2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Hayırlı günler bugün kesemizi gördük çok şükür 5+0 sat:3ekim tahmini doğum 9 temmuz kese çapını 6 mm dedi normaldir degilmi şimdilik iyi dış gebelik falan yok dedi
Evet evet normal 5+1 de keseyi görmüştüm bende listeye ekliyorum yaş kaçtı kaçıncı bebek ?

Hayırlı olsun
Listeye ekliyorum güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar listeye eklemediğim unuttuğum biri varsa lütfen kusuruma bakmasın mesajları kaçırmamaya çalışıyorum atladığım olmuş olabilir bilgilerinizi beni etiketleyerek paylaşırsanız ekleyebilirim

Canım ben de oksapar kullanıyorum.Rapor çıkardın mı? Ve morluklar için bi çözüm buldun muu
Yok hayır pazartesi gitcem o zaman rapor çıkarılır herhalde. Ben daha önce kullanmadım ilk defa bu hamileliğimde kullanıyorum. Morluklar için çözümüm yok maalesef her türlü çıkıyor.

Yok hayır pazartesi gitcem o zaman rapor çıkarılır herhalde. Ben daha önce kullanmadım ilk defa bu hamileliğimde kullanıyorum. Morluklar için çözümüm yok maalesef her türlü çıkıyor.
Beyaz tenli olduğum için maalesef ten rengim mora döndü Bende ilk defa kullanıyorum rapor çıkınca hiç ücret olmayacak heralde şimdi 108 tl gibi bi ödeme çıkıyor farkı o oluyor heralde raporun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…