• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyin 🤩😂 özellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi😂🤩

Kiz cikiyor benim ama ilk gebeligi denedigimde erkek çıkıyor. Ama kizim oldu🤣 o yuzden bilemedim. Tersi cikiyorsa oglum mu olacak yani🤣 oglum diyince de bir garip geldi. Benim de esimin de agzimiz o kadar kiz sevmeye alismis ki. Esim kuşumuzu severken bile guzel kizz diye seviyor her defasinda bu kuş erkek dememe ragmen🤣🤣

Kiz cikiyor benim ama ilk gebeligi denedigimde erkek çıkıyor. Ama kizim oldu🤣 o yuzden bilemedim. Tersi cikiyorsa oglum mu olacak yani🤣 oglum diyince de bir garip geldi. Benim de esimin de agzimiz o kadar kiz sevmeye alismis ki. Esim kuşumuzu severken bile guzel kizz diye seviyor her defasinda bu kuş erkek dememe ragmen🤣🤣
😂😂😂😂 O da iyimiş 😂 alışınca zor olur herhalde ama ona da alışılır artık 😅

Kızlar bel ve sırt ağrısı yaşayan var mı? masabaşı çalışıyorum son iki saattir ağrıdan duramıyorum cozuttu. normal mi acaba? acile gitsem mi bakarlar mı çok kararsız kaldım. belim kopuyor sanki

Kızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyin 🤩😂 özellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi😂🤩

Senin gibi benimde tüp bebek oldu o gruptan hatırlıyorum seni de buraya transferden sonra yaptığımız test tarihini mi yazdın sen

Kızlar bel ve sırt ağrısı yaşayan var mı? masabaşı çalışıyorum son iki saattir ağrıdan duramıyorum cozuttu. normal mi acaba? acile gitsem mi bakarlar mı çok kararsız kaldım. belim kopuyor sanki
Normaldir diye düşünüyorum arada tutuyor bel bacak kemik kaşık ağrıları ama dayanılmayacak boyutlara ulaştıysa bence görünmende fayda var canım için rahatlar en azından 🙏🏼

Kızlar bişey sormak istiyorum şuan 7+2 deyiz 6+3 deyken bi lekelenme oldu doktorum progestan fitil vermişti onu günde 3e çıkardı ogün kesildi ertesi gün kontrole gittik bebek çok sağlıklı görünüyordu ve herhangi bir kanama alanı da yoktu içimiz rahatladı ama bugün de etsuyu renginde bir akıntı gelmiş hafiften böyle birşey yaşayan oldu mu ilk gebeliğim geçen sene temmuzda olmuştu ve rahimde perde varmış kanama alanı çoktu bebeği kaybettik malesef perde için ameliyat olmuştum geçen mayısta o sorunda kalktı ama şimdi de çok korkuyorum yine bişey olur diye tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Normaldir diye düşünüyorum arada tutuyor bel bacak kemik kaşık ağrıları ama dayanılmayacak boyutlara ulaştıysa bence görünmende fayda var canım için rahatlar en azından 🙏🏼
Şuan azaldı çok şükür. Aslında biraz da bebişi göresim var en ufak rahatsızlıkta acili dile getiriyorum bi gitsem görsem sanki bütün sıkıntılar ortadan kalkacakmış gibi🥰

Kızlar bişey sormak istiyorum şuan 7+2 deyiz 6+3 deyken bi lekelenme oldu doktorum progestan fitil vermişti onu günde 3e çıkardı ogün kesildi ertesi gün kontrole gittik bebek çok sağlıklı görünüyordu ve herhangi bir kanama alanı da yoktu içimiz rahatladı ama bugün de etsuyu renginde bir akıntı gelmiş hafiften böyle birşey yaşayan oldu mu ilk gebeliğim geçen sene temmuzda olmuştu ve rahimde perde varmış kanama alanı çoktu bebeği kaybettik malesef perde için ameliyat olmuştum geçen mayısta o sorunda kalktı ama şimdi de çok korkuyorum yine bişey olur diye tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Genelde kahverengi lekeyi doktorlar önemsiz görüyor canım. Benim de 8. haftada öyle bir lekelenmem olmuştu korkudan acile gittim. Doktor önemli değil normal dedi. Sonra kendi doktoruma da sordum o da aynısı söyledi. Kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok sen dinlenmene bak canını da sıkma bir şey olmaz inşaallah 🌸

Şuan azaldı çok şükür. Aslında biraz da bebişi göresim var en ufak rahatsızlıkta acili dile getiriyorum bi gitsem görsem sanki bütün sıkıntılar ortadan kalkacakmış gibi🥰
Bel değil ama dün ve bugün sadece yürürken bacağım ağrıdı adım atarken kramp ağrı girdi

Eki Görüntüle 3352007
Selam kızlar bildiğin bebek olmuş minişim 🫠🩵
Herşey yolunda yine 5 gün önde çıktı haftaya cinsiyet için gelebileceğimi söyledi ikili testi perinataloji uzmanı yapıyormuş haftaya en geç yaptır önde gidiyo bu acelesi dedi.
Maşallahhhh canım yumuk yumuk ay kollarını severim senin :KK60:

Merhaba durumunuz nedir bende şuan 7. haftadayim ama 4. Haftadan beri ara ara lekelenmem oldu doktorum normal olduğunu söyledi bugün öğlene kadar ara ara açık kırmızı lekelenmem oldu daha sonra kahverengiye döndü bende çok endişeleniyorum daha önce bu şekilde acile gittim sağ olsun demediğini bırakmadı doktor ondan dolayı baska doktora da gorunup kafami karıştırmak istemedim yarın sabaha randevum var doktoruma gideceğim ama hala çok korkuyorum

Yaptım erkek çıktı bakalım yüzde elli erkek zaten :KK54:

ben de gebeliğimden önce hatta genç kızlığımdan beri kız çocuğum olsun diye yırtınırdım hamileyim başından beri erkek hissediyorum diyorum ama buna göre kız çıkıyor çok karmaşık duygular içindeyim gidip pembe leoparlı takımlar alasım var :KK70: :KK70:
Ayyy benim deeee :anneadayı::anneadayı:

Ben denedim şimdi ilk çocuk tuttu kızım vardı😄 2. De kız çıktı. Bakalım o tutacak mı 2 aya öğreniriz

Back