- Konu Sahibi sacibelinde
- #4.501
Teşekkür ederiz hepsine bin maşallahMaşallahhhh canım yumuk yumuk ay kollarını severim senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz hepsine bin maşallahMaşallahhhh canım yumuk yumuk ay kollarını severim senin
Kız çıkıyor benim çin takvimi kız, bu kız, son ilişki yumurtlamadan iki gün önce oldu ovulasyon testi ile takip etmiştim, o da tıbba göre kız olması gerekiyor ama bakalım eşimin tarafında kız yok denecek kadar az hep erkek doluKızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyin özellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi
Tazelenen Kana Göre Cinsiyet Hesaplama | Hamilelik Blog
Tazelenen kana göre cinsiyet hesaplama - Teoriye göre, belirli periyotlarda ile kan, dokular ve mukoza zarlarında tazelenme meydana gelir ve bunun sonucundablog.mucizeanne.com
Ay vallahi kızımda hangi gün kaldım ne zaman yumurtladım hepsini biliyordum. Bunda ne ara bi halt yedik ne ara yumurtladım ne ara kaldım bilmiyorumKız çıkıyor benim çin takvimi kız, bu kız, son ilişki yumurtlamadan iki gün önce oldu ovulasyon testi ile takip etmiştim, o da tıbba göre kız olması gerekiyor ama bakalım eşimin tarafında kız yok denecek kadar az hep erkek dolu
Rus, Çin, Bu hepsi kız çıktı. Ben de sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyorum ama kalbim içten içe kız diyor. Hadi bakalım, şu cinsiyetleri de bi öğrenseydik :)Kızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyin özellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi
Tazelenen kana göre cinsiyet hesaplama - Teoriye göre, belirli periyotlarda ile kan, dokular ve mukoza zarlarında tazelenme meydana gelir ve bunun sonucundablog.mucizeanne.com
Benim eşimin ailesi de öyle ya, 4 erkek kardeş, hepsinin birer tane oğlu var, kayınvalidem kız çocuğuna hasret, ortalık testesterondan geçilmiyor. Kız olursa zaten halimi düşünemiyorum.in takvimi kız, bu kız, son ilişki yumurtlamadan iki gün önce oldu ovulasyon testi ile takip etmiştim, o da tıbba göre kız olması gerekiyor ama bakalım eşimin tarafında kız yok denecek kadar az hep erkek dolu
Çin takvimi Rus takvimi sağdan yumurtlama kan değişimi hepsine göre kızKızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyin özellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi
Ben ,Ay vallahi kızımda hangi gün kaldım ne zaman yumurtladım hepsini biliyordum. Bunda ne ara bi halt yedik ne ara yumurtladım ne ara kaldım bilmiyorum
Doktora kan sonucumla gittiğim de ilk bu böyle diyor diye uzatm tamam gebesin yok dedim uzan karnını ac ultrason için sonra çıktı ben kalktım dedim ama göğsümde hassasiyet yok kana inanmadn ultrason inanmadın ona mı takıldn dedi gerçekten hala inanamıyorum sanki hastayım sadece uzun bir süredirAy vallahi kızımda hangi gün kaldım ne zaman yumurtladım hepsini biliyordum. Bunda ne ara bi halt yedik ne ara yumurtladım ne ara kaldım bilmiyorum
AhahahahhaDoktora kan sonucumla gittiğim de ilk bu böyle diyor diye uzatm tamam gebesin yok dedim uzan karnını ac ultrason için sonra çıktı ben kalktım dedim ama göğsümde hassasiyet yok kana inanmadn ultrason inanmadın ona mı takıldn dedi gerçekten hala inanamıyorum sanki hastayım sadece uzun bir süredir
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız oğluma daha söylemedim korkuyorum olumsuz bir şeyde üzerim diye bir kez dahaAhahahahha
Bende şokumu zor atlattım ama güzel bir sürpriz oldu minişim
Ben de kizima hsla söylemedim. Yazin bi dusugum oldu biliyordu çok üzüldü. Oyuzden 3 aya kadar söylemeyi dusunmuyorum. Hatta ben daha kimseye soylemedim. Bi esim bi doktorlar biliyor tekrar tebrikler tekrar gecmis olsunlar zor gelecek cunku.İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız oğluma daha söylemedim korkuyorum olumsuz bir şeyde üzerim diye bir kez daha
Amin canım inşallah bende henüz söylemedim karnım biraz daha büyüyünce saklayamayacak pozisyona gelince söylemeyi düşünüyorum. Allah korusun öyle şeyler yaşamayız inşallah bide gerçekten çocukların zaman kavramı yok burnumuzdan getirirler ne zaman ne zaman diyeİnşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız oğluma daha söylemedim korkuyorum olumsuz bir şeyde üzerim diye bir kez daha
9arti1 den selamlar bunu saklamak mümkün müAmin canım inşallah bende henüz söylemedim karnım biraz daha büyüyünce saklayamayacak pozisyona gelince söylemeyi düşünüyorum. Allah korusun öyle şeyler yaşamayız inşallah bide gerçekten çocukların zaman kavramı yok burnumuzdan getirirler ne zaman ne zaman diye
Progesteron etkisiyle kabız da gaz da 4 5 ayda geçermiş yapacak hicbir sey yok dedi progesteron seni böyle etkiliyor demek ki dediBildiğin bebiş göbeği
Ama yine kıyafet falan bi şekilde kapatılır ya ben henüz bu kadar değil saklayabiliyorum
Kesinlikle etkisi olabilir sonuçta hormon tamamen gebeliğe yönelik bende ekledim foto ama attı dışarı kesinlikleProgesteron etkisiyle kabız da gaz da 4 5 ayda geçermiş yapacak hicbir sey yok dedi progesteron seni böyle etkiliyor demek ki dedi
Evet senin düzdür karnın ve atmış dikkatli bakan görür ama dediğin gibi saklayabilirsin hala beni okulda 4 5 aylık sanıyorlar saklama söz konusu olmadı kızıma da gazim var dedimKesinlikle etkisi olabilir sonuçta hormon tamamen gebeliğe yönelik bende ekledim foto ama attı dışarı kesinlikle
Neyse direnebildiğimiz kadar direnelimEvet senin düzdür karnın ve atmış dikkatli bakan görür ama dediğin gibi saklayabilirsin hala beni okulda 4 5 aylık sanıyorlar saklama söz konusu olmadı kızıma da gazim var dedim
Gebelikten önceki göbeğim burda hamileymisim ama bilmiyordum henüzKesinlikle etkisi olabilir sonuçta hormon tamamen gebeliğe yönelik bende ekledim foto ama attı dışarı kesinlikle
Ben seni erkek hissediyorumNeyse direnebildiğimiz kadar direnelim
Haftaya cinsiyeti öğrenirsem nasıl içimde tutucam onu bilmiyorum
Yaaaa ama çok tatlı yaa sağlıkla gelsin inşallah9arti1 den selamlar bunu saklamak mümkün mü