-
- Konu Sahibi sacibelinde
Gerçekten sanki 1 ömür gibi geldi o ultrason bana.Ölür mü yani 1 sn desin bakıyorum sabırlı olun desin yani seni niye zor durumda bırakıyorbu arada sancım var kanamam yok ama keskin sancılarım var
Ay ye ye biraz güç toplaYemek yaparken bulanıyor çok yiyemicem sanıyorum ama yiyorum
Güzel haberlerinizi bekliyoruzBende yarın gidiyorum 6+1 çok merak ediyorum
Canim rahim ters olunca geç goruluyor karından ama bence vajinal baktirma, 5+6 da gitmiştim benim de rahim ters olduğu için karından gorunmemisti önceki gebeligimdeKanda çok iyi ve yüksek çıkmış en son verdiğimin üzerinden 5 gün geçti 2600 küsürlerde çıkmış benim rahmim ters ya ondan göremedi kesin Allahım çok şükür çok yüksek değil mi ikiz mi gene acaba
Hadi inşallah güzel haberler alırız ikimizde canımmBende yarın gidiyorum 6+1 çok merak ediyorum
Ben folicus kullaniyorumKızlar folik asit olarak hangi ürünü kullanıyorsunuz
Bende gebyfol kullanıyorum ama doktora gidince sorucam tekrardan bu çok içime sinmedi sankiBen folicus kullaniyorum
Ay sorma ben özellikle acıkınca midem çok bulanıyor bide arabaya bininceKızlar kasık ağrısı ve mide bulantısı bu neduuu kızım da hiç yaşamadım
Ocean metyl folat kullanıyorum ben canımKızlar folik asit olarak hangi ürünü kullanıyorsunuz
Benim deeAy sorma ben özellikle acıkınca midem çok bulanıyor bide arabaya binince
İnşallahhhhHadi inşallah güzel haberler alırız ikimizde canımm
Ay inşallah biter yavaş yavaş hakkımızda hepimiz için hayırlısı artık inşallah hepimiz o minnakları kucaklarımıza alalım hayırlısı ile inşallahGerçekten sanki 1 ömür gibi geldi o ultrason bana.
Bak benimde öyleydi uykumdan uyandırdı o kadar diyim bugün hiç olmadı bence yavaş yavaş seninde geçecek canım
İdrara sıkışıktım ama Aralık ilk haftasına kadar beklerim artık ben zaten 2 hafta memlekete gidicem dönüşte giderim artıkCanim rahim ters olunca geç goruluyor karından ama bence vajinal baktirma, 5+6 da gitmiştim benim de rahim ters olduğu için karından gorunmemisti önceki gebeligimde7+2 de de karından kalp atışı duyulmamisti hep vajinal bakilmisti bunda bekliycem inşallah bu ay sonu gitcem ilk kese gormeye 6+5 te gitcem inşallah görürüm keseyi karından bir de idrara sıkışık gidin diyorlar daha net gorunuyormus aklında bulunsun
Ben doktor mfk nın aktif folatına devam ediyorm omega3 ve d vitamini de var içinde doktora sordm devam edebilirsin dediKızlar folik asit olarak hangi ürünü kullanıyorsunuz