• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyin 🤩😂 özellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi😂🤩

Kız çıkıyor 😅 benim çin takvimi kız, bu kız, son ilişki yumurtlamadan iki gün önce oldu ovulasyon testi ile takip etmiştim, o da tıbba göre kız olması gerekiyor ama bakalım eşimin tarafında kız yok denecek kadar az hep erkek dolu 😅

Kız çıkıyor 😅 benim çin takvimi kız, bu kız, son ilişki yumurtlamadan iki gün önce oldu ovulasyon testi ile takip etmiştim, o da tıbba göre kız olması gerekiyor ama bakalım eşimin tarafında kız yok denecek kadar az hep erkek dolu 😅
Ay vallahi kızımda hangi gün kaldım ne zaman yumurtladım hepsini biliyordum. Bunda ne ara bi halt yedik ne ara yumurtladım ne ara kaldım bilmiyorum 🤓

Kızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyin 🤩😂 özellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi😂🤩

Rus, Çin, Bu hepsi kız çıktı. Ben de sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyorum ama kalbim içten içe kız diyor. Hadi bakalım, şu cinsiyetleri de bi öğrenseydik :)
in takvimi kız, bu kız, son ilişki yumurtlamadan iki gün önce oldu ovulasyon testi ile takip etmiştim, o da tıbba göre kız olması gerekiyor ama bakalım eşimin tarafında kız yok denecek kadar az hep erkek dolu
Benim eşimin ailesi de öyle ya, 4 erkek kardeş, hepsinin birer tane oğlu var, kayınvalidem kız çocuğuna hasret, ortalık testesterondan geçilmiyor. Kız olursa zaten halimi düşünemiyorum.

Çin takvimi Rus takvimi sağdan yumurtlama kan değişimi hepsine göre kız 😂😂😂❤️❤️❤️

Ay vallahi kızımda hangi gün kaldım ne zaman yumurtladım hepsini biliyordum. Bunda ne ara bi halt yedik ne ara yumurtladım ne ara kaldım bilmiyorum 🤓
Doktora kan sonucumla gittiğim de ilk bu böyle diyor diye uzatm tamam gebesin yok dedim uzan karnını ac ultrason için sonra çıktı ben kalktım dedim ama göğsümde hassasiyet yok kana inanmadn ultrason inanmadın ona mı takıldn dedi gerçekten hala inanamıyorum sanki hastayım sadece uzun bir süredir

Doktora kan sonucumla gittiğim de ilk bu böyle diyor diye uzatm tamam gebesin yok dedim uzan karnını ac ultrason için sonra çıktı ben kalktım dedim ama göğsümde hassasiyet yok kana inanmadn ultrason inanmadın ona mı takıldn dedi gerçekten hala inanamıyorum sanki hastayım sadece uzun bir süredir
Ahahahahha 😂
Bende şokumu zor atlattım ama güzel bir sürpriz oldu minişim 🥹

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız oğluma daha söylemedim korkuyorum olumsuz bir şeyde üzerim diye bir kez daha 😥
Ben de kizima hsla söylemedim. Yazin bi dusugum oldu biliyordu çok üzüldü. Oyuzden 3 aya kadar söylemeyi dusunmuyorum. Hatta ben daha kimseye soylemedim. Bi esim bi doktorlar biliyor🙂 tekrar tebrikler tekrar gecmis olsunlar zor gelecek cunku.

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız oğluma daha söylemedim korkuyorum olumsuz bir şeyde üzerim diye bir kez daha
Amin canım inşallah bende henüz söylemedim karnım biraz daha büyüyünce saklayamayacak pozisyona gelince söylemeyi düşünüyorum. Allah korusun öyle şeyler yaşamayız inşallah bide gerçekten çocukların zaman kavramı yok burnumuzdan getirirler ne zaman ne zaman diye 🤓

Amin canım inşallah bende henüz söylemedim karnım biraz daha büyüyünce saklayamayacak pozisyona gelince söylemeyi düşünüyorum. Allah korusun öyle şeyler yaşamayız inşallah bide gerçekten çocukların zaman kavramı yok burnumuzdan getirirler ne zaman ne zaman diye 🤓
9arti1 den selamlar bunu saklamak mümkün mü :anneadayı: :KK48::halay:

Eklentiler

• 1000012820.jpg
    1000012820.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 112
Bildiğin bebiş göbeği 😂
Ama yine kıyafet falan bi şekilde kapatılır ya ben henüz bu kadar değil saklayabiliyorum 🤓
Progesteron etkisiyle kabız da gaz da 4 5 ayda geçermiş yapacak hicbir sey yok dedi progesteron seni böyle etkiliyor demek ki dedi :olamaz::olamaz:

Kesinlikle etkisi olabilir sonuçta hormon tamamen gebeliğe yönelik bende ekledim foto ama attı dışarı kesinlikle
Evet senin düzdür karnın ve atmış dikkatli bakan görür ama dediğin gibi saklayabilirsin hala beni okulda 4 5 aylık sanıyorlar saklama söz konusu olmadı kızıma da gazim var dedim :KK48:

Kesinlikle etkisi olabilir sonuçta hormon tamamen gebeliğe yönelik bende ekledim foto ama attı dışarı kesinlikle
Gebelikten önceki göbeğim burda hamileymisim ama bilmiyordum henüz

Eklentiler

• 1000007659.jpg
    1000007659.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 105
Back