2024 Temmuz ayı tüp bebek transferleri

Ikiz mıymış peki sizin 🤩
19 ağustosta ilk gebelik muayenesi için gel dedi doktor
O zamana kalp atışını da duyarsın bence vijinal ultrasonda 😊 bilmiyoruz yani benim suan tek ama kanamam çok oldu iki haftaya yakın ve kesem gelişmiyordu doktorum biri düşmüş yada yok olmuş olabilir dedi. Ama çok şükür suan tek biri var kalp atışını da duyduk 🫶

O zamana kalp atışını da duyarsın bence vijinal ultrasonda 😊 bilmiyoruz yani benim suan tek ama kanamam çok oldu iki haftaya yakın ve kesem gelişmiyordu doktorum biri düşmüş yada yok olmuş olabilir dedi. Ama çok şükür suan tek biri var kalp atışını da duyduk 🫶
Yaaaa 🤩 kese ve kalp atışı birlikte görürsün diyosun yani. Heyecandan deliricem simdiiiisimdiiii

Çok şükür, Rabbim sağlıkla kucaklamayi da nasip etsin

Canım çok tebrik ederim. Sağlıkla kucağına al inşallah. Senin de amh dusuktu değil mi? Ve bu ilk denemen miydi? Neler yaptın neler yapmadın
Tesekkur ederim ❤ evet amh 0.30 ilk denemem. Transfer öncesi farklı bir şey yapmadım, sadece ilaçları düzenli kullandım sigara tek tük içiyordum tamamen kestim , paketli gıda ağzıma sürmedim cips bayıldığım bisey hiç yemedim. O kadar. Transfer sonrası da ilk 3 gün sadece kendi yemeğimi yapmak için kalktım yerimden+ilaçlar düzenli + doktorun ye iç dediği şeyleri yiyip içmeye çalıştım ama 3 gün sürdü. 4.gün malatyadan istanbula araba ile yolculuk yaptım. Ordayken yememe içmeme dikkat edemedim ve yatamadım ama önemli olan ilk 3 gün. 10.gun istanbuldan samsuna araba ile yolculuk yaptım. Bugün de 12.gün öğrendim şükür. Yanı 3.günden sonra hicbir şeye dikkat edemedim ilaç düzenim bile şaştı her gün aynı saatte ayni saat arayla alamadim. Bu sureci evimde gecirmedigime pisman oldum bu arada

Kalp atışını ne zaman duydunuz acaba?. 5+4 teyim Beta hcg 6360 a ulasmis bile coktan
Ilk kese muayenesine gittim bana sadece keseyi ve bebegi gosterdi. Normalde duyulmaz miydi bu degerle ?

Kalp atışını ne zaman duydunuz acaba?. 5+4 teyim Beta hcg 6360 a ulasmis bile coktan
Ilk kese muayenesine gittim bana sadece keseyi ve bebegi gosterdi. Normalde duyulmaz miydi bu degerle ?
Ben kontrole gittiğimde 6+2 de olmuş olacağım o yüzden sanırım öyle dedi kalp atışı da duyarsın diye

Belirti yaşadın mı neler yiyip içtin ilk 3 gün kendin test yapmadın demi hiç
Kendim hiç test yapmadım, 12.gün kanda baktirip öğrendim.
Belirti şöyle genel olarak 12 gün boyunca hafif tatlı adet ağrıları vardı tek 6.gün dipcik gibiydim hicbir sey yoktu. 7-8. Adet tarihimdi ve çok şiddetli bel kasık ağrısı yaşadım sanki toplamda 3 seferde cekecegim adetin ilk günü ağrısını 2 günde cektim. Ondan sonraki yani 9. Gun de dipcik gibiydim. Ama.ondan sonra gün içinde 3-5 dk lık acayip terleten bel ağrıları girip çıkıyordu. 10.günden sonra 12 ye kadar hep batmalar oldu
. Bu arada goguslerim bombostu yumusaciktı. 11.gun gece yuz ustu yattim yatamiyorum ilk defa acımaya baslamis. Orda umutlandim iste.
Bunlar belirti mi yoksa negatif olsa da bunlar olur muydu bilmiyorum.

Belirti yaşadın mı neler yiyip içtin ilk 3 gün kendin test yapmadın demi hiç
Benim farklı olarak kendim hissettiğim şey şu oldu, ben hep yüz üstü yatarım ve bu pozisyonu almaya çalışırken kolları yastığın altına sokarken falan karnımız gerilir ya hani. Bunu yaparken sanki karnım ikiye ayriliyo gibi oldu 3.günden itibaren. Böyle çok uzun sure sonra spor yapmışım gibi. Bu hep devam etti hala var. Karnımın genişlediğini hissettim. Bu kadar. Benim için kesin bi belirti bu diğeri de 11.gece acımaya başlayan göğüslerdi

Ben 6+3 vajinal ultrasonda duydum hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydum. Dün 7+1dim karın muayenesinde de gördüm duydum. Normal de 5 haftada duyulmaz o zaman keseyi bile daha görmeyen oluyor. Herkeste aynı değil

Ben 6+3 vajinal ultrasonda duydum hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydum. Dün 7+1dim karın muayenesinde de gördüm duydum. Normal de 5 haftada duyulmaz o zaman keseyi bile daha görmeyen oluyor. Herkeste aynı değil
Çok güzel aciklamisssiniz. Sizin 12.gün değeriniz kaçtı?

Kızlar merhaba ben temmuz 25te transfer oldum çok Şükür pozitif sonuç aldık ilk sonucum 644 ikinci değerim 1000 doktorum yükselmesi iyi dedi üçüncü testi saglik ocağından yaptırdım yine 1000 çıktı bu ikinci denemem dis gebelik ile sonuçlanmisti ilki. Doktorum sağlık ocakları belli bir seviyeye kadar ölçüyor değerlerinin yükselme oranı iyi dedi 23 Ağustota kese muayenem vardı şimdi 16 ağustosa çekti randevuyu daha önce dış gebelik öyküm olduğu için yakından takip etmek istemiş. >1000 yazıyor değerde belki herşey normaldir ama içim aynı değeri gördüğümden beri rahat değil evham yaptim sanırım kendimi sakinlestiremiyorum. Sağlık ocaklarında bu şekilde sıkıntı yaşayan var mı ?

Kizlar merhaba. 26 temmuzda 2 tane 3 günlük embriyo transferim oldu. 12.gun test yaptım 576 çıktı.dayanamayip bugün yani 15. Gün tekrar test yaptırdım 2956 çıktı. Çok heyecanlıyım. Daha önce hiç bu kadar yukselmemisti degerlerim. Umarım hayırlısıyla kucağımıza almakta nasip olur

Kizlar merhaba. 26 temmuzda 2 tane 3 günlük embriyo transferim oldu. 12.gun test yaptım 576 çıktı.dayanamayip bugün yani 15. Gün tekrar test yaptırdım 2956 çıktı. Çok heyecanlıyım. Daha önce hiç bu kadar yukselmemisti degerlerim. Umarım hayırlısıyla kucağımıza almakta nasip olur
Maşallah Allah kalp atışını duyup kucağına alacağın günü nasip etsin. İnşallah ikisi de tutmuştur 🫶♥️

Kızlar merhaba ben temmuz 25te transfer oldum çok Şükür pozitif sonuç aldık ilk sonucum 644 ikinci değerim 1000 doktorum yükselmesi iyi dedi üçüncü testi saglik ocağından yaptırdım yine 1000 çıktı bu ikinci denemem dis gebelik ile sonuçlanmisti ilki. Doktorum sağlık ocakları belli bir seviyeye kadar ölçüyor değerlerinin yükselme oranı iyi dedi 23 Ağustota kese muayenem vardı şimdi 16 ağustosa çekti randevuyu daha önce dış gebelik öyküm olduğu için yakından takip etmek istemiş. >1000 yazıyor değerde belki herşey normaldir ama içim aynı değeri gördüğümden beri rahat değil evham yaptim sanırım kendimi sakinlestiremiyorum. Sağlık ocaklarında bu şekilde sıkıntı yaşayan var mı ?
Canım bazen 1000> yazıyorsa bin üstüdür. Sağlık ocaklarının sonuçlarına çok güvenmiyorum ben. Güzel bir hastane de tekrar ver bence. İnşallah sorunsuz kavuşursun bebeğine

Canım bazen 1000> yazıyorsa bin üstüdür. Sağlık ocaklarının sonuçlarına çok güvenmiyorum ben. Güzel bir hastane de tekrar ver bence. İnşallah sorunsuz kavuşursun bebeğine
Amin canım Allah bekleyen isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. İlki kötü sonuçlandığı için korkuyorum ve akşamdan beri geçmeyen bir bel ağrım var Allah hayırlara çıkarsın

X