- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.841
Ya çok teşekkür ederim gerçekten bugün almdm bile korkudan içimi rahatlattnizLargopen gebelik için b kategorisinde bi antibiyotik kullanmanızda sakınca yok eğer bir enfeksiyon var ise onun bebeğe etkisi daha büyük diyebilirim içiniz rahat olsun çekim ya da kanal tedavisi yapılacaksa da 2. Trimesterde yaptırabilirsiniz korkmayın çok geçmiş olsly
Seni çok iyi anlıyorum inan oğlumda aynı dua ediyoruz Allah tan ne istiyorsan dua ederken işte diyorum bir hardisk arabası birde bebek ver bana Allah'm diyo geçen diyo sen niye bir çocuk doğurdun sklyom hep tek başımayımDün kendimi ağlamamak için zor tuttum. Kızım elini karnıma koyup inşallah karnında bebek olur dedi perşembe kontrolden sonra sölicem artık yavruma
Mutlaka videoya çekinYarın inşallah cinsiyetimizde belli olursa güzel bir hediyeyle söylemek istiyoruz aşırı duygulanıyorum
Ya aslında hiç öyle bir isteği yoktu bilmiyorum çocuk hissediyor mudur nedir 2 aydır ağzında bir bebek bir kardeş lafı dolanıyor. İnşallah sağlıkla kavuşurlar kardeşlerine yaSeni çok iyi anlıyorum inan oğlumda aynı dua ediyoruz Allah tan ne istiyorsan dua ederken işte diyorum bir hardisk arabası birde bebek ver bana Allah'm diyo geçen diyo sen niye bir çocuk doğurdun sklyom hep tek başımayım
Evet evet bencede kayda alınmalı o anlar canımMutlaka videoya çekinben oğluma kendim söylemiştim babası yokken ve videoya çekmiştim Mayıs ayında hamile kaldığımda, silmedim o videoyu duruyor, o kadar güzel tepkiler vermiş o kadar çok heyecanlanmis ve sevinmişti ki anlatamam o anları videoya çekmek lazım bence :)
Ben de bilmiyorum kiKız bu minnoş baya baya erkeknasıl kız dedi buna dün doktor
Yaa evet dimi32 ye de daha coookkk var, benim de artık calisasim yok ama taaaa Mayıs sonuna geliyor 32, okul kapanmaya ne kalıyor ki o tarihten sonra da
Aynen iştah yok ve ağızdaki o iğrenç metal tadıBana şu an tam tersi herşey küçük geliyor ya hiç beslenemiyorum doğru düzgün iştah sıfır benimde 9+5
Kız milletin 6 aylıktan sonra göbeği çıkar bizim şansımıza galibaYaa ben de hep iğnelere bağlıyorum ama iğneleri bırakalı iki haftayı geçti. Bir göbek var ama bebek göbeği olduğunu hala düşünmüyorum. 12. Haftaya göre bu kadar büyümüş olamaz diyorum
Ben de henuz soylemedim kızıma. Sadece gecen gun kardesin olsun ister misin? Diye sordum. "Hayir anne, sen simdi ayıp olmasin diye onu cok seversin ve kesin ben cok kiskanirim" dedi.Mutlaka videoya çekinben oğluma kendim söylemiştim babası yokken ve videoya çekmiştim Mayıs ayında hamile kaldığımda, silmedim o videoyu duruyor, o kadar güzel tepkiler vermiş o kadar çok heyecanlanmis ve sevinmişti ki anlatamam o anları videoya çekmek lazım bence :)
Amin inşallah canım inşallah yok ya benimki hep vardı bu istek 8 yaşında 4 yaşından beri söylüyor sırf bunun için çoğu zaman o ağladı için ağladımYa aslında hiç öyle bir isteği yoktu bilmiyorum çocuk hissediyor mudur nedir 2 aydır ağzında bir bebek bir kardeş lafı dolanıyor. İnşallah sağlıkla kavuşurlar kardeşlerine ya
Hamilelik döneminde kiskanabilir ama doğduğu zaman onu çok sevecek ben inaniyorum benim yegenimde ogleydiBen de henuz soylemedim kızıma. Sadece gecen gun kardesin olsun ister misin? Diye sordum. "Hayir anne, sen simdi ayıp olmasin diye onu cok seversin ve kesin ben cok kiskanirim" dedi.ama bir sure evvel istiyordun dedim. O zamanlar bunlari dusunememistim dedi o yuzden videoya alinacak bir tepki olur mu bilmiyorum yaklasiyor yaklasmakta olan benim icin
Ayy insallah canım yaHamilelik döneminde kiskanabilir ama doğduğu zaman onu çok sevecek ben inaniyorum benim yegenimde ogleydi
Belki de kordondur gerçi dur bakalim daha kesin konuşmak için erkenBen de bilmiyorum kiPipiyi gördüm gibi 2 li taramada ama ne olur ne olmaz 2 hafta sonraki kontrole kadar kadar oğlum demicem
Öğretmen olduğum için millet gibi ayarlama da yapmadığım için bu sefer doğum öncesi 2 ay olayıni kullancam ama doğum sonrası iki ay tam da yaz tatiline geliyorYaa evet dimiolsun 1 ay 1 aydir. Ustelik tam guzel bahar günleri. Cocugu okula atip disarida sakince yuruyus yapacagimiz son gunlerimiz
AbooooooBen de henuz soylemedim kızıma. Sadece gecen gun kardesin olsun ister misin? Diye sordum. "Hayir anne, sen simdi ayıp olmasin diye onu cok seversin ve kesin ben cok kiskanirim" dedi.ama bir sure evvel istiyordun dedim. O zamanlar bunlari dusunememistim dedi o yuzden videoya alinacak bir tepki olur mu bilmiyorum yaklasiyor yaklasmakta olan benim icin
Görümce diyorum abla çok büyüdü karnım diye. İç karnın küçük demekki diyor. Dedim böyle bakınca benim direkte iç karnım yok o zamanKız milletin 6 aylıktan sonra göbeği çıkar bizim şansımıza galiba
Aynen saglikli olsun da gerisi hallolur canim. Kizim 5 gunlukken yalniz kalmistim. Kimse yoktu yardim edecek. 6 aylik olana kadar birine 5 dkligina bile birakamadim hic. 6 aylikken 1 saatligine kuafore gidip sacimi boyatabildigimde cok mutlu hissetmistim. Ve aman aman da guzel hatirlayamiyorum o gunleri cunku senin dediğin gibi beklenti icerisindeydim cok. Plansiz bir gebelik olmasi, dogmasina ragmen hala kabullenememem de tuzu biberi oldu. Ama bunda her sey farkli olsun istiyorum. Ufak tefek seylerle zehir etmeyecegim hayati kendime. Tadini cikaracagim insallah bu seferÖğretmen olduğum için millet gibi ayarlama da yapmadığım için bu sefer doğum öncesi 2 ay olayıni kullancam ama doğum sonrası iki ay tam da yaz tatiline geliyorsağlıcakla doğsun da gerekirse ücretsiz izne ayrılırım okul başladiginda Allah'ım o günleri göstersin ne annemden ne kimseden beklentim yok bu sefer üzülmüycem de gelen yok yardımcı olmaya diye sadece önüme bakcam kendimi çok beklentisiz alıştıriyorum ki bu sefer de uzulmeyim diye
Yaaa kiyamam su sahiplenise bakar misinAboooooofena bu minnoslar oğlum geçen gün dedi ki anne kardeşime ne zaman oyuncak alacaksın, senin oyuncakların var ya onlarla oynar dedim, ortalığı yıktı hayır benim oyuncaklarimla oynamayacak diye, ben de paylaşmak istemiyor sandım ne kadar kötü kalpliyim dedim oğlumu dinlerken, dedi ki sen bana hep yeni oyuncaklar aldın ben hep yeni güzel oyuncaklarla oynadım, kardeşim eski kırık oyuncaklarla mi oynayacak, ona da yenisini alacaksın mecbursun dedi ve ağladı senle babam ona bakamazsiniz ben bakabilirim kardeşimi hiç düşünmüyorsunuz ona yazık değil mi kıyafet de alın ona yeni, birsuru şey söyledi bize
Ben de oğlum 20 günlükken herkes gitmişti kalmıştık başbaşa ve tam da o gün gaz sancıları çok fena başlamıştı ben ağlayarak doktora goturmustum kolunu bacagini mi çıkarttım bişey yaptım bı bakın diyeAynen saglikli olsun da gerisi hallolur canim. Kizim 5 gunlukken yalniz kalmistim. Kimse yoktu yardim edecek. 6 aylik olana kadar birine 5 dkligina bile birakamadim hic. 6 aylikken 1 saatligine kuafore gidip sacimi boyatabildigimde cok mutlu hissetmistim. Ve aman aman da guzel hatirlayamiyorum o gunleri cunku senin dediğin gibi beklenti icerisindeydim cok. Plansiz bir gebelik olmasi, dogmasina ragmen hala kabullenememem de tuzu biberi oldu. Ama bunda her sey farkli olsun istiyorum. Ufak tefek seylerle zehir etmeyecegim hayati kendime. Tadini cikaracagim insallah bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?