- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.686
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.821
Kuzum ikili teste gitmiştim zaten gen testi aklımda yoktu sonra doktora sordum yaptırayım mi diye neyi önerirsiniz dedim. Doktor da burun kemiği oluşmuş dedi ense kalınlığı normal ama illa yaptıracagim diyorsan anlaşmalı kliniğimiz var dedi. Ben ikili testi yaptırıp eve geçtim eşim de yaptıralım için rahat etsin diyince aradık eve gelip kan alıyorlarmış bir de konforlu oldu bayağı. Diğer taramayı yaptirmama gerek kalmadı dediğin gibi sonradan karar vermiş oldukGen testini yaptirdiysan ikili teste gerek var miydi ki kuzum? Yaptir mi dedi doktorun yoksa sonradan mi karar degistrdin?
Benim de öyle ya. Misket yurtmus solucan gibiyim. Aslında aldığım kilo da 2 kg çok değil hamile kaldığımdan beri. Kotlarim rahatsız ediyor giymiyorum valla. Tayt biraz daha rahat tayt giyiyorum simdilikBenim de sadece göğüslerim ve göbeğim şişti ama tartıda bir kilo almış görünüyorumşimdiden böyle bir göbek varsa ortada son haftaları düşünemiyorum
Hahahaha ayy tabir çok doğruBenim de öyle ya. Misket yurtmus solucan gibiyim. Aslında aldığım kilo da 2 kg çok değil hamile kaldığımdan beri. Kotlarim rahatsız ediyor giymiyorum valla. Tayt biraz daha rahat tayt giyiyorum simdilik
Anladim canim. Iyi olmus o zaman bence de imkan varsa teknolojiden faydalanmak iyidirKuzum ikili teste gitmiştim zaten gen testi aklımda yoktu sonra doktora sordum yaptırayım mi diye neyi önerirsiniz dedim. Doktor da burun kemiği oluşmuş dedi ense kalınlığı normal ama illa yaptıracagim diyorsan anlaşmalı kliniğimiz var dedi. Ben ikili testi yaptırıp eve geçtim eşim de yaptıralım için rahat etsin diyince aradık eve gelip kan alıyorlarmış bir de konforlu oldu bayağı. Diğer taramayı yaptirmama gerek kalmadı dediğin gibi sonradan karar vermiş olduk
İlk defa bu gebeliğimde cinsiyet rüyası gördüm doğumda kız olduğunu öğreniyorum 2 kere gördüm tutar mı tutmaz mı haberci rüya mı bilinçaltı mı görücezKızlar hergün rüyamda cinsiyetinin erkek olduğunu görüyorum daha doğrusu söylüyorlar rüyamda gördüklerim. Böyle rüyalar görüpte üst üste doğru çıkan var mı??
Evet canım bu da güzel bir fikir bunu da düşüneyimBenim kızımla hatıra kalması adına belki ilerleyen haftalardada (detaylı ultrasondan sonra) instada falan paylaşmak için birşey düşündüm. Bir elinde ultrason fotosuyla diğer elini cinsiyete göre pembe yada maviye boyayıp parmaklarıyla 2 yaptırmak.
Şeyde güzel oluyo tshirte boyayla baskı. Videoyu siyah beyaz başlatıp oğluna beyaz bi Tshirt giydirip baba-anne olarak pembe yada maviye baskı yaparken renk belli olmayacak baskı yapıldıktan sonradan videoyu renklendirmek
Kız bu minnoş baya baya erkek12 haftalık
Bu da dünden beri kızım diye sevdiğim miniğim
Benim bildiğim kız görünce hamileyken oğlun oluyoİlk defa bu gebeliğimde cinsiyet rüyası gördüm doğumda kız olduğunu öğreniyorum 2 kere gördüm tutar mı tutmaz mı haberci rüya mı bilinçaltı mı görücez
Kordon olup olmadığı renkli doppler mi ne o kırmızı mavi yanıp sönen ışıklar oluyordu ay nasıl anlattım amaBi iki hafta daha beklemek lazım demek ki bazen kordonu pipi zannediyorlar yada yok ya pipi değil bu kordon diyorlar
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum sadece 1,5 kilocuk aldımKızlar sizce 9+2de göbüş normal mi yoksa ben fazla mı kilo aldım
32 ye de daha coookkk var, benim de artık calisasim yok ama taaaa Mayıs sonuna geliyor 32, okul kapanmaya ne kalıyor ki o tarihten sonra daBen de bir an once alisveris kismina gecmek istiyorumbir de calismak zor geliyor ya. Hemen 32. Hafta gelsin istiyorum. Pandemide ne guzel 24. Haftada ayriliyordu gebeler
Yaaaa kıyamam 13.haftaya girince söyle bence canım artık sevinsin minnosDün kendimi ağlamamak için zor tuttum. Kızım elini karnıma koyup inşallah karnında bebek olur dedi perşembe kontrolden sonra sölicem artık yavruma
Largopen gebelik için b kategorisinde bi antibiyotik kullanmanızda sakınca yok eğer bir enfeksiyon var ise onun bebeğe etkisi daha büyük diyebilirim içiniz rahat olsun çekim ya da kanal tedavisi yapılacaksa da 2. Trimesterde yaptırabilirsiniz korkmayın çok geçmiş olsunKızlar geçen günde burda sordum diş ağrısı çok şiddetli çekiyor dum kadın doğum doktoruna sordum dişçiye git dedi hamile olduğunu belirt bnnde gitim belirtim largopen diye bir antibiyotik verdi kullanıyorum ama içim sıkılıyor ya kullandıkça korkuyorum
Eğer doktor vasıtasıyla yaptırmayacaksabuz laboratuvar size cinsiyeti söylemez yasak çünkü hekiminiz yönlerdirdiyse onlar hekime söylüyor hekim size söylüyor yasak olma sebebi de bazı kişiler kız çocuğu olunca aldırmak istiyormuş bunu önlemek için..Fetal dna bende yaptiracagim. Turkiyede cinsiyet soylemek yasak mi? YouTube da bi kac video gördüm. Sizin drunuz bişey dedi mi? Biz 11 haftada yapacağız diye konuştuk sadece
Canım benim Allah sabırlar versin inşallah çok geçmiş olsun ve başın sağolsun inşallah atlatmasi kolay olur2 hafta önce bebeğimi kaybettim malesef kalbi durmuşhayırlı doğumlar diliyorum hepinize
Yarın inşallah cinsiyetimizde belli olursa güzel bir hediyeyle söylemek istiyoruz aşırı duygulanıyorumYaaaa kıyamam 13.haftaya girince söyle bence canım artık sevinsin minnos
Aaa bunu bilmiyordum vakit yaklaştıkça insan daha da merak ediyoBenim bildiğim kız görünce hamileyken oğlun oluyoAnnem bana hamileyken erkek bebeği olduğunu görmüş ben olmuşum Hayır olsun inşallah hayırlı evlat olsunlar ben de kız bebeğim oluyodu emziriyodum çok güzel bi duyguydu Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Çok üzgünüm ne desek teselli olmayacak biliyorum aynı şeyleri yaşayan bir anne olarak çok iyi anlıyorum inşallah kısa sürede yüreğin rahatlar Rabbim yardımcınız olsun2 hafta önce bebeğimi kaybettim malesef kalbi durmuşhayırlı doğumlar diliyorum hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?