2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
İdrara sıkışıktım ama Aralık ilk haftasına kadar beklerim artık ben zaten 2 hafta memlekete gidicem dönüşte giderim artık
Ben de 30 Kasım'da gitmeyi planlıyorum kese için, 9 gün sonraya kadar kontrol muayenesi hakkım oluyor 8 Aralık'ta da kalp atışı için giderim diye düşünüyorum. Bir de perinatolojiden randevu almaya caliscam bu sefer iki doktor ile devam etmeyi düşünüyorum 15 er gün arayla giderim iki doktora da. Bugün ikinci kez beta baktircam sonuç çıkınca bı doktorumun yanına uğrayıp gebeliği haber vercem ve iğneye ne zaman başlamam gerektiğini sorcam

Kan pıhtılaşma problemi olan hanımlar kan sulandırıcı iğneye başladınız mı veya ne zaman başlamamız gerekiyormuş öğrenen var mı

Kizlar normalde özele gidiyorum kalp atışı için cumartesi gelin demişti ben devletten bugüne randevu almıştım boşuna özelde tahlil parası vermemek icin gittim kan ve idrar tahlili aldı . Sat göre 6+1 diyordum ama kese 6+5 le uyumluymus 🤗 ama kalp atışını göremedim küçük henüz alttan bakayım dedi istemedim

Gözünüz aydın canımm💜💜bende simdi çıktım daha duyamadık kalp atışını 6+4 le uyumlu kese, yolc sack var bebegim göstermedi kendini
Bi sonra ki kontrolde net görünür canım kızımda banada aynısı olmuştu 7+1de duyabildim anca teşekkür ederim darısı başınıza inşallah 🩵

Kan pıhtılaşma problemi olan hanımlar kan sulandırıcı iğneye başladınız mı veya ne zaman başlamamız gerekiyormuş öğrenen var mı
Benim kese göründüğü gün başlamamı söyledi doktorum. Bir haftadır iğneyi vuruyorum. Yalnız genetik doktorum aspirin kullanmamı söylemişti. Kadın doğum doktorum 12 haftaya kadar aspirini önermediğini sadece iğneyle devam etmem gerektiğini söyledi.

Keseyi değil bebişi ölçtü 6+2 çıktı uyumlu canım kesenin altına kurulmuş kuzum darısı başına inşallah 🫠🫠🫠
Sağlık ocağında kayıt açtırmamı istedi haftaya giderim kayıt için nasip olursa
İnşallah canım bakalım bende Cuma günü randevu aldım o zaman 6+4 olacak umarım duyarım ☺️

Ben de 30 Kasım'da gitmeyi planlıyorum kese için, 9 gün sonraya kadar kontrol muayenesi hakkım oluyor 8 Aralık'ta da kalp atışı için giderim diye düşünüyorum. Bir de perinatolojiden randevu almaya caliscam bu sefer iki doktor ile devam etmeyi düşünüyorum 15 er gün arayla giderim iki doktora da. Bugün ikinci kez beta baktircam sonuç çıkınca bı doktorumun yanına uğrayıp gebeliği haber vercem ve iğneye ne zaman başlamam gerektiğini sorcam
Rabbim sağlıcakla aldırsın kucaklarımıza 🤲🙏

Benim kese göründüğü gün başlamamı söyledi doktorum. Bir haftadır iğneyi vuruyorum. Yalnız genetik doktorum aspirin kullanmamı söylemişti. Kadın doğum doktorum 12 haftaya kadar aspirini önermediğini sadece iğneyle devam etmem gerektiğini söyledi.
Senin hangi genlerde sorun vardı canım hangileri homozigot veya heterizigot kaclik iğne verdi sana

X