-
- Konu Sahibi sacibelinde
Evet o çok berbat bir şeyHoşgeldin mide bulantıları. Perişanım şuan ağlayacak dereceye geldim eve zor attım kendimi
Maalesef berbatEvet o çok berbat bir şey
Geç döllenme olabilir ultrason ölçümü yanılabilir daha sonrada haftasıyla uyumlu çıkabilir canım çok şükür kanama yok inşallah sağlıkla ilerlesinAdete göre 6+2 ama 10mm kese 5haftalar demek galiba
Kanama falan yok yerleşme lekesi bile olmadı çok şükür
5 gün önce 169.8 çıkmıştı canımBelki ondan gorememistir. Bir onceki degerin kacti?
Noldu ki canım ya vardı uzmandan ama asistanına bıraktı asistan bulamadı kendi geldi bastır bastır deyip durdu sinir oldum ya Allahtan vajinal bakmadı bana afakanlar basardıAllah yokluğunu göstermesin ama düşürmesinde bana acilde öyle bi korku yaşattılar ki ilk gebeliğimde anlatamam. Asla demeyeyim ama kolay kolay gitmem. Uzmanlar gelmiyor bile doğru.
Ay maşallah maşallah inşallah görünür bundan sonra birşey olmadığı sürecek ay sonuna giderim ben ya zaten bu baş dönmesi vs yaşamasaydım ağrı falan gitmezdim gene belli olmaz ama gitmem sanırımBirkac güne görünür bence4+6 da kuzum benim o kadar küçüktü ki anlatamam bir sürü yakınlaştı da öyle gördü keseyi doktor. İkinci gidisimde az daha net bir görüntüsü oldu düşün çok küçüktür daha birkaç güne görünür canım benim
Değer yüksek olunca heyecanlandık valla haftaya gelin kalp atışını duyarız dedi doktorCanım 3+6 henüz çok erken, heyecanını anlıyorum :) 5 haftalık olunca gidin kese görünür tabi rahim ters değilse, benim mesela rahim ters olduğu için 5+6 da karından gorunmemisti kese, vajinal baktirmistim ama bence acele etmeyin vajinalin ben zarar vermedigine inanmiyorum ben bunda 6 buçuk haftalık falan olsun da öyle kese görmeye gitcem, kalp atışı da duyamam muhtemelen karından henüz, ona da kontrol muayenesinde 9 gün sonra gitcem 8 haftaliga yakınken
Valla 3.5 yıldır bekliyorduk o yüzden bu kadar tez canlıyızAdının hakkını veren biri
Gayet normal hiç yüksek değil beta da kişiye göre değişiyor . Henüz kese için 1 hafta sonra gitsen görürdün azıcık sabır
Haftaya gidicez canım kalp atışı duyarız dedi bakalım insallah duyarızKarından görmek için erken olabilir bence betam iyi kese gözükürdü belkide doktor acemidir stres yapma 3 4 gün sonra bir daha gidersin
3.5 yıl değil 3.5 ay da olsa heyecanını çok iyi anlıyorum ama erken gidip göremeyince de insan panik yapıyorValla 3.5 yıldır bekliyorduk o yüzden bu kadar tez canlıyız
Kan geldi tuvaletteyken haftamda büyüktü meğer idrar yolu enfeksiyonundanmış 10 dakika boyunca karnımda ultrasonu gezdirdi karşımda monitör yok bebeğim iyi mi diyorum ses yok Herşey yolunda mı diyorum ses yok öldü mü çocuk düşük mü yapıyorum diye bağırdım en son iyi bişey yok dedi umursamaz bi tavırla ben kıyameti kopardım aklımı çıkardı.Noldu ki canım ya vardı uzmandan ama asistanına bıraktı asistan bulamadı kendi geldi bastır bastır deyip durdu sinir oldum ya Allahtan vajinal bakmadı bana afakanlar basardı
Benim de başladı dün akşamdan beri yemek sonrası oluyor genelde. Az bir şey yiyince gerisini göresim gelmiyorKızlar bulantılarınız başladı mı, özellikle aksamları bulantı yaşayan varmı onu merak ediyorumgündüz gayet iyi başlıyorum güne akşama doğru bulantı perisan ediyor iki gündür beni
Kolayca atlatırız insallah bu süreciBenim de başladı dün akşamdan beri yemek sonrası oluyor genelde. Az bir şey yiyince gerisini göresim gelmiyor
İnşallaahKolayca atlatırız insallah bu süreci
Evett çok güzel duygular bunlar rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahİnşallaahvarlıklarını belli ediyorlar yavaş yavaş
Hayırlısı olsun canım hepimiz içinGeç döllenme olabilir ultrason ölçümü yanılabilir daha sonrada haftasıyla uyumlu çıkabilir canım çok şükür kanama yok inşallah sağlıkla ilerlesin
Bende gündüz de oluyor ama akşam artıyor dediğin gibi ama bugün iyiceyimKızlar bulantılarınız başladı mı, özellikle aksamları bulantı yaşayan varmı onu merak ediyorumgündüz gayet iyi başlıyorum güne akşama doğru bulantı perisan ediyor iki gündür beni