- 22 Ağustos 2024
- 593
- 433
- 18
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy harika habeeerKızlaaaarrrrbugün kesemi gördük çok şükür hatta içinde ki bebek oluşumunuda gördük çok mutluyummm çokkkk
haftaya kalp atışı için tekrar gideceğim
![]()
Çok şükürrrr bak ne güzel bi gün süper haberler alıyoruzKızlaaaarrrrbugün kesemi gördük çok şükür hatta içinde ki bebek oluşumunuda gördük çok mutluyummm çokkkk
![]()
Çok teşekkür ederim kuzummm inşallah haftaya kalp atışınıda duyarızAyyyy harika habeeergözün aydın canım. Darısı kalp atışına
![]()
Maşallah yaaa süper bir haberKızlaaaarrrrbugün kesemi gördük çok şükür hatta içinde ki bebek oluşumunuda gördük çok mutluyummm çokkkk
![]()
Ayyy evet çok mutluyum inşallahÇok şükürrrr bak ne güzel bi gün süper haberler alıyoruzdiğer kızların da keselerini görelimmm sonra kalp atışlarıııııı
![]()
Ya bi an göremedi doktor tuvaletini yapıpmı geldin dedi aklınızda bulunsun tuvaletinizi tutun kızlar yapmayın tutunca daha net gözüküyormuşMaşallah yaaa süper bir haber![]()
MaşallahKızlaaaarrrrbugün kesemi gördük çok şükür hatta içinde ki bebek oluşumunuda gördük çok mutluyummm çokkkk
![]()
Canımmm gözün aydın olsun senindebiz de gördük keseyihaftaya kalp atışını duymaya çağırdı tekrar
![]()
İnşallah canımmmm darısı size olsunMaşallahdarısı bize olsun tatlı tatlı ilerliyoruz
![]()
Maşallah süper yaaabiz de gördük keseyihaftaya kalp atışını duymaya çağırdı tekrar
![]()
Ay kuzm gözün aydın inşallah kalp atışını da güzel güzel duyasinizbiz de gördük keseyihaftaya kalp atışını duymaya çağırdı tekrar
![]()
Kızlar beta verdim inşallah güzel katlanır ya![]()
ben de kese görmeye doktora geldim şimdi doktorun kapısında bekliyorum
Eldorin senin sonuç çıktı mı??
Ayy maşallah çok iyi![]()