2024 Temmuz ayı tüp bebek transferleri

Değerlerin çok iyi maşallah bir gün var transferlerimizin arasında benim ilk değer 644 çıkmıştı ilk değer bu kadar yüksek olunca ikiz olabilir dedi sonucu veren doktor hayirlisi bakalım sağlıkla kalp atişlarini da duyarız inşallah

Amin canım Allah bekleyen isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. İlki kötü sonuçlandığı için korkuyorum ve akşamdan beri geçmeyen bir bel ağrım var Allah hayırlara çıkarsın
Kötü düşünme lütfen. Bak ben keseyi gördüğüm gün kanamam oldu 10 gün devam etti. Ve kesem 10 gün hiç gelişmedi aynı kaldı. Doktor aldıracaz sağlıksız dedi Aldırmaya gideceğimiz gün keseyi de bebeği de kalp atışını da gördük. Allahın gücü çok. Ve mücizesi var. İçini ferah tut. Nasipse ne yapsan da doğar değilse tüm doktorlar gelsin ne yapsan da olmaz. Hep dua et Allah’a teslim ol gerisi hallolur inşallah

Sende çok zor zamanlardan gecmişsin. Haklisin aslında yer gök dua üzerine bol dua etmeliyiz çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun senden iyi geldi biraz konuşmak Rabbim ne muradın varsa versin

Amiiin bende çok umutlandim ikiz diye. etrafımda hiç beni anlayan benimle aynı şeyleri yaşayan yok. O yüzden yorumlarınıza çok mutlu oldum. Allah isteyen hakeden herkese nasip etsin

Benim 6.gün 5bb kalitesiydi canım. Üzülme hiç tutmaz dedikleri bile tutuyor Allah isterse
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah neden 6.gün yapıldı acaba? Benim embriyolarım 5.gün blastokist olmadı yavaş gelişiyorlarmış, çok üzüldüm. Sizin de öyle olduğu için mi 6’yı beklediler? Eğer öyleyse biraz olsun umutlanacağım.

Benim 5. Gün tamamlanması gerekirken yavaş oldukları için 6. Günü beklediler sadece 2 tane kaldı. Birini transfer ettim tuttu 8. Haftadayım canım. Umutlu ol

Benim 5. Gün tamamlanması gerekirken yavaş oldukları için 6. Günü beklediler sadece 2 tane kaldı. Birini transfer ettim tuttu 8. Haftadayım canım. Umutlu ol
Yaa gerçekten mi benim de aynı öyle bugün 5, yarına blast olacaklar mı belli değil. Ama ben zaten olsalar da kalitesizdir işlem yapılmaz diye çoktan gözden çıkarmıştım. Öyle umut oldunuz ki yarını bekleyeceğim merakla inşallah olur.

Bende hep öyle duydum ama doktorum hep umut oldu sağolsun. Ben donmuş transfer oldum rahminin iyice hazırlanması lazım. Çünkü tutma ihtimalleri diğer embriyolara göre biraz az. Umarım güzel hazırlanır rahmin ve kucağına alırsın

Ben de donmuş olacağım. İnşallah, çok teşekkürler. Sen de çook güzel bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına al inşallah

Merhaba kızlar bende 20 temmuz transfer oldum 6.gün 5ab çok sukur pozitif ve keseyi gördük.bu 2.transferim.1sinden çok sukur 1 kızım var.bu transfer süreci daha az stresli olur diyordum ama pekte değişen birsey olmadı.kalp atışı için çok heyecanlıyım.hepimize sağlıklı hamilelik dönemi diliyorum.

Ben de 25 temmuzda transfer oldum 12.gün kanda değerim 887 çıktı 14.gün 2191 cıktı. Boyle olunca ikiz de olabilir dendi ama tek kese göründü usg de. Tek olunca da yüksek çıkabiliyormus

Seninki ikiz olabilir tabiki

Ben de 25 temmuzda transfer oldum 12.gün kanda değerim 887 çıktı 14.gün 2191 cıktı. Boyle olunca ikiz de olabilir dendi ama tek kese göründü usg de. Tek olunca da yüksek çıkabiliyormus
Bazen bir embriyo kesesin bir hafta sonra görünür yada ikisi tutmuştur sonra kesesi oluşmadan yok olmuş olabilir. Saçma gelebilir ama bazen ikizin birimde düşük yapmazsın kaybolma durumu olur. Oda çooook küçük rahim içi dokusuna yapışır kötü birler değil. Ama bence seninki var bir hafta geç görünüyor bazen diğer kese

hayırlısı bakalım. Umayis hanım sizin mesajlarınızı çok gördüm bir şey sormak istiyorum. Benim transferin 10.gunu kendini belli eden bütün belirtilerim kayboldu bugun hiçbi şey kalmadı en ufak kasık ağrısı bile. Siz benden öndesiniz bunu yaşamış miydiniz

Evet benim bazen aşırı kaşık ağrım oluyor bazen hafif bazen hiç bişey yok belirti olsa bebeğe bişey mi oldu diyorum olmasa yine bişey mi oldu diyorum kadınlar olarak ne olacaz bilmiyorum

Evet benim bazen aşırı kaşık ağrım oluyor bazen hafif bazen hiç bişey yok belirti olsa bebeğe bişey mi oldu diyorum olmasa yine bişey mi oldu diyorum kadınlar olarak ne olacaz bilmiyorum
Yaaa gerçekten öyle Ben kendimi hamile gibi hissetmeyince bi korktum Allah korusun.
Bi gorseydim kalp atışını ve bebeği hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…