A Acelyahayat Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2019 2.396 3.030 37 Dün 21:43 Konu Sahibi sacibelinde #34.381 mujde61 .!.: Benimde 2 cocuk var Allah islerinizi kolaylaştırsin. Baş parmağı emmek normal diyor uzmanlar oral dönemde oldukları için benimki de emiyor hiç müdahale etmiyorum. Yara olmuş derken kanadı mı benimkinin kızarıyor Genişletmek için tıkla... Evet ya eme eme yüzeysel kanatmis kapandi gerci 1 gece icinde
mujde61 .!.: Benimde 2 cocuk var Allah islerinizi kolaylaştırsin. Baş parmağı emmek normal diyor uzmanlar oral dönemde oldukları için benimki de emiyor hiç müdahale etmiyorum. Yara olmuş derken kanadı mı benimkinin kızarıyor Genişletmek için tıkla... Evet ya eme eme yüzeysel kanatmis kapandi gerci 1 gece icinde
M mujde61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2019 108 66 34 Dün 23:58 Konu Sahibi sacibelinde #34.382 Acelyahayat .!.: Evet ya eme eme yüzeysel kanatmis kapandi gerci 1 gece icinde Genişletmek için tıkla... Kendine zarar vermiyorsa emsin bosver
Acelyahayat .!.: Evet ya eme eme yüzeysel kanatmis kapandi gerci 1 gece icinde Genişletmek için tıkla... Kendine zarar vermiyorsa emsin bosver
A Acelyahayat Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2019 2.396 3.030 37 Bugün 00:00 Konu Sahibi sacibelinde #34.383 mujde61 .!.: Kendine zarar vermiyorsa emsin bosver Genişletmek için tıkla... Aslinda bende birakmistim istedigi gibi emsin de basparmaginin uzerine kanatinca iyice yara olur diye korktum ama duzeliyor gibi
mujde61 .!.: Kendine zarar vermiyorsa emsin bosver Genişletmek için tıkla... Aslinda bende birakmistim istedigi gibi emsin de basparmaginin uzerine kanatinca iyice yara olur diye korktum ama duzeliyor gibi