- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.801
Benim zaten sat yok ama ultrason göre 12+5 diyo canım başta öle gitmiyor du bir hafta erken gidiyor dedilerAynı kusmalarım devam 2 gün kusmasam 3. Gün kusuyorum canım bugün oluk oluk kustum afedersin
Sanada çok geçmiş olsun ya hormonlarla diş ağrıları ortaya çıkıyor. Galiba aynıydık bugün tam 12. Haftam sat’a göre
GENOKS firması. 10 bin.Fiyati Ne kadara ve hangi firma ile yaptırdınız acaba?
Ahaha aynıyız bendede var bence siskolastikKızlar sizce 9+2de göbüş normal mi yoksa ben fazla mı kilo aldım
Doktorum ayarlardı. Manisa merkezdeyim. Doktorun hemşiresi kan alacakmış. Hangi firma ile çalıştıklarını bilmiyorum canımFetal dna testi oluyor. Nipt. Testi degil mi nereyle anlaştınız acaba? Hangi firma yapacak testinizi görüştünüz mü?
Bende şuan 9 haftalık hamileyim ve elbiselerim sanki bana olmuyorKızlar sizce 9+2de göbüş normal mi yoksa ben fazla mı kilo aldım
Açlık şekerim benimde 100 civarı çıkıyor genelde. Korkma genelde gebelikten sonra geçiyor. Benim gebelikten sonra yoktu. 2. Gebeliğimde tekrarladı maalesef.En fazla 110 cikiyor tokluk da en fazla 120 gördüm bir saatlik te ilki de erken mi çıkmıştı böyle sonra geçti mi doğumdan sonra ben ilk haftalarda çıktığı için çok korkuyorum kalıcı olmasından hb1ac 4.5 cikti uc ay öncesinde yok gibi görünüyor arabada gidip tahlil yaptırdım aslında hamilelikte önceki 7 ay boyunca yoktu ama şimdi cikti çok kafaya takıyorum diyet zorluyor hadi simdi bebegim için sabır diyorum ama doğum sonrası ya kalırsa diye üzülüyorum
Aminnnnnn hepimizin evladını bağışlasın çok güzel ömürleri olsun inşallahAllah evlatlarını sana bağışlasın canım maşallah çoook güzel bi duygu
Tabiki yazarım sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba kızlar, uzun zamandır yazamadım ama benim de kalp atışı 6+4te duyuldu. B BirNBirE tabloya yazabilir misiniz? :) Bugün 10+2 günlük oldu bebeğim. 4 gün önce biraz kahverengi akıntım oldu acilde progestan fitil verdiler onu kullanıyorum şu an akıntı yok çok şükür.umarım hepimizin bebişleri iyidir
Bi kaç ultrason ölçümünden sonra netleşir inşallah canım biliyorum senin sat belirsiz.Benim zaten sat yok ama ultrason göre 12+5 diyo canım başta öle gitmiyor du bir hafta erken gidiyor dediler
Bana şu an tam tersi herşey küçük geliyor ya hiç beslenemiyorum doğru düzgün iştah sıfır benimde 9+5Bende şuan 9 haftalık hamileyim ve elbiselerim sanki bana olmuyordaha erken degilmi ya ben karnımın siskinligini kullandığım ignelere yoruyorum daha 5 hafta daha kullanıcam
Ah gerçekten mi insallah ilkinde de erken mi cikti böyle inslalah gecer ya şuan bebegim için ya sabır diyorum ama sonra nasıl dayanırım bilmeni aslında sonradan da dikkat etmeye karar verdim ama bu kadar katı diyet yapamam diye tedirginim.Açlık şekerim benimde 100 civarı çıkıyor genelde. Korkma genelde gebelikten sonra geçiyor. Benim gebelikten sonra yoktu. 2. Gebeliğimde tekrarladı maalesef.
Insallah kuzumİnşallah tertemiz gelir testlerimiz
9600 canim. Genox tu firmanin adiSiz ne kadara yaptırdınız testi ve yaptırdığınız firmanın adı neydi acaba?
Gen testini yaptirdiysan ikili teste gerek var miydi ki kuzum? Yaptir mi dedi doktorun yoksa sonradan mi karar degistrdin?Canım bende onumuzdeki ay 35 olacağım ilk gebeliğim. İkili test için kan verdim ama akşam da gen testi için verdim. 10-14 günde çıkacak dediler. Yaptirdigim testlerin görüntüsünü ekledim
Yaa ben de hep iğnelere bağlıyorum ama iğneleri bırakalı iki haftayı geçti. Bir göbek var ama bebek göbeği olduğunu hala düşünmüyorum. 12. Haftaya göre bu kadar büyümüş olamaz diyorumBende şuan 9 haftalık hamileyim ve elbiselerim sanki bana olmuyordaha erken degilmi ya ben karnımın siskinligini kullandığım ignelere yoruyorum daha 5 hafta daha kullanıcam
Benim de sadece göğüslerim ve göbeğim şişti ama tartıda bir kilo almış görünüyorumBenim de göbeğim çok çıktı hamile pantolonu giymem gerekiyor. Beli lastikli pantolonlarım oluyor hala ama düğmeli kot pantolonlarım vs belden asla olmuyor. Taytlarım çok baskı yaptığı için mide yanması yapıyor. Baya alt giyimde hamile veya 1-2 beden büyük eşofman altları giymek zorunda kalıyorum. Sadece göbeğe ve göğüse kilo aldım ama bacaklarım kollarım falan aynı. Tek bebek var ama resmen ikiz göbeği taşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?