- Konu Sahibi sacibelinde
Yemek yaparken bulanıyor çok yiyemicem sanıyorum ama yiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öğretmenim canım konuştuğumuz için oluyor ben midem ağzımda ders anlatıyorum resmen ama evde dinlenip kestirince geçiyor bulantı biraz dahaBen de bugün sınıfın kokusundan rahatsız olup kapıyı açtırdım. Sanırım yavaştan koku hassasiyeti, mide bulantıları başlıyor.
Karından mı baktı vajinal mı ?Adete göre 6+2 ama 10mm kese 5haftalar demek galiba
Kanama falan yok yerleşme lekesi bile olmadı çok şükür
Evet doğru ondan da olabilirBen de öğretmenim canım konuştuğumuz için oluyor ben midem ağzımda ders anlatıyorum resmen ama evde dinlenip kestirince geçiyor bulantı biraz daha
Karından baktı vajinal bakmıyor ya niyeyse ben istedim de gerek yok buna dediKarından mı baktı vajinal mı ?
Karından görememiş olabilir alttan net gözüküyor yolk kesesi gözükmesi gerekiyor 8 . Haftaya kadar güzel şeyler düşünelim karından gözükmesi çok zor bir de kullanılan cihazlar eskiyse hiç moral bozmaya gerek yokKarından baktı vajinal bakmıyor ya niyeyse ben istedim de gerek yok buna dedi
Ben yarın gideceğim 6+2 olacagız bakalım insallah duyarız, şuan kaç haftalıktın canımKızlar kalp atışına giden oldu mu aramızda haftaya Salı gitsem duyarmıyım? Alttan bakacak yine
Kızlar kalp atışına giden oldu mu aramızda haftaya Salı gitsem duyarmıyım? Alttan bakacak yine
En kısa sürede ultrason baktır kuzum bu değerle kesen gözükür haftanda orada belli olur zatenKızlar selam. Beta baktırdım bugün 18 bin küsür çıktı. Ama son adet tarihimi asla bilmiyorum hatırlamıyorum. Temmuz annesi mi olcam? Kafamda deli sorular
çok teşekkür ederimEn kısa sürede ultrason baktır kuzum bu değerle kesen gözükür haftanda orada belli olur zaten
Çok erken öğrenmenin dezavantajları3.5 yıl değil 3.5 ay da olsa heyecanını çok iyi anlıyorum ama erken gidip göremeyince de insan panik yapıyor
Yaa beraberiz canım inşallah kalp atışını duyarsın yarın muhakkak heber ver bende cuma gününe randevu aldım bakalımBen yarın gideceğim 6+2 olacagız bakalım insallah duyarız, şuan kaç haftalıktın canım
Canımm insallah hepimiz duyarız tamam haber vericem, öncesinde bi kaybım var kalbi durmuştu. Bunlar çok heyecanlı süreçler aynı seyleri yaşarmıyım korkusu çok kötü, inşallah hepimiz sağlıklı bi gebelik süreci geçiririzYaa beraberiz canım inşallah kalp atışını duyarsın yarın muhakkak heber ver bende cuma gününe randevu aldım bakalım
Zaten ne olursa olsun yapabileceğimiz bir şey var mı yok böyle bir düşüncedeyim 2 haftadır bunu yaşamak da çok güzelKarından görememiş olabilir alttan net gözüküyor yolk kesesi gözükmesi gerekiyor 8 . Haftaya kadar güzel şeyler düşünelim karından gözükmesi çok zor bir de kullanılan cihazlar eskiyse hiç moral bozmaya gerek yok
Ölür mü yani 1 sn desin bakıyorum sabırlı olun desin yani seni niye zor durumda bırakıyor bu arada sancım var kanamam yok ama keskin sancılarım varKan geldi tuvaletteyken haftamda büyüktü meğer idrar yolu enfeksiyonundanmış 10 dakika boyunca karnımda ultrasonu gezdirdi karşımda monitör yok bebeğim iyi mi diyorum ses yok Herşey yolunda mı diyorum ses yok öldü mü çocuk düşük mü yapıyorum diye bağırdım en son iyi bişey yok dedi umursamaz bi tavırla ben kıyameti kopardım aklımı çıkardı.
Bugün 6 hafta oldu sat a göreBen yarın gideceğim 6+2 olacagız bakalım insallah duyarız, şuan kaç haftalıktın canım
Ah canım inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde ilerler hepimizindirCanımm insallah hepimiz duyarız tamam haber vericem, öncesinde bi kaybım var kalbi durmuştu. Bunlar çok heyecanlı süreçler aynı seyleri yaşarmıyım korkusu çok kötü, inşallah hepimiz sağlıklı bi gebelik süreci geçiririz
Bende yarın gidiyorum 6+1 çok merak ediyorumBen yarın gideceğim 6+2 olacagız bakalım insallah duyarız, şuan kaç haftalıktın canım