- 22 Ağustos 2024
- 550
- 359
- 18
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy harika habeeer gözün aydın canım. Darısı kalp atışınaKızlaaaarrrr bugün kesemi gördük çok şükür hatta içinde ki bebek oluşumunuda gördük çok mutluyummm çokkkk haftaya kalp atışı için tekrar gideceğim
Çok şükürrrr bak ne güzel bi gün süper haberler alıyoruz diğer kızların da keselerini görelimmm sonra kalp atışlarııııııKızlaaaarrrr bugün kesemi gördük çok şükür hatta içinde ki bebek oluşumunuda gördük çok mutluyummm çokkkk haftaya kalp atışı için tekrar gideceğim
Çok teşekkür ederim kuzummm inşallah haftaya kalp atışınıda duyarızAyyyy harika habeeer gözün aydın canım. Darısı kalp atışına
Maşallah yaaa süper bir haberKızlaaaarrrr bugün kesemi gördük çok şükür hatta içinde ki bebek oluşumunuda gördük çok mutluyummm çokkkk haftaya kalp atışı için tekrar gideceğim
Ayyy evet çok mutluyum inşallahÇok şükürrrr bak ne güzel bi gün süper haberler alıyoruz diğer kızların da keselerini görelimmm sonra kalp atışlarıııııı
Ya bi an göremedi doktor tuvaletini yapıpmı geldin dedi aklınızda bulunsun tuvaletinizi tutun kızlar yapmayın tutunca daha net gözüküyormuşMaşallah yaaa süper bir haber
Maşallah darısı bize olsun tatlı tatlı ilerliyoruzKızlaaaarrrr bugün kesemi gördük çok şükür hatta içinde ki bebek oluşumunuda gördük çok mutluyummm çokkkk haftaya kalp atışı için tekrar gideceğim
Canımmm gözün aydın olsun senindebiz de gördük keseyi haftaya kalp atışını duymaya çağırdı tekrar
İnşallah canımmmm darısı size olsunMaşallah darısı bize olsun tatlı tatlı ilerliyoruz
Maşallah süper yaaabiz de gördük keseyi haftaya kalp atışını duymaya çağırdı tekrar
Ay kuzm gözün aydın inşallah kalp atışını da güzel güzel duyasinizbiz de gördük keseyi haftaya kalp atışını duymaya çağırdı tekrar
Ayy maşallah çok iyiSonucum çıktı kızlar 2437
Maşallah sağlıkla ilerleyelimSonucum çıktı kızlar 2437
Kızlar beta verdim inşallah güzel katlanır ya
ben de kese görmeye doktora geldim şimdi doktorun kapısında bekliyorum
Eldorin senin sonuç çıktı mı??
Ayy maşallah çok iyi