- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.761
Maşallah yaa darısı başimıza ben de 5 ocakta gidicem test içinKızlar bende çıktım muayeneden bebek muayenin ortasında uyuyakaldı uyandiramadik sonra çikolata yedim falan merdiven çıktım uyandı. Her şey yolunda şükürler olsun. Büyük ihtimal erkek dedi cinsiyeti için bakalım. İkili test için kan vs verdim. Çok duygulandim bu defa bayağı bebek gibi görünüyor. 11+4 olmam gerekiyordu ama 12+1 de çıktı maşallah sağlıklı çok rahatladim. Allah herkese güzel haberler nasip etsin. Bu da bebisim ekleyeyim pipi olarak gördüğümüz şey de görünüyor S simurgggg
Canım farketmiyor benim bebiş uyudu tatlı şeyler yemek durumunda kaldım bebeği inceledik sonra da kan verdim bisiler yiyip gitmeni öneriyor ben cikolata yemiştim sabah doktor iyi yapmışsın dedi hattaMerhabaa, ikili tarama testi için açlık tokluk durumu farkediyor mu
Tamam o zaman canım çok teşekkür ederim cevabın içinCanım farketmiyor benim bebiş uyudu tatlı şeyler yemek durumunda kaldım bebeği inceledik sonra da kan verdim bisiler yiyip gitmeni öneriyor ben cikolata yemiştim sabah doktor iyi yapmışsın dedi hatta
Yaaa mini minnakKızlar bende çıktım muayeneden bebek muayenin ortasında uyuyakaldı uyandiramadik sonra çikolata yedim falan merdiven çıktım uyandı. Her şey yolunda şükürler olsun. Büyük ihtimal erkek dedi cinsiyeti için bakalım. İkili test için kan vs verdim. Çok duygulandim bu defa bayağı bebek gibi görünüyor. 11+4 olmam gerekiyordu ama 12+1 de çıktı maşallah sağlıklı çok rahatladim. Allah herkese güzel haberler nasip etsin. Bu da bebisim ekleyeyim pipi olarak gördüğümüz şey de görünüyor S simurgggg
Yanaklara bak hele maşallahh evet besbelli erkek canım hayırlı olsunKızlar bende çıktım muayeneden bebek muayenin ortasında uyuyakaldı uyandiramadik sonra çikolata yedim falan merdiven çıktım uyandı. Her şey yolunda şükürler olsun. Büyük ihtimal erkek dedi cinsiyeti için bakalım. İkili test için kan vs verdim. Çok duygulandim bu defa bayağı bebek gibi görünüyor. 11+4 olmam gerekiyordu ama 12+1 de çıktı maşallah sağlıklı çok rahatladim. Allah herkese güzel haberler nasip etsin. Bu da bebisim ekleyeyim pipi olarak gördüğümüz şey de görünüyor S simurgggg
Ahahah senden korkulur valla iyi süründürmüşsün eşiniBen de catladim patladim meraktan gidene kadar canim. Cok şükür uzamadiesim de yogunlugundan dolayi gelmiyor randevulara. Ilkinde gelirdi. Dun aradi dedi ki acaba cinsiyet belli olur mu? Gelsem mi? Dedim sen bilirsin ama belli olursa söylemem bak sana dedim. Gelmedi. Sonra belli olunca keyiflendim soylemedim aksama kadar süründürdum adamı. Yemege gotur beni oyle soylicem dedim. Gelmedigine bin pisman oldu
İnşallah kuzum sağlıcakla alalım kucaklarımiza bebislerimiziYaaa mini minnakcok sevindim kuzum. Hayirli olsun. Hep erkek doguyordu icime senin icin zaten. Saglikla gelsin minik kuş
Ayy biz de 9+5teyiz randevumuz 7 Ocak'ta. Bi an önce gidip görmek istiyorum bebişi heyecanlıyım çokGünaydın kızlaar, ben de bugün 9+2yim. Demek yavaş yavaş bebişin hareketi ultrasonda gözüküyor haaCinsiyetler de belli oluyor yavaştan. Benim de randevum 6 ocakta daha çok vaar .O gün 11+6 oluyor sizce belli olur mu?Şey olayını da pek istemiyorum kız gibi diyorlar erkek çıkıyor falan yada tam tersi . Net bilginin hastasıyım Bebişin pozisyonu müsait olur inşallah net öğrenmeye
Sağol canım benim. Doktor yine de açık kapı bıraktı kız erkek önemli değil tabi sağlıkla,huzurla gelsin mutlu bebekler olsunlarYanaklara bak hele maşallahh evet besbelli erkek canım hayırlı olsun
Kaç haftalıksınızGrubun ilk cinsiyet karmaşasıyla geldimDün kız denilen bebeğime bugün başka bir doktor ikili taramada erkek dedi
12 haftalıkKaç haftalıksınız
Bence kızzz pek kibar poz vermis12 haftalık
Bu da dünden beri kızım diye sevdiğim miniğim
Benim ilk gebeliğindede vardı cnm şuan 2. Gebeliğimdede var. Bende şuan diyetle ilerliyorum. Haftaya belli olcak nasıl devam edeceğim. Kaç çıkıyor açlık şekerinMerhabalar hepinize hayırlı olsun Bende 2024 temmuz annesi olacağım inşallah mucize gibi hamile kaldım ikinci çocuğum:) yumurtalarım tükenmek üzereydi olmama ihtimali yüksekti amh düşüktü fsh yuksek çok sevindik duyunca ama üç gün önce şekerinin yuksek olduğunu ogrendimendokrin gittim diyetle bakalım yoksa insulin dedi alve ben asla aclik şekerimi yola koyamıyorum çok çok korkuyorum bebegime birsey olacak diye bu hafta insulin başlanacak gibi çevresinde duyan var mı bu kadar erken şeker cikani
Hayırlı olsun hoşgeldinEki Görüntüle 3354697 merhaba sevgili hamişler 12+2 den aranıza katıldım bende
Bi iki hafta daha beklemek lazım demek ki bazen kordonu pipi zannediyorlar yada yok ya pipi değil bu kordon diyorlarGrubun ilk cinsiyet karmaşasıyla geldimDün kız denilen bebeğime bugün başka bir doktor ikili taramada erkek dedi
Aynen 1 2 hafta sonra daha net söylerler heraldeBi iki hafta daha beklemek lazım demek ki bazen kordonu pipi zannediyorlar yada yok ya pipi değil bu kordon diyorlar
Ay hemen perşembe olsun da bende gideyimAynen 1 2 hafta sonra daha net söylerler heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?