2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    185
Benim zaten sat yok ama ultrason göre 12+5 diyo canım başta öle gitmiyor du bir hafta erken gidiyor dediler

Merhaba kızlar, uzun zamandır yazamadım ama benim de kalp atışı 6+4te duyuldu. B BirNBirE tabloya yazabilir misiniz? :) Bugün 10+2 günlük oldu bebeğim. 4 gün önce biraz kahverengi akıntım oldu acilde progestan fitil verdiler onu kullanıyorum şu an akıntı yok çok şükür. umarım hepimizin bebişleri iyidir

Benim de göbeğim çok çıktı hamile pantolonu giymem gerekiyor. Beli lastikli pantolonlarım oluyor hala ama düğmeli kot pantolonlarım vs belden asla olmuyor. Taytlarım çok baskı yaptığı için mide yanması yapıyor. Baya alt giyimde hamile veya 1-2 beden büyük eşofman altları giymek zorunda kalıyorum. Sadece göbeğe ve göğüse kilo aldım ama bacaklarım kollarım falan aynı. Tek bebek var ama resmen ikiz göbeği taşıyorum

Açlık şekerim benimde 100 civarı çıkıyor genelde. Korkma genelde gebelikten sonra geçiyor. Benim gebelikten sonra yoktu. 2. Gebeliğimde tekrarladı maalesef.

Tabiki yazarım sağlıkla ilerlesin inşallah

Kızlar hergün rüyamda cinsiyetinin erkek olduğunu görüyorum daha doğrusu söylüyorlar rüyamda gördüklerim. Böyle rüyalar görüpte üst üste doğru çıkan var mı??

Bende şuan 9 haftalık hamileyim ve elbiselerim sanki bana olmuyordaha erken degilmi ya ben karnımın siskinligini kullandığım ignelere yoruyorum daha 5 hafta daha kullanıcam
Bana şu an tam tersi herşey küçük geliyor ya hiç beslenemiyorum doğru düzgün iştah sıfır benimde 9+5

Benim de çıkmadı ilk çocuğumda da geç çıkmıştı ama şuan 74 kiloyum 73 le hamile kaldım doktor dün diyo ki 80 kiloyla doğurcaksın nasıl başarcaksam en az 10 kilo bebeğe alınıyo zaten

Açlık şekerim benimde 100 civarı çıkıyor genelde. Korkma genelde gebelikten sonra geçiyor. Benim gebelikten sonra yoktu. 2. Gebeliğimde tekrarladı maalesef.
Ah gerçekten mi insallah ilkinde de erken mi cikti böyle inslalah gecer ya şuan bebegim için ya sabır diyorum ama sonra nasıl dayanırım bilmeni aslında sonradan da dikkat etmeye karar verdim ama bu kadar katı diyet yapamam diye tedirginim.

Canım bende onumuzdeki ay 35 olacağım ilk gebeliğim. İkili test için kan verdim ama akşam da gen testi için verdim. 10-14 günde çıkacak dediler. Yaptirdigim testlerin görüntüsünü ekledim
Gen testini yaptirdiysan ikili teste gerek var miydi ki kuzum? Yaptir mi dedi doktorun yoksa sonradan mi karar degistrdin?

Bende şuan 9 haftalık hamileyim ve elbiselerim sanki bana olmuyordaha erken degilmi ya ben karnımın siskinligini kullandığım ignelere yoruyorum daha 5 hafta daha kullanıcam
Yaa ben de hep iğnelere bağlıyorum ama iğneleri bırakalı iki haftayı geçti. Bir göbek var ama bebek göbeği olduğunu hala düşünmüyorum. 12. Haftaya göre bu kadar büyümüş olamaz diyorum

Benim de sadece göğüslerim ve göbeğim şişti ama tartıda bir kilo almış görünüyorum şimdiden böyle bir göbek varsa ortada son haftaları düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…