2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    180
Ayva cekirdegini duymustum ama hep cope soyduktan sonra aklima geliyor
 
Tamam canım çok teşekkür ederim bilgilendirmeler için hepsi çok işime yarayacak eminim
Bir de ıslak mendil al ama sadece dışarda kullanmak için.. yeni doğan bebeğe ben yine baby me nin Bebek temizleme pamuğunu kullancam indirim gelsin yine birkaç koli alcam ilk 6 ay onu kullancam, saf su ve pamuk daha doğalı yok zaten :) pişik için de benim oğlum alerjikti yani en ağır pisiklerden yaşadık yanık gibi olduğu olmuştu yediklerime bağlı olarak soyulup kabuk bağladığı bile oldu dönem dönem sudocrem aralarından en iyisiydi pişik kremlerinin ama hepsinden daha iyisi kantaron yağı, internetten iyi bir kantaron yağı bulup onu kullanmanı öneririm ben gerçekten pişik olayıyla çok savaştım musteladan Bepanthole çinkoludan antibiyotiklisine kadar kullandım ama kantaron yağı der susarım :) fisfisli bir şişeye koy oldu bitti en güzel ve doğal pişik kremi işte :)
 
kızlar günaydın güne kötü uyandım. dun kan vermiştim sağlık ocağında. tiroıt 3.83 trigliserit 383 şeker 106

ben tiroit ilacı ve insülüin kullanıyırum.

om gundur şekerlerim yüksek çıkıyordu. bugun kontrole gideceğim ve bakalım ne diyecek butun bunlar yattıgım için diğer herşey çok iyi bbrek karaciğer mineraller idrar hiçbir şey yok hepsi düşüğe yakın. benim hatreketli olmam gerekiyor. aynı zamanda yatmam gerekiyor ne yapacağım bilmiyorum yaa iyice çöktüm.

acaba tirııtın boyle yukselmesı mı seker metabolizmasını bozuyor yoksa sekerın yuksek olması mı tıroıtı bozuyor
 
Çok geçmiş olsun cnm kontrol den çıkınca haber et
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…