• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızda bacak arası boş 3 tane çizgi görünüyor. İki bacak arasından alttan net görüntü lazım 🫠
20231211_222647.jpg
20231211_222641.jpg

Merhaba üstte 3 çizgi altta pipi gibi bize ne yorumda bulunursunuz acaba ikiside ayni anda çekildi 12+6 da ultrasonda 13+0 dı

Ultrasonu ayrı kan testini ayrı mı alıyolar anlamadım ? Gerçi 10 binde Acıbadem için normal geldi diğer hastaneler böyleyse 🥹
Muayenesi 3.200 tl fetal DNA 15 bin ikili tarama için de 10 bin küsür dediler sağlık sigortası olmayınca fiyatlar uçuk ama pazarlık yapılabiliyor :)

Selam kızlar. Ben 2023 temmuz annelerinden geliyorum. Başlığı görünce çok duygulandım, selam vermek istedim. Geçen sene bu zamanlar aynı heyecanları, merakları yaşıyorduk. Nelerin üstesinden geldik birbirimize destek olarak. Hepiniz sağlıkla, zamanında alın inşallah bebişlerinizi kucağınıza dualarımdasınız🙏🥰

Kızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyin 🤩😂 özellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi😂🤩

Benim kızımın tahmini tuttu. 🤭 İki kızım olsun istiyorum ama bu hamileliğimde rüyamda erkek çocuğu gördüm. Hesaplama da da erkek çıktı. Kızımda da görmüştüm 🙆‍♀️ Tabi sağlıklı olsunlar da inşallah 🙏💓💓

Genelde kahverengi lekeyi doktorlar önemsiz görüyor canım. Benim de 8. haftada öyle bir lekelenmem olmuştu korkudan acile gittim. Doktor önemli değil normal dedi. Sonra kendi doktoruma da sordum o da aynısı söyledi. Kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok sen dinlenmene bak canını da sıkma bir şey olmaz inşaallah 🌸
İnşallah canım ya bugün gittik doktoruma bebek iyiymiş küçük bir kanama alanı varmış progestan iğne yaptı keseye yakın değildi ama insan korkuyor yinede çok teşekkür ederim canım benim doktorum da öyle dedi inşallah geçer 🙏🏻🌸

Merhaba durumunuz nedir bende şuan 7. haftadayim ama 4. Haftadan beri ara ara lekelenmem oldu doktorum normal olduğunu söyledi bugün öğlene kadar ara ara açık kırmızı lekelenmem oldu daha sonra kahverengiye döndü bende çok endişeleniyorum daha önce bu şekilde acile gittim sağ olsun demediğini bırakmadı doktor ondan dolayı baska doktora da gorunup kafami karıştırmak istemedim yarın sabaha randevum var doktoruma gideceğim ama hala çok korkuyorum
Ben de bugün gittim doktoruma keseden biraz uzakta küçük bir kanama alanı varmış bebek büyümüş kalbi de iyi durumda progestan fitil kullandırıyordu zaten günde 3 tane bir de iğnesini yaptı bugün kanama artmadıkça sıkıntı yok böyle kanama alanları olabiliyormuş önemli olan bebeğin büyümesi ve kalbinin atıyor olması dedi doktorum bende hafif pıhtılaşma olduğu için kannsulandırıcı vermişti çarşamba normal kontrol günümüzdü çarşambaya kadar kan sulandırıcı kullanma dedi bakalım inşallah sorun olmadan atlatırız 🙏🏻🙏🏻

Kızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyin 🤩😂 özellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi😂🤩

Ben de yaptım kız çıktı hep kızım olsun istiyordum zaten ama etrafımda herkes birbirinden bağımsız olarak hep erkek diyor kime söylesek erkek olcak hatta hamile olduğumu bilmeyen arkadaşım bile bence senin olursa oğlun olcak dedi bir tane kız diyen olmamıştı bakalım ne olacak 2aya öğrenmiş oluruz 🥰🥰

Benim de öyle ama gaz olduğunu düşünüyordum rahim de büyümüş baya önde biraz dar giysem çok belli
Artık büyüdüler ya karnımın altında hemen artık bazen baskısını hissediyorum biliyorum erken ama eminim anlık ağrı giriyor karnıma baskıda sezeryandan sonra gebelik biraz zahmetliymiş

Benim de cıkmıyor
Benim ilk gebelikte 9 aylıkken 5 6 aylık gözükürdü şimdi tam aksi kdkdkd her gebelik farklı ve her gebelikten sonra vücud değişiyor düşükten sonra benim karnım hep çıktı sıkıntılar yaşadım ilk gebelikse bence normal veya insanın genetiğiyle alakalıdır belki

İlk gebeligimde 6 aylikken bile hamile oldugumu anlamiyorlardi ustumdeki kiyafeti daraltip gostermeden. Simdi daha 7 haftalik gobek cikti resmen. Progestanin da etkisi var sanirim bunda. Mahvetti beni bu ilac🥴

Selam kızlar. Ben 2023 temmuz annelerinden geliyorum. Başlığı görünce çok duygulandım, selam vermek istedim. Geçen sene bu zamanlar aynı heyecanları, merakları yaşıyorduk. Nelerin üstesinden geldik birbirimize destek olarak. Hepiniz sağlıkla, zamanında alın inşallah bebişlerinizi kucağınıza dualarımdasınız🙏🥰
Ne güzel yazmışsınız hayat bir döngü gibi seneye Allah nasip ederse bizde burda 2025 temmuz annelerine bakarken aynı duyguları hissederiz. Evlatlarımızla ailemizle birlikte nice güzel sağlıklı yıllar geçirmek nasip olur inşallah hepimize 💙

Herkese merhaba güzel anneler bende aranıza katılmak istiyorum 🙈 5 Ağustos gösteriyor doğum ama erken de doğabilir diyerek gelmek istedim 🤣 bugün 6+5 günlüğüz salı günü keseyi ve yolk saçını gördük kalp atışı için salı günü tekrar çağırdı geç döllenmeye benziyor dedi ama duruma göre haber veririm yine 💞 B BirNBirE

İlk gebeligimde 6 aylikken bile hamile oldugumu anlamiyorlardi ustumdeki kiyafeti daraltip gostermeden. Simdi daha 7 haftalik gobek cikti resmen. Progestanin da etkisi var sanirim bunda. Mahvetti beni bu ilac🥴
Ben de onu içiyorum ama günde 2 defa 1e düşürdü Dr ama kızımda günde 3 defa içiyordum. Böyle olmamisti

Kızlarr gece bir randevu bulup gitim ikiye kadar MHRS den çıkmadım 😂😂 ama en sonda buldum ve gitim 11 haftalık tam olması gerekirken 12 haftalık dedi son adet tarihimi bilmedim için galiba doğrusu bu 😍😍 böyle ekranı çevirdi al bebek burda dedi 😂
Hafsa merhaba Sakarya da yaşadığınızı okudum araştırma da hangi doktora gidiyorsunuz acaba ?

Hafsa merhaba Sakarya da yaşadığınızı okudum araştırma da hangi doktora gidiyorsunuz acaba ?
Merhabalar Melih demir ama bu hafta ona gidemedim hastalanmış raporlu dediler iptal oldu randevum bende Fırat Can gitim sonuçlarım için ona mecbur bir kere daha gidecem ama Melih demirle devam edecm adam yaklaşımi çok güzel

Back