işte mesela ilk hamilelikte de kananmam olduğunda açıklamıştı baya uzan dinlen hep, sadece tuvalete kalkacaksın, 6 saatte bir progestan al ihmal etme vs ve 15 gün sonra tekrar gel bakalım geçmiş mi falan bir sürü bişeler demişti. Bunda dedi ki günde üç defa al. Bu kadar. Ben de dedim ki e peki, bir dahaki kontrole ne zaman geleyim? Normal rutin kontrole geleceksin üç hafta sonra dedi. Eee kanama alanı geçip geçmediğini nasıl bilcem ben? İlişkiyi de sorduğumda sanırım on gün iki hafta yapmayın dedi ama sinirden unuttum. Gerçekten böyle doktorlara diyecek bişe bulamıyorum. Madem isteksizsin yapma be adam. İlk konrole gittiğimizde sitem ettim zaten aaa hiçbişe açıklamadınız diye. Bana ne dedi? Sen tecrübelisin zaten hihihi dedi. Alla alla o zaman yüzde elli az alsaydın muayene ücretini madem tecrübeliyim güya sen de hiç kendini yormuyorsun. Hatırlasam zaten sormam değil mi. Neyse tamam sustum işte öyle

Insallah kalbınızı üzmeyin oluşur

Bildigim kadariyla yumurtlamanin gec olmasi doktorum soyle bir sey dedi “gayet iyi yerlesmis bir daha geldiginde icini goruruz”. Hakikaten on gun sonra gittigimde net bir sekilde gorunuyordu.

Kizlar cevaplariniz icin cok tesekkur ederim ama gelen beta sonucundan sonra umudum cok kirildi. Ayin 3 unde 3310 olan beta 5 gun sonra bugun 8448 olmus.
onceki tecrubeme dayanarak olumlu sonuclanacagini dusunmuyorum. Beta ilk etapta cok guzel artmisti. Cok umutlanmistim. Ama suan durum malesef pek ic acici degil.

E tamam işte e katı güzel artmış neden üzüldün şimdi

Canim arada 2 gun degil 5 gun var en az 16 binlerde olmasi gerekiyordu. 8 binde kalmis
Canım belli bir değerden sonra iki katı beklenmiyor zaten belli bir değere kadar çok hızlı artıyor sonra yavaşlıyor artması sen içini ferah tut. İlk zamanlar önemli keseyi girene kadar beta kese bebek görününce artık değerleri pek önemli değil

Ben bir dogumla sonuclanan gebelik gecirdim. Bir de 11. Haftada kayip yasadigim bir gebelik gecirdim. Ilk gebeligimde betam surekli 2 ye katlanarak artti. Ikincide duzgun katlanmadi ve bebegimin kalbi durdu. Yani bu yasadigim tecrubelere bakarak suan pek umut besleyemiyorum. Ama insallah senin dedigin gibi olur.
Cuma yine beta verecegim. Sonra doktorumla iletisime gececegim. Ondan sonrasinda belli olacak durum. Bilinmezlik ve beklemek cok zor

En son kontrolün ne zamandı canım? Bu bebek işleri öyle mucizevi ki hepsi birbirinden farklı gelişiyor gerçekten. Sen iyi düşün yine de bir sonraki kontrolünde güzel haberler alacaksın bence öyle hissediyorum

Ben yutarak alıyorum doktorum demişti mide bulantısı hafif bi sarhoşluk hali yapabilir yat dinlen demişti ama hiç bi şekilde yan etkisi olmadı bende.
Seni etkilememiş o zaman canım ne güzel. Beni fitil olarak almak çok zorluyor hiç sevmiyorum

Seni etkilememiş o zaman canım ne güzel. Beni fitil olarak almak çok zorluyor hiç sevmiyorum
Çok şükür olmadı evet canım. Hatta sormuştum fitil olarak mı alayım dedim pek önermiyorum ağız yoluyla daha iyi etki yapar dedi. Ağzından cımbızla laf aldım zaten değiştirdim doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…