- Konu Sahibi sacibelinde
- #4.461
Hadi bakalım ne çıkacakBenim de erkek çıktı canım bakalım tutacak mı? 2-3 haftaya anca belli olur 19 unda 2 li test için randevum var çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım ne çıkacakBenim de erkek çıktı canım bakalım tutacak mı? 2-3 haftaya anca belli olur 19 unda 2 li test için randevum var çünkü
Benim karnımda su hamile çizgisi çıktı kızlar erken değil mi çizgi için beyaz tenliyim bir de 10+6 oldum bugünHadi bakalım ne çıkacak
Gebe kalma tarihine ne yaziyorsunuz? Ogrendiginiz tarih mi? Ovulasyon mu? Son adet tarihi miKızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyin özellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi
Tazelenen Kana Göre Cinsiyet Hesaplama | Hamilelik Blog
Tazelenen kana göre cinsiyet hesaplama - Teoriye göre, belirli periyotlarda ile kan, dokular ve mukoza zarlarında tazelenme meydana gelir ve bunun sonucundablog.mucizeanne.com
ay hayırlısı olsun tabiki yüzde yüz garantisi yok bunların, Allah gönlünüze göre versin inşallahh <3 :)Ben evin tek kızı olarak hep kızkardeş istiyordum o yüzden kız çocuklarına karşı hep ilgim daha fazlaydı. Annem de derdiki bu kadar sevme kızları kızın olmaz şimdi bu hesaba göre erkek gösteriyor ama bakalım hayırlısı
Hamile cizgisi derken? Catlama gibi mi canim?Benim karnımda su hamile çizgisi çıktı kızlar erken değil mi çizgi için beyaz tenliyim bir de 10+6 oldum bugün
hayırlısıyla bi gidip görsek, cinsiyetleri öğrensek.. ben 3+3 iken öğrendim şuan 8+4 aylardır hamileymişim gibi geliyor zaman geçmiyorYaaaa gerçekten ben de öyleyim canım bicir bicir kiz kıyafetleri almak istiyor çok sabırsızlanıyorum bazen
11. hafta itibariyle gidebilirsin benim algıma göre kesinlikle pahalı sonuçta kan tahlili ve ulstrason görüntüsü.. bebeğimin beşiğini alabilirim bu fiyata . normal devlettede takipliyim 10 gün önce gittiğimde sordum tekrar bana randevu al gel dedi ikili test için normal kadın hastalıkları doktoru. şansıma o kdar tatlı bir doktorki keeşke seçme sansım olsa onda dogururdumben artık neyin pahalı neyin ucuz olduğunu algılayamıyorum. enflasyon fiyat algımı o kadar çok değiştirdi ki. direkt kadın hastalıkları ve doğum'dan randevu aldın değil mi? ben de devletten randevu alayım o zaman bunun için ama 2 haftam daha var. 2li tarama testi için geldim deyince doğrudan yapıyorlar mı?
Kız kardeşimle kendim için yaptım doğru çıktı ilk oğlum için yaptım oda doğru çıktı şimdi 2.için yaptım kız çıktı hadi hayırlısıKızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyin özellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi
Tazelenen kana göre cinsiyet hesaplama - Teoriye göre, belirli periyotlarda ile kan, dokular ve mukoza zarlarında tazelenme meydana gelir ve bunun sonucundablog.mucizeanne.com
Yaptım erkek çıktı ama ben kiz hissediyorumKızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyin özellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi
Ay sen çok erken öğrenmişsin senin için daha zor geçiyordur ahhahahahayırlısıyla bi gidip görsek, cinsiyetleri öğrensek.. ben 3+3 iken öğrendim şuan 8+4 aylardır hamileymişim gibi geliyor zaman geçmiyor
Ben bunu hesapladım kızımda kız çıkmıştı Çin takvimide kız diyordu.Kızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyin özellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi
ben 21 günde bir adet oluyorum adete 3 gün kala yaptım o yüzden çok erken öğrenmiş oldum, geçmiyo valla zamann, bi de çok uzun zamandır hamile hissediyorum diye midir nedir sanki benim karnım çıkıyor kızlar ya var mı bu haftalarda fark edenAy sen çok erken öğrenmişsin senin için daha zor geçiyordur ahhahaha
Yok kuzum koyu renkli çizgi oluyor ya Linea nigra sanırım adı ondan oldu bende dün farkettimHamile cizgisi derken? Catlama gibi mi canim?
Çatlama gününden 1 gün sonrayi yazdım kuzum ben bir iki gün farketmiyor sonucu gösterirkenGebe kalma tarihine ne yaziyorsunuz? Ogrendiginiz tarih mi? Ovulasyon mu? Son adet tarihi mi
Ben son adet tarihini yazdımGebe kalma tarihine ne yaziyorsunuz? Ogrendiginiz tarih mi? Ovulasyon mu? Son adet tarihi mi
Ben 11+6 yım şimdi baktım da çook hafif bir çizgi var.Benim karnımda su hamile çizgisi çıktı kızlar erken değil mi çizgi için beyaz tenliyim bir de 10+6 oldum bugün
Canım benimde hafif hatta dün eşime gönderdim fotosunu don izidir diye güldü akşam gösterdim aaaa çizgi çıkmış dedi.Ben 11+6 yım şimdi baktım da çook hafif bir çizgi var.
Yaa ben de önce dedim acaba taytımın izi mi diye sonra baktım çok silik şekilde varCanım benimde hafif hatta dün eşime gönderdim fotosunu don izidir diye güldü akşam gösterdim aaaa çizgi çıkmış dedi.