2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Karından baktı vajinal bakmıyor ya niyeyse ben istedim de gerek yok buna dedi
Karından görememiş olabilir alttan net gözüküyor yolk kesesi gözükmesi gerekiyor 8 . Haftaya kadar güzel şeyler düşünelim karından gözükmesi çok zor bir de kullanılan cihazlar eskiyse hiç moral bozmaya gerek yok

Kızlar selam. Beta baktırdım bugün 18 bin küsür çıktı. Ama son adet tarihimi asla bilmiyorum hatırlamıyorum. Temmuz annesi mi olcam? Kafamda deli sorular

Kızlar selam. Beta baktırdım bugün 18 bin küsür çıktı. Ama son adet tarihimi asla bilmiyorum hatırlamıyorum. Temmuz annesi mi olcam? Kafamda deli sorular
En kısa sürede ultrason baktır kuzum bu değerle kesen gözükür haftanda orada belli olur zaten

Yaa beraberiz canım inşallah kalp atışını duyarsın yarın muhakkak heber ver bende cuma gününe randevu aldım bakalım
Canımm insallah hepimiz duyarız tamam haber vericem, öncesinde bi kaybım var kalbi durmuştu. Bunlar çok heyecanlı süreçler aynı seyleri yaşarmıyım korkusu çok kötü, inşallah hepimiz sağlıklı bi gebelik süreci geçiririz

Zaten ne olursa olsun yapabileceğimiz bir şey var mı yok böyle bir düşüncedeyim 2 haftadır bunu yaşamak da çok güzel

Ölür mü yani 1 sn desin bakıyorum sabırlı olun desin yani seni niye zor durumda bırakıyor bu arada sancım var kanamam yok ama keskin sancılarım var

Ah canım inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde ilerler hepimizindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…