-
- Konu Sahibi sacibelinde
Ben de 30 Kasım'da gitmeyi planlıyorum kese için, 9 gün sonraya kadar kontrol muayenesi hakkım oluyor 8 Aralık'ta da kalp atışı için giderim diye düşünüyorum. Bir de perinatolojiden randevu almaya caliscam bu sefer iki doktor ile devam etmeyi düşünüyorum 15 er gün arayla giderim iki doktora da. Bugün ikinci kez beta baktircam sonuç çıkınca bı doktorumun yanına uğrayıp gebeliği haber vercem ve iğneye ne zaman başlamam gerektiğini sorcamİdrara sıkışıktım ama Aralık ilk haftasına kadar beklerim artık ben zaten 2 hafta memlekete gidicem dönüşte giderim artık
Ahh darısı başımıza insallahKalp atışını duyduk şükür
Darısı inşallah hepinize sağlıkla
Gözünüz aydın canımmKalp atışını duyduk şükür
Evet canım duyduk çok şükür
Bi sonra ki kontrolde net görünür canım kızımda banada aynısı olmuştu 7+1de duyabildim anca teşekkür ederim darısı başınıza inşallahGözünüz aydın canımmbende simdi çıktım daha duyamadık kalp atışını 6+4 le uyumlu kese, yolc sack var bebegim göstermedi kendini
Ya çok sevindim hayırlı olsun canım peki sat ile uyumlu muydu benimEvet canım duyduk çok şükür
Keseyi değil bebişi ölçtü 6+2 çıktı uyumlu canım kesenin altına kurulmuş kuzum darısı başına inşallahYa çok sevindim hayırlı olsun canım peki sat ile uyumlu muydu benim
Benim kese göründüğü gün başlamamı söyledi doktorum. Bir haftadır iğneyi vuruyorum. Yalnız genetik doktorum aspirin kullanmamı söylemişti. Kadın doğum doktorum 12 haftaya kadar aspirini önermediğini sadece iğneyle devam etmem gerektiğini söyledi.Kan pıhtılaşma problemi olan hanımlar kan sulandırıcı iğneye başladınız mı veya ne zaman başlamamız gerekiyormuş öğrenen var mı
Gözün aydın darısı başımızaKalp atışını duyduk şükür
Teşekkür ederim inşallahGözün aydın darısı başımıza
kese yolc sack varsa kalp sesini de yakın zaman da duyarsın canım inşallah hayırlısıylaGözünüz aydın canımmbende simdi çıktım daha duyamadık kalp atışını 6+4 le uyumlu kese, yolc sack var bebegim göstermedi kendini
İnşallah canım bakalım bende Cuma günü randevu aldım o zaman 6+4 olacak umarım duyarımKeseyi değil bebişi ölçtü 6+2 çıktı uyumlu canım kesenin altına kurulmuş kuzum darısı başına inşallah
Sağlık ocağında kayıt açtırmamı istedi haftaya giderim kayıt için nasip olursa
Rabbim sağlıcakla aldırsın kucaklarımızaBen de 30 Kasım'da gitmeyi planlıyorum kese için, 9 gün sonraya kadar kontrol muayenesi hakkım oluyor 8 Aralık'ta da kalp atışı için giderim diye düşünüyorum. Bir de perinatolojiden randevu almaya caliscam bu sefer iki doktor ile devam etmeyi düşünüyorum 15 er gün arayla giderim iki doktora da. Bugün ikinci kez beta baktircam sonuç çıkınca bı doktorumun yanına uğrayıp gebeliği haber vercem ve iğneye ne zaman başlamam gerektiğini sorcam
Hayırlı günler bugün kesemizi gördük çok şükür 5+0 sat:3ekim tahmini doğum 9 temmuz kese çapını 6 mm dedi normaldir degilmi şimdilik iyi dış gebelik falan yok dediYaşlı demeyelim de grubun en çıtırı diyelim
Tabi ki ekliyorum
Senin hangi genlerde sorun vardı canım hangileri homozigot veya heterizigot kaclik iğne verdi sanaBenim kese göründüğü gün başlamamı söyledi doktorum. Bir haftadır iğneyi vuruyorum. Yalnız genetik doktorum aspirin kullanmamı söylemişti. Kadın doğum doktorum 12 haftaya kadar aspirini önermediğini sadece iğneyle devam etmem gerektiğini söyledi.
Duyulur canım bence hadi güzel haberlerini alalım inşallahİnşallah canım bakalım bende Cuma günü randevu aldım o zaman 6+4 olacak umarım duyarım