• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızlar benim randevum da güzel geçti. 9+6 çıktı ultrasonda. Son adet tarıhı meçhul olduğu için hızla size yaklaşıyorum😂😂 eski randevuda ölçülen değere göre 9+3 olması lazımdı. Artık daha çok bebeğe benziyor. Ocak 2 de nipt testi yaptıracağız fiyat 10000 dediler.
Maşallah 🧿 Benimde başından beri 5-6 gün önde gidiyo ilerleyen zamanlarda netleşeceğini düşünüyorum regli tarihimden de eminim üstelik doktor o yüzden geciktirmeden haftaya yapmamız lazım ikili testini dedi 🥹 ay zaman hızlıca geçsin 20. Haftaları devirelim istiyorum 🤓

Benim ilk gebeliğindede vardı cnm şuan 2. Gebeliğimdede var. Bende şuan diyetle ilerliyorum. Haftaya belli olcak nasıl devam edeceğim. Kaç çıkıyor açlık şekerin
En fazla 110 cikiyor tokluk da en fazla 120 gördüm bir saatlik te ilki de erken mi çıkmıştı böyle sonra geçti mi doğumdan sonra ben ilk haftalarda çıktığı için çok korkuyorum kalıcı olmasından hb1ac 4.5 cikti uc ay öncesinde yok gibi görünüyor arabada gidip tahlil yaptırdım aslında hamilelikte önceki 7 ay boyunca yoktu ama şimdi cikti çok kafaya takıyorum diyet zorluyor hadi simdi bebegim için sabır diyorum ama doğum sonrası ya kalırsa diye üzülüyorum

Bugün nifty test için kan verdim. Genetik hastalıklar testi. 73 hastalık taraniyor.11+6 gebeyim .
Yaptıran var mı aranızda ? Benim yaş 35 olunca ikili üçlü ile uğraşmak istemedim.

Maşallah 🧿 Benimde başından beri 5-6 gün önde gidiyo ilerleyen zamanlarda netleşeceğini düşünüyorum regli tarihimden de eminim üstelik doktor o yüzden geciktirmeden haftaya yapmamız lazım ikili testini dedi 🥹 ay zaman hızlıca geçsin 20. Haftaları devirelim istiyorum 🤓
Ben de bir an once alisveris kismina gecmek istiyorum🤣🤣bir de calismak zor geliyor ya. Hemen 32. Hafta gelsin istiyorum. Pandemide ne guzel 24. Haftada ayriliyordu gebeler

Gerçekten ya sen nasılsın aynıydık demi canım benim diş mide bulantısı geçmiyor zor geçiyor geceleri 😥

Ben de bir an once alisveris kismina gecmek istiyorum🤣🤣bir de calismak zor geliyor ya. Hemen 32. Hafta gelsin istiyorum. Pandemide ne guzel 24. Haftada ayriliyordu gebeler
Büyük alışveriş derdim olmayacak sadece kıyafet biberon emzik falan evet ışınlanalım mümkünse 🫠
Ben 37. Haftaya kadar devam etmeyi düşünüyorum 🤓

Gerçekten ya sen nasılsın aynıydık demi canım benim diş mide bulantısı geçmiyor zor geçiyor geceleri 😥
Aynı kusmalarım devam 2 gün kusmasam 3. Gün kusuyorum canım bugün oluk oluk kustum afedersin ☹️
Sanada çok geçmiş olsun ya hormonlarla diş ağrıları ortaya çıkıyor. Galiba aynıydık bugün tam 12. Haftam sat’a göre 😍

Kızlar benim randevum da güzel geçti. 9+6 çıktı ultrasonda. Son adet tarıhı meçhul olduğu için hızla size yaklaşıyorum😂😂 eski randevuda ölçülen değere göre 9+3 olması lazımdı. Artık daha çok bebeğe benziyor. Ocak 2 de nipt testi yaptıracağız fiyat 10000 dediler.
Fetal dna testi oluyor. Nipt. Testi degil mi nereyle anlaştınız acaba? Hangi firma yapacak testinizi görüştünüz mü?

Bugün nifty test için kan verdim. Genetik hastalıklar testi. 73 hastalık taraniyor.11+6 gebeyim .
Yaptıran var mı aranızda ? Benim yaş 35 olunca ikili üçlü ile uğraşmak istemedim.
Canım bende onumuzdeki ay 35 olacağım ilk gebeliğim. İkili test için kan verdim ama akşam da gen testi için verdim. 10-14 günde çıkacak dediler. Yaptirdigim testlerin görüntüsünü ekledim

Eklentiler

• IMG_20231219_222927.jpg
    IMG_20231219_222927.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 85
Back