2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Benimde aynı canım regli gibi sancılarım arada oluyor, akıntım biraz azaldı bende haftaya çarşaba gidicem bakalım doktor görürüz dedi çağırdı

Merhaba temmuz anneleri bende burada yerimi alayım 5+5 günlük olduk, ne durumdasınız bebişlerinizin kalp atışlarını duydunuz mu, bulantılarınız başladı mı
Merhaba cnm henüz kalp atşını duymadım 4+5 günlüğüz şuan. Sadece keseyi gördük. Bugün kahverengi akıntım oldu progrstana başladm
Sen duydun mu

Bende henüz duymadım canım 6+3te tekrar gidecegiz onda duyarız dedi doktorum insallah. Cok dikkat et kendine bol bol dinlen yerleşme kanamasıdır belkide ama yinede progestan başladıgınız iyi olmuş

Merhaba cnm henüz kalp atşını duymadım 4+5 günlüğüz şuan. Sadece keseyi gördük. Bugün kahverengi akıntım oldu progrstana başladm
Sen duydun mu
Bende henüz duymadım canım 6+3te tekrar gidecegiz onda duyarız dedi doktorum insallah. Cok dikkat et kendine bol bol dinlen yerleşme kanamasıdır belkide ama yinede progestan başladıgınız iyi olmuş

Çalışan bir anneyim 4 yaşında kızım var onunla da ilgilenmem gerekiyor
İlk hamilelik ne güzelmiş ya vur kafayı yat
Ay herkesin derdi başka ben erkenden uyuyakaliyorum iki haftadır gece kuşu olmama rağmen. Benim ilk gebeliğim çalışan kadına ilk gebelik bile zorken çocuklu gebelik daha zordur Allah yardımcın olsun, gücünü versin canım benim

Kızlar bugün iç çamaşırımda kahverengi leke vardı. Adet tarihime göre 4+4 haftalık şuan. Sizde De oldu mu merak ettim
Bende tam bat gunu oldu canim. Progestan dozunu artirdik gecti. Ilk gebeligimde de olmustu. Hatta onda gebe oldugumu falan hic düşünmemistim. Neden devami gelmiyor diyerek merak edip test yapip pozitifi gormustum

Kusmayayım yatmam gerekmesin ben başka bişey istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

O kadar çektim ki kızımda anlatamam hadi o zaman çocuk yoktu işten gelip yatıyodum şimdi düşünemiyorum dur kız her gebelik farklı belki bunda olmaz
Yaa insallah olmaz kuzum. Guzel guzel gecsin daha ne isteriz. Benim de ilk gebeligimde tam 7.haftaya girdigim gun baslamisti bulanti. 12 ye kadar da süründürmustu. Ama su son 1bucuk yilda bir suru kimyasaldan 1 dusukten sonra simdi bulantiya bile raziyim modundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…