2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Ölür mü yani 1 sn desin bakıyorum sabırlı olun desin yani seni niye zor durumda bırakıyor bu arada sancım var kanamam yok ama keskin sancılarım var
Gerçekten sanki 1 ömür gibi geldi o ultrason bana.
Bak benimde öyleydi uykumdan uyandırdı o kadar diyim bugün hiç olmadı bence yavaş yavaş seninde geçecek canım

Canim rahim ters olunca geç goruluyor karından ama bence vajinal baktirma, 5+6 da gitmiştim benim de rahim ters olduğu için karından gorunmemisti önceki gebeligimde 7+2 de de karından kalp atışı duyulmamisti hep vajinal bakilmisti bunda bekliycem inşallah bu ay sonu gitcem ilk kese gormeye 6+5 te gitcem inşallah görürüm keseyi karından bir de idrara sıkışık gidin diyorlar daha net gorunuyormus aklında bulunsun

Hayırlı olsun canım.. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim keseyi kaç haftalık iken gördünüz

Tam 5+0 da gördük

Canım hayırlısı ile duyarsın inşallah bebişin kalbini bende 5+4 um bugün pazartesi günü gideceğim kalp atışı için. Cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah kuzum valla

Kızlar kasık ağrısı ve mide bulantısı bu neduuu kızım da hiç yaşamadım

Gerçekten sanki 1 ömür gibi geldi o ultrason bana.
Bak benimde öyleydi uykumdan uyandırdı o kadar diyim bugün hiç olmadı bence yavaş yavaş seninde geçecek canım
Ay inşallah biter yavaş yavaş hakkımızda hepimiz için hayırlısı artık inşallah hepimiz o minnakları kucaklarımıza alalım hayırlısı ile inşallah

İdrara sıkışıktım ama Aralık ilk haftasına kadar beklerim artık ben zaten 2 hafta memlekete gidicem dönüşte giderim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…