2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Gen testini yaptirdiysan ikili teste gerek var miydi ki kuzum? Yaptir mi dedi doktorun yoksa sonradan mi karar degistrdin?
Kuzum ikili teste gitmiştim zaten gen testi aklımda yoktu sonra doktora sordum yaptırayım mi diye neyi önerirsiniz dedim. Doktor da burun kemiği oluşmuş dedi ense kalınlığı normal ama illa yaptıracagim diyorsan anlaşmalı kliniğimiz var dedi. Ben ikili testi yaptırıp eve geçtim eşim de yaptıralım için rahat etsin diyince aradık eve gelip kan alıyorlarmış bir de konforlu oldu bayağı. Diğer taramayı yaptirmama gerek kalmadı dediğin gibi sonradan karar vermiş olduk

Benim de sadece göğüslerim ve göbeğim şişti ama tartıda bir kilo almış görünüyorum şimdiden böyle bir göbek varsa ortada son haftaları düşünemiyorum
Benim de öyle ya. Misket yurtmus solucan gibiyim. Aslında aldığım kilo da 2 kg çok değil hamile kaldığımdan beri. Kotlarim rahatsız ediyor giymiyorum valla. Tayt biraz daha rahat tayt giyiyorum simdilik

Benim de öyle ya. Misket yurtmus solucan gibiyim. Aslında aldığım kilo da 2 kg çok değil hamile kaldığımdan beri. Kotlarim rahatsız ediyor giymiyorum valla. Tayt biraz daha rahat tayt giyiyorum simdilik
Hahahaha ayy tabir çok doğru benim de beli lastikli eteğim bile dar gelmeye başladı. Kendime bir şeyler dikmem lazım artık. Elbiselerim falan hep daraldı ben bu kadar erken beklemiyordum

Anladim canim. Iyi olmus o zaman bence de imkan varsa teknolojiden faydalanmak iyidir

Kızlar hergün rüyamda cinsiyetinin erkek olduğunu görüyorum daha doğrusu söylüyorlar rüyamda gördüklerim. Böyle rüyalar görüpte üst üste doğru çıkan var mı??
İlk defa bu gebeliğimde cinsiyet rüyası gördüm doğumda kız olduğunu öğreniyorum 2 kere gördüm tutar mı tutmaz mı haberci rüya mı bilinçaltı mı görücez

Benimde göbeğim çıktı ama şişkinliğim indi gibi. Normalde 36 giyiyorum gömleklerimi elbiselerimi. Haftaya parti için L beden elbise sipariş ettim abarttım mı acaba diye düşünüyorum

Evet canım bu da güzel bir fikir bunu da düşüneyim

İlk defa bu gebeliğimde cinsiyet rüyası gördüm doğumda kız olduğunu öğreniyorum 2 kere gördüm tutar mı tutmaz mı haberci rüya mı bilinçaltı mı görücez
Benim bildiğim kız görünce hamileyken oğlun oluyo Annem bana hamileyken erkek bebeği olduğunu görmüş ben olmuşum Hayır olsun inşallah hayırlı evlat olsunlar ben de kız bebeğim oluyodu emziriyodum çok güzel bi duyguydu Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Bi iki hafta daha beklemek lazım demek ki bazen kordonu pipi zannediyorlar yada yok ya pipi değil bu kordon diyorlar
Kordon olup olmadığı renkli doppler mi ne o kırmızı mavi yanıp sönen ışıklar oluyordu ay nasıl anlattım ama ordan belli olmuyor mu kızlar

Kızlar sizce 9+2de göbüş normal mi yoksa ben fazla mı kilo aldım
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum sadece 1,5 kilocuk aldım ama oğlum dün dedi ki anne kardeşim sonunda büyüyor karnin büyümüş, mayıstan beri hamile olduğumu sandığı için göbeğin neden büyümedi neden diye sorup duruyordu dün o da söyledi büyümeye başlamış karnın, kardeşim büyümeye başladı yasasiiiinnn diyordu

Ben de bir an once alisveris kismina gecmek istiyorumbir de calismak zor geliyor ya. Hemen 32. Hafta gelsin istiyorum. Pandemide ne guzel 24. Haftada ayriliyordu gebeler
32 ye de daha coookkk var, benim de artık calisasim yok ama taaaa Mayıs sonuna geliyor 32, okul kapanmaya ne kalıyor ki o tarihten sonra da

Largopen gebelik için b kategorisinde bi antibiyotik kullanmanızda sakınca yok eğer bir enfeksiyon var ise onun bebeğe etkisi daha büyük diyebilirim içiniz rahat olsun çekim ya da kanal tedavisi yapılacaksa da 2. Trimesterde yaptırabilirsiniz korkmayın çok geçmiş olsun

Fetal dna bende yaptiracagim. Turkiyede cinsiyet soylemek yasak mi? YouTube da bi kac video gördüm. Sizin drunuz bişey dedi mi? Biz 11 haftada yapacağız diye konuştuk sadece
Eğer doktor vasıtasıyla yaptırmayacaksabuz laboratuvar size cinsiyeti söylemez yasak çünkü hekiminiz yönlerdirdiyse onlar hekime söylüyor hekim size söylüyor yasak olma sebebi de bazı kişiler kız çocuğu olunca aldırmak istiyormuş bunu önlemek için..

Aaa bunu bilmiyordum vakit yaklaştıkça insan daha da merak ediyo
Aminnn canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…