2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Kızlar merhaba birşey danışacağım size uzun süredir giremedim iki bebekle doğduğundan beri kızım 1 kiloya yakın alıyordu kilosunı bu ay 600 gram almış sadece, eli hep ağzında bu aylarda kendini tanır derler ama diyorum acaba doymuyormu 3ay 11 günlük 5.600 kilomuz siz ne düşünüyorsunuz bebeklerinizin kiloları nasıl?
haftada en az 150 gram almalı dedi bana hemşire ama bilmiyorum herkes başka bir şey söylüyor bu çocuk bakımı konusunda . 4. aya doğru kilo alımı azalır meme reddi olacak dedi doktor bana büyüyor etrafı keşfederken aktif ememiyor dedi

arkadaşlar selamlar

az önce yanlışlıkla kızımın göz pınarına colinox gaz damlası kaçırmış oldum :KK43: çok kötü oldum ya hemen yıkadım tam içine girmemişti ama göz çevresi kızardı. bu durumu yaşayan var mı ne yapmalıyım ?

arkadaşlar selamlar

az önce yanlışlıkla kızımın göz pınarına colinox gaz damlası kaçırmış oldum :KK43: çok kötü oldum ya hemen yıkadım tam içine girmemişti ama göz çevresi kızardı. bu durumu yaşayan var mı ne yapmalıyım ?
Gaz damlaları zeytinyağli oluyor genelde dogal içerikli korkma canım sıkıntı olmaz arada yika yine gözüne süt sık emziriyorsan

Kızlar bebisler 4.ayda elinde oyuncak falan tutup incelemeye basliyor mu unuttum ben ya bir kızım var ama 8 yaşında aradan zaman geçti çok . Oyalanmaya ne zaman başlar mesela uyumayı azaltmayı ne zaman yapardi kizim 3 aylik şuan artık oyalansin çok istiyorum hep kucakta hiç bir iş yapamıyorum hep huysuz ne yapicam bilmiyorum uykusu da az 30 dk hep

sütünüzü sagip verseniz bir de oyle deneyin belki o şekil içebilir ne zaman dogdu bebisiniz kac kilo dogdu doktorunuz kilosu için ne diyor

kaç kilo doğdu sagarak vermeyi denediniz mi
3 kilo dogdu. Sagarak vermeyi denedim. Zorla icirince kustu onu da. Memeden de zorlarsam kusuyor. Son bir haftadır biraz daha iyi gibi emmesi. İnşallah gecici bir surecti diye umut ediyorum. Kilosu sinirdan gidiyor diyor doktor da.

3 kilo dogdu. Sagarak vermeyi denedim. Zorla icirince kustu onu da. Memeden de zorlarsam kusuyor. Son bir haftadır biraz daha iyi gibi emmesi. İnşallah gecici bir surecti diye umut ediyorum. Kilosu sinirdan gidiyor diyor doktor da.
inşallah güzel güzel emmeye devam eder benim bebegimde 3 kilo dogdu suan 5 kilo Bizim doktorumuzda kilosu icin sınır dedi benim oğlumun yuzude küçük 3 aylık degilde 2 aylık bebek gibi

Arkadaşlar damdan düşer gibi yazmışım hep, benim adım Nursen, 3 tane evladım var. İkisi kız ve son numaram erkek, çocuklarım 13 -5 yaşında, son numaram 3,5 aylık oldu. Çalışan anneyim, bebeğim 1 yaşına gelene karar iznim bitince ücretsiz izin almayı düşünüyorum ayrıca Ordu'da yaşıyorum.

temmuz annleri nerdesiniz her şey yolunda mı ya özledim sizlerle konuşmayı 🥳
Valla ben de özledim herkesler dağıldı haklı olarak ben tek çocukla yetişemiyorum bazılarımızın 2 3 evladı var Allah yardımcımız olsun 🥹 benden yana her şey yolunda çok şükür başlarda zordu alışmak lohusalik depresyon vs. Ama şimdi şükür daha iyiyiz. Sen nasılsın canım bebiş daha iyi mi biraz sıkıntılıydı senin sanırım arada okuyordum uykusu falan düzeldi mi?

Canım iyiyiz çok şükür sizde ne var ne yok 🫶🏼 nasıl gidiyor analık mesaisi 🫠🫠🫠🌸
Valla ben de özledim herkesler dağıldı haklı olarak ben tek çocukla yetişemiyorum bazılarımızın 2 3 evladı var Allah yardımcımız olsun 🥹 benden yana her şey yolunda çok şükür başlarda zordu alışmak lohusalik depresyon vs. Ama şimdi şükür daha iyiyiz. Sen nasılsın canım bebiş daha iyi mi biraz sıkıntılıydı senin sanırım arada okuyordum uykusu falan düzeldi mi?
Allah iyilik versin kızlar 🥰 ilk günlere göre ben de iyiyim özellikle oyun oynama az da olsa oldugu için psikolojime iyi geldi😁 ancak uyku sorunumuz çözülmedi bizim kızın bi düzeni yok bi gün uyusa öteki gğn uyumaz gündüz uykuları hep destekli ve buna rağmen çok kısa. park yataktan da nefret ediyor 32 DNS sünger yatak almıştım acaba rahat mı edemiyor ? hamak beşiği sevdi ama o da ne zamana kadar güvenli de gelmiyor bana. dua beklerim 😇 sizin yataklar nasıl sü ger mi yaylı mı aldını

Arkadaşlar damdan düşer gibi yazmışım hep, benim adım Nursen, 3 tane evladım var. İkisi kız ve son numaram erkek, çocuklarım 13 -5 yaşında, son numaram 3,5 aylık oldu. Çalışan anneyim, bebeğim 1 yaşına gelene karar iznim bitince ücretsiz izin almayı düşünüyorum ayrıca Ordu'da yaşıyorum.
Allah bağışlasın maşallah 🥰 tecrübeli annesin ben sudan çıkmış balık gibiyim

Günaydın kızlar. Bebegim 3 aylik. Ne zaman daha rahat etmeye başlarım sizce uyku konusunda falan . Ne zaman şöyle bir bakinmaya başlar kendi kendine biraz oyalanir

Merhabalar , notch 11. Haftamda tespit edildikten sonra 100 mg ecopirine başlatmışlardı 16. Haftamda direnç geçmişti. Genelde ilerleyen haftalarda geçiyor uterin arterde çentik , sizi üzmesin bu durum 🤗🌸
Merhabalar. Benim de 12. Haftamda tespit edildi iki taraflı bebeği besleyen damarlarda direnç. Coraspin kullanmaya başladım 16. haftadayım. Ne durumdasınız sonrasında bir sıkıntı yaşadınız mı? Bende preeklampsi ihtimali olduğunu söyledi doktor çok korkuyorum 😢

Allah iyilik versin kızlar 🥰 ilk günlere göre ben de iyiyim özellikle oyun oynama az da olsa oldugu için psikolojime iyi geldi😁 ancak uyku sorunumuz çözülmedi bizim kızın bi düzeni yok bi gün uyusa öteki gğn uyumaz gündüz uykuları hep destekli ve buna rağmen çok kısa. park yataktan da nefret ediyor 32 DNS sünger yatak almıştım acaba rahat mı edemiyor ? hamak beşiği sevdi ama o da ne zamana kadar güvenli de gelmiyor bana. dua beklerim 😇 sizin yataklar nasıl sü ger mi yaylı mı aldını
Canım hepimize Allah iyilik versin inşallah Rabbim kolaylık versin ♥️🫶🏼🎀 maşallah canım günden güne de daha iyi olacaktır inşallah 🤲🏻🌸 oyunlar ile dış dünyaya açılma arttıkça her şey rahatlar Allahım izniyle 🤩
Benim park yatağın içinde yün yatak var canım kayınvalidem yaptı , bizimki rahat ediyor onda

X