Canım kaçıncı günün sonuç ne olduAnladım, ben hemen fark edince müdahale ettim üst üste düzeltmek için yiyecekler içecekler tükettim. Ilerlemeden ve çok fazla ıkınmak zorunda kalmadan halloldu şükür. Yine de insan korkuyor. Çok teşekkür ederim samimi cevabınız için. Ben gurbetteyim cevremde kimse yok , hiç evden çıkmadım o yüzden kimse de gelmedi. Sadece kendime yicek biseyler hazırlıyorum yiyorum, mutfak salon arası git gel. Onun dışında bisey yapmıyorum diğer şeyleri çamaşır bulaşık eşim halllediyo ama hangisi doğru bilmiyorum. Doktorum yatak döşek yatma günlük hayatında dön dedi
Transferden sonra 4.günüm henüz, sonucu 6 ağustosta öğreneceğim inşallah hayırlısıylaCanım kaçıncı günün sonuç ne oldu
Normal çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta toplama olduğu için transfer de ya 3 ya da 5. Gün oluyor sizinde 5. Gün transferi olmuş oluyorÇatlatma iğnesinden kaç gün sonra transferiniz gerçekleşti kızlar. Benim 7 gün sonra olacak normal mi çok uzun değilmi
Nasılsın nasıl gidiyor ağrı vs var mı birde transfer sonrası ilaç kullanımı var mı onu da çok merak ediyorum sormayı unuttumTransferden sonra 4.günüm henüz, sonucu 6 ağustosta öğreneceğim inşallah hayırlısıyla
Dondurılmus embriyo olucak benim. Toplamanın uzerınden 2 ay grctı. Şimdi transfer oncesı yıne catlatma iğnesi oldumNormal çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta toplama olduğu için transfer de ya 3 ya da 5. Gün oluyor sizinde 5. Gün transferi olmuş oluyor
Iyiyim çok şükür, ilk 3 gün adetten 2 gün önceki hafif hafif ağrıların aynısı gibi ufak sancılar vardı. 4.gün hicbiseyim yoktu sanki adetim yeni bitmiş duş almışım da kuş gibiydimNasılsın nasıl gidiyor ağrı vs var mı birde transfer sonrası ilaç kullanımı var mı onu da çok merak ediyorum sormayı unuttum
Evet opudan sonra başladığım ilaçlara aynen devam ediyorumNasılsın nasıl gidiyor ağrı vs var mı birde transfer sonrası ilaç kullanımı var mı onu da çok merak ediyorum sormayı unuttum
Ne zaman test yapacaksınız kaçıncı gün embriyosuydu ? İnsallah tutmusturIyiyim çok şükür, ilk 3 gün adetten 2 gün önceki hafif hafif ağrıların aynısı gibi ufak sancılar vardı. 4.gün hicbiseyim yoktu sanki adetim yeni bitmiş duş almışım da kuş gibiydimdün ve bugün coook hafif bel agrım bi de idrara sıkışmışım gibi hissim var. Ilaclarin etkisi sayılan şeyler yani. Transferden sonra 6.gün bugün bekliyorum bakalım
6 ağustosta test yapacağım , 5.gün embriyosu. Inşallah sağ olunNe zaman test yapacaksınız kaçıncı gün embriyosuydu ? İnsallah tutmustur
Az kaldı son 5 gün hayırlısıyla güzel haberlerini alırsın bende bugün regl oldum ilaçlardan sanırım 10 gün erken geldi bazı kişilerde regl tarihinde oynamalar oluyor diye okumuştum internetten erken gelmesine de sevinmedim değil açıkçası önümüzdeki regl döneminde transfer sürecim başlayacak 10 gün o da erkene çekilmiş olduEvet opudan sonra başladığım ilaçlara aynen devam ediyorum
Evet yaa sahi az kalmış memlekette olunca geciyomus zaman. Çok heyecanliyim , hepimizin gönlündeki hayırlısıyla nasip olsun Allahın izniyleAz kaldı son 5 gün hayırlısıyla güzel haberlerini alırsın bende bugün regl oldum ilaçlardan sanırım 10 gün erken geldi bazı kişilerde regl tarihinde oynamalar oluyor diye okumuştum internetten erken gelmesine de sevinmedim değil açıkçası önümüzdeki regl döneminde transfer sürecim başlayacak 10 gün o da erkene çekilmiş oldu
Amin inşallahEvet yaa sahi az kalmış memlekette olunca geciyomus zaman. Çok heyecanliyim , hepimizin gönlündeki hayırlısıyla nasip olsun Allahın izniyle
Canım selamlar naptın bugün test günün değil mi hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah6 ağustosta test yapacağım , 5.gün embriyosu. Inşallah sağ olun❤
Tesekkur ederim, evet test günüm. Kan verdim sonuç 16.00 da çıkacak, yazarım inşallah mutluluklaCanım selamlar naptın bugün test günün değil mi hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Ilk şoku atlattim geldim. Pozitif cıktı sonuc 887 değerleCanım selamlar naptın bugün test günün değil mi hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu tek miydiIlk şoku atlattim geldim. Pozitif cıktı sonuc 887 değerle
Yüksek değil mi 12. Gün için
Cok sag olun, 5.gün embriyosuydu tekHayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu tek miydi
Gayet güzel benim de 12.gün 746ydı hatta doktor tek yumurta ikizi olabilir demişti çünkü değerlerim bir günde iki kat yükseliyorduCok sag olun, 5.gün embriyosuydu tek
Ikiz mıymış peki sizinGayet güzel benim de 12.gün 746ydı hatta doktor tek yumurta ikizi olabilir demişti çünkü değerlerim bir günde iki kat yükseliyordudeğerin yüksek sen 4-5 güne keseyi görürsün