-
- Konu Sahibi sacibelinde
Evet evet normal 5+1 de keseyi görmüştüm bendeHayırlı günler bugün kesemizi gördük çok şükür 5+0 sat:3ekim tahmini doğum 9 temmuz kese çapını 6 mm dedi normaldir degilmi şimdilik iyi dış gebelik falan yok dedi
Insallah canım çok saolkese yolc sack varsa kalp sesini de yakın zaman da duyarsın canım inşallah hayırlısıyla
Yaş : 37 bir kızım varEvet evet normal 5+1 de keseyi görmüştüm bendelisteye ekliyorum yaş kaçtı kaçıncı bebek ?
Mthfr a1298c heterozigot, lupus antikoagülan 45.7. Oksapar 0.4 kullanıyorum.Senin hangi genlerde sorun vardı canım hangileri homozigot veya heterizigot kaclik iğne verdi sana
Ekledim listeyeYaş : 37 bir kızım varbu ikinci nasip olursa
Hayırlı olsunKızlarr bu gruba ilk mesajı atmıştım ve çok şükür Allah'ıma burdayım. Bugün 1278 beta ile geldim darısı bekleyen isteyen herkese inşallahYaş 27 ilk çocuk sat 5 ekim keseyi pazartesi görcez inşallah
Canım ben de oksapar kullanıyorum.Rapor çıkardın mı? Ve morluklar için bi çözüm buldun muuMthfr a1298c heterozigot, lupus antikoagülan 45.7. Oksapar 0.4 kullanıyorum.
Yok hayır pazartesi gitcem o zaman rapor çıkarılır herhalde. Ben daha önce kullanmadım ilk defa bu hamileliğimde kullanıyorum. Morluklar için çözümüm yok maalesef her türlü çıkıyor.Canım ben de oksapar kullanıyorum.Rapor çıkardın mı? Ve morluklar için bi çözüm buldun muu
Beyaz tenli olduğum için maalesef ten rengim mora döndüYok hayır pazartesi gitcem o zaman rapor çıkarılır herhalde. Ben daha önce kullanmadım ilk defa bu hamileliğimde kullanıyorum. Morluklar için çözümüm yok maalesef her türlü çıkıyor.
Tebrik ederim darısı başımıza inşallahKalp atışını duyduk şükür
Darısı inşallah hepinize sağlıkla
İnşallahhhTebrik ederim darısı başımıza inşallahkaç hafta kaç gün Şuan bide karından mı duydunuz
ben solgar aldım eczacı önerisi ile. ama geçmiş gebeliğimde doktorum elenatal vermişti. kontrole gittiğimde soracağım bendeKızlar folik asit olarak hangi ürünü kullanıyorsunuz
Ben de 6+1 de gidecegim insallah duyabilirimİnşallahhh
Evet karından duydum bugün 6+1deyim
Bende bugün kontrole gittim sat a göre 5+6 ama bi kaç gün küçük olabilir geç yumurtlamışsındır dedi sadece Yolk sac gördük bebeği göremedik kese 6.13 mmİnşallahhh
Evet karından duydum bugün 6+1deyim
Ay hadi inşallahBen de 6+1 de gidecegim insallah duyabilirim
O ölçümler o kadar değişkenlik gösteriyor ki inşallah haftaya sende duyarsın yolkta oluşmuşBende bugün kontrole gittim sat a göre 5+6 ama bi kaç gün küçük olabilir geç yumurtlamışsındır dedi sadece Yolk sac gördük bebeği göremedik kese 6.13 mm
2 hafta sonra randevu verdi bakalım inşallahO ölçümler o kadar değişkenlik gösteriyor ki inşallah haftaya sende duyarsın yolkta oluşmuş