2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Ya çok teşekkür ederim gerçekten bugün almdm bile korkudan içimi rahatlattniz çekim olyomu gebelik te yoksa gerçekten bu dişle devam edemiyorum

Dün kendimi ağlamamak için zor tuttum. Kızım elini karnıma koyup inşallah karnında bebek olur dedi perşembe kontrolden sonra sölicem artık yavruma
Seni çok iyi anlıyorum inan oğlumda aynı dua ediyoruz Allah tan ne istiyorsan dua ederken işte diyorum bir hardisk arabası birde bebek ver bana Allah'm diyo geçen diyo sen niye bir çocuk doğurdun sklyom hep tek başımayım

Yarın inşallah cinsiyetimizde belli olursa güzel bir hediyeyle söylemek istiyoruz aşırı duygulanıyorum
Mutlaka videoya çekin ben oğluma kendim söylemiştim babası yokken ve videoya çekmiştim Mayıs ayında hamile kaldığımda, silmedim o videoyu duruyor, o kadar güzel tepkiler vermiş o kadar çok heyecanlanmis ve sevinmişti ki anlatamam o anları videoya çekmek lazım bence :)

Ya aslında hiç öyle bir isteği yoktu bilmiyorum çocuk hissediyor mudur nedir 2 aydır ağzında bir bebek bir kardeş lafı dolanıyor. İnşallah sağlıkla kavuşurlar kardeşlerine ya

Evet evet bencede kayda alınmalı o anlar canım ufakta bi hediye almayı düşünüyorum öyle haber vereyim diyorum bakalım

Yaa ben de hep iğnelere bağlıyorum ama iğneleri bırakalı iki haftayı geçti. Bir göbek var ama bebek göbeği olduğunu hala düşünmüyorum. 12. Haftaya göre bu kadar büyümüş olamaz diyorum
Kız milletin 6 aylıktan sonra göbeği çıkar bizim şansımıza galiba

Ben de henuz soylemedim kızıma. Sadece gecen gun kardesin olsun ister misin? Diye sordum. "Hayir anne, sen simdi ayıp olmasin diye onu cok seversin ve kesin ben cok kiskanirim" dedi. ama bir sure evvel istiyordun dedim. O zamanlar bunlari dusunememistim dedi o yuzden videoya alinacak bir tepki olur mu bilmiyorum yaklasiyor yaklasmakta olan benim icin

Amin inşallah canım
Ya aslında hiç öyle bir isteği yoktu bilmiyorum çocuk hissediyor mudur nedir 2 aydır ağzında bir bebek bir kardeş lafı dolanıyor. İnşallah sağlıkla kavuşurlar kardeşlerine ya
Amin inşallah canım inşallah yok ya benimki hep vardı bu istek 8 yaşında 4 yaşından beri söylüyor sırf bunun için çoğu zaman o ağladı için ağladım

Hamilelik döneminde kiskanabilir ama doğduğu zaman onu çok sevecek ben inaniyorum benim yegenimde ogleydi

Yaa evet dimi olsun 1 ay 1 aydir. Ustelik tam guzel bahar günleri. Cocugu okula atip disarida sakince yuruyus yapacagimiz son gunlerimiz
Öğretmen olduğum için millet gibi ayarlama da yapmadığım için bu sefer doğum öncesi 2 ay olayıni kullancam ama doğum sonrası iki ay tam da yaz tatiline geliyor sağlıcakla doğsun da gerekirse ücretsiz izne ayrılırım okul başladiginda Allah'ım o günleri göstersin ne annemden ne kimseden beklentim yok bu sefer üzülmüycem de gelen yok yardımcı olmaya diye sadece önüme bakcam kendimi çok beklentisiz alıştıriyorum ki bu sefer de uzulmeyim diye

Aboooooo fena bu minnoslar oğlum geçen gün dedi ki anne kardeşime ne zaman oyuncak alacaksın, senin oyuncakların var ya onlarla oynar dedim, ortalığı yıktı hayır benim oyuncaklarimla oynamayacak diye, ben de paylaşmak istemiyor sandım ne kadar kötü kalpliyim dedim oğlumu dinlerken, dedi ki sen bana hep yeni oyuncaklar aldın ben hep yeni güzel oyuncaklarla oynadım, kardeşim eski kırık oyuncaklarla mi oynayacak, ona da yenisini alacaksın mecbursun dedi ve ağladı senle babam ona bakamazsiniz ben bakabilirim kardeşimi hiç düşünmüyorsunuz ona yazık değil mi kıyafet de alın ona yeni, birsuru şey söyledi bize

Aynen saglikli olsun da gerisi hallolur canim. Kizim 5 gunlukken yalniz kalmistim. Kimse yoktu yardim edecek. 6 aylik olana kadar birine 5 dkligina bile birakamadim hic. 6 aylikken 1 saatligine kuafore gidip sacimi boyatabildigimde cok mutlu hissetmistim. Ve aman aman da guzel hatirlayamiyorum o gunleri cunku senin dediğin gibi beklenti icerisindeydim cok. Plansiz bir gebelik olmasi, dogmasina ragmen hala kabullenememem de tuzu biberi oldu. Ama bunda her sey farkli olsun istiyorum. Ufak tefek seylerle zehir etmeyecegim hayati kendime. Tadini cikaracagim insallah bu sefer

Yaaa kiyamam su sahiplenise bakar misin ne duyarli bir cocuk ya masallah insallah hep boyle olur muhabbetleri dogunca da

Ben de oğlum 20 günlükken herkes gitmişti kalmıştık başbaşa ve tam da o gün gaz sancıları çok fena başlamıştı ben ağlayarak doktora goturmustum kolunu bacagini mi çıkarttım bişey yaptım bı bakın diye Hep üzülürdüm yalnız kaldım nasıl yetiscem herşeye diye, şuan hiçbir şekilde beklentim yok, doğuma bile kimsenin gelmesini istemiyorum, insan bütün sıkıntıları zamanında tek başına atlatınca kimseye ihtiyaç duymuyor, her şeyin karşısında tek olmaya güçlü olmaya o kadar alıştım ki.. Tek dileğim sağlıklı hayırlı olsun bebeğim, oğluma güzel bir kardeş olsun, ilk cocukta üstesinden gelene ikinci çocuk viz gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…